Kammeradvokaten

Har du blik for det store perspektiv?
Vi er altid på udkig efter dygtige, forretningsorienterede jurister, der ikke blot har styr på juraen, men som også forstår at se sagerne i et større perspektiv, og hjælpe kunderne med at realisere deres fulde potentiale.

Som fuldmægtig hos os får du ansvar allerede fra den første dag. Du kommer til at arbejde med både store og små sager og inden for forskellige retsområder.

Vi rådgiver inden for stort set alle juridiske områder, så hvad enten du interesserer dig for insolvens, M&A, udbud, digitalisering, skat, retssagsførelse - eller noget helt syvende - har vi udfordringer til dig. Kort sagt giver vi dig en af landets bedste uddannelser og et godt udgangspunkt for din videre karriere som advokat eller rådgiver.

Fokus på din udvikling
Vi har målrettet fokus på karriere- og kompetenceudvikling. Vi har for længst erkendt, at alle vores medarbejdere er talenter, og det er vores ambition at finde den enkeltes talent og udfolde det talent.

At være en dygtig advokat eller rådgiver kræver andet og mere end juridiske kompetencer. Derfor indeholder vores Karriereakademi kompetenceudvikling inden for både faglige, personlige, forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer. Vi kalder det en helhedsorienteret kompetencemodel

 




Kammeradvokaten

/Advokatfirmaet Poul Schmith, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V

Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.

We accept unsolicited job applications: Apply through our webpages

More info for this company

Company profile Talent demand All current jobs