flere søgemuligheder

Privatlivs- og cookiepolitik

Når du klikker ind på Nyuddannet.dk indsamler Move On Communications, som udbyder Nyuddannet.dk i samarbejde med universitetet, oplysninger om dig. Disse oplysninger – også kaldet  ’cookies’ -  bruger vi til at gøre det lettere for dig at benytte websitet og til at optimere det til dine behov. Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores cookiepolitik, når du besøger vores websites. Vi videregiver aldrig brugerinformationer indsamlet via cookies til tredjepart.

1. Brug af cookies på sitet

Vi anvender to slags cookies: session cookies og varige cookies.

Session cookies bruges til at huske dine log ind-informationer under dit besøg på sitet. Det er muligt at benytte sitet med session cookies deaktiveret, med uden disse cookies vil du blive nødt til at logge på, hver gang du klikker videre til en ny underside (fx et jobopslag). Desuden kan du ikke oprette/redigere dit cv og personlige profil.

Session cookies er aktive så længe, din browser er åben. Når du lukker browseren, forsvinder denne cookie.

Varige cookies bruges til at huske dine log ind-informationer og søgekriterier, så du ikke skal indtaste dem næste gang, du besøger sitet. Disse anvendes kun, hvis du selv aktivt vælger at slå dem til.  Vi benytter også varige cookies til at måle statistik på sitet, fx klikrater. Til dette anvender vi Gemius trafikmålinger.  Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Desuden anvender vi varige cookies for annoncører på sitet. Det kan enten være annoncører, der har indgået en aftale med os om eksponering på sitet eller annoncører, som er kommet frem via Google Ads eller andre annonceringssystemer. Disse cookies bruges til at genere klikrater, så den pågældende annoncør kan vide, hvor mange unikke brugere, der har været eksponeret for annoncen.

2. Cookies generelt

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computeradresse ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies, Move On Communications anvender, og de kan ikke indeholde virus.
 
2.1 Så lang tid opbevarer vi cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.
 
2.2 Sådan undgår du cookies

  • Du kan følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering
  • Du kan aktivere/deaktivere brug af cookies i Internet Explorer i menupunktet Funktioner > Internetindstillinger > Beskyttelse af personlige oplysninger > Avanceret.
  • I visse tilfælde kan cookies yderligere blokeres af en restriktiv firewall - se instruktioner for opsætning af dit firewall-program.

3. Brug af personoplysninger

Move On Communications afgiver aldrig personoplysninger  til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved oprettelse af profil, indtastning af cv mv.

Session cookies og Move On Communications egne varige cookies er førstepart-cookies, hvilket betyder, at de lægges og læses udelukkende af os. Tredjepartcookies kan læses af andre sites, i dette tilfælde Gemius, Google Ads, Google Analytics, fmAdServing og evt. annoncører, der måtte være på Nyuddannet.dk. Der er dog udelukkende tale om cookies, der ikke indeholder personfølsomme oplysninger.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Move On Communications, skal du rette henvendelse på eller telefon 38 38 10 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.  Move On Communications gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
4. Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Move On Communications  på mail: eller postadresse:

Move On Communications 
Christians Brygge 28, 2. tv
1559 København V

Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT