Visma Consulting A/S

Har du lyst til at arbejde med at rådgive virksomheder og offentlige myndigheder om, hvordan it-løsninger bedst understøtter deres arbejdsgange, eller vil du være med til at vedligeholde, udvikle eller videreudvikle it-løsninger?

Så kan Visma meget vel være den rette arbejdsplads for dig. Vi er altid på jagt efter dygtige konsulenter, der har øje for, hvor de bedst sætter ind i forhold til vores kunders it-behov. Det er vigtigt for os i Visma, at vi ikke laver it for it’s skyld, men fordi it-løsninger gør hverdagen lettere for vores kunder.

Vi kan aldrig få nok af unge talenter, som vil udfordres og være med til at præge vores udvikling såvel som egen karriere. Hos os får du mulighed for at udvikle dig ved at arbejde sammen med de bedste i branchen.

Vi giver nemlig masser af mulighed for at man udvikler sine kompetencer gennem udfordrende opgaver i et stærkt fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger.

Vi er professionelle til fingerspidserne, men vi har det samtidig sjovt i hverdagen. Vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid, så fleksibilitet og personligt ansvar er vigtigt for os.

Vi er uformelle, og døren står altid åben, hvilket giver et dynamisk og uhøjtideligt miljø.

Vores ydelser omfatter hele vædikæden fra at bistå vores kunder med planlægning og design af en it-løsning til udvikling, integration, implementering, vedligehold og support samt den løbende videreudvikling af applikationen. Vi gør en stor indsats for at forstå helheden i leverancen ud fra kundens synspunkt og sikre fokus på den værdi, som løsningen skal tilføre.




Visma Consulting A/S

Nørregårdsvej 32, 2800 Lyngby

I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi har et graduateprogram for nyuddannede: Læs mere her
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Graduateprogram Talentefterspørgsel Alle aktuelle job