Energinet

Din vækst er vores vækst
Brænder du for tekniske, økonomiske eller it-mæssige udfordringer, og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så er Energinet et godt bud på din nye arbejdsplads.

Energinet skal sikre forsyning af el og gas i Danmark samtidig med, at den grønne omstilling sker økonomisk og effektivt. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte med dygtige og ambitiøse medarbejdere. Medarbejdere, som kan forene deres faglige baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, borgere, leverandører, markedsaktører, politikere og andre samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.

Du er sikker på kompleksitet
Som medarbejder hos Energinet samarbejder du nationalt og internationalt om store, komplekse og banebrydende projekter, der skaber sikker energi til samfundet.

Uanset om du arbejder som ingeniør, økonom eller it-medarbejder, har du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Energiområdet ændrer sig hurtigt, og vi møder hele tiden nye udfordringer, som kræver nye løsninger. Det stiller krav til dig som medarbejder, men det er også med til at udvikle dig.

Vil du skabe energi til tiden - og til fremtiden?
Hos Energinet er du med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave til gavn for alle borgere i Danmark. Vær med til at sikre, at der altid er strøm i stikkontakterne og gas i hanerne – både klokken 20.50 i aften og i 2050. Og vær med til at sikre balance i et bæredygtigt energisystem i en hverdag, hvor vi lærer af hinanden. Hvis du vil bruge din høje faglighed i samarbejde med os, så er vi klar til din vækst.




Energinet

Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia

Vi ejer energiens ”motorveje” og varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el og gas. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte med dygtige og ambitiøse medarbejdere. Medarbejdere, som kan forene deres faglige baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, borgere, leverandører, markedsaktører, politikere og andre samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.

Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job