Siden 2004 har Moment Professionals fokuseret på rekruttering på leder- og specialist-niveau samt consulting. Vores kandidater har typisk en universitetsuddannelse, og fælles for dem alle er, at de stiller krav til deres kommende job, på samme måde som virksomhederne stiller krav til dem.

Moment Professionals er din mulighed for at komme i kontakt med spændende virksomheder i hele landet. Vi fokuserer ikke på bestemte brancher, men vores konsulenter er alle specialister i et specifikt fagområde. Det betyder, at du som kandidat altid har kontakt til en konsulent, der forstår din profil og dermed kan sætte sig ind i dine udviklingsmuligheder.

Når du som kandidat skal finde det ideelle job, er det ikke nok, at dine faglige kvalifikationer passer til stillingsbetegnelsen. Det er ligeså vigtigt, at også dine karriereønsker kan blive opfyldt, så du kan få succes i dit job. For at opnå det perfekte match benytter vi os af flere testtyper, alt efter om du skal indgå i et team eller arbejde selvstændigt.

I Moment Professionals ved vi, at det kan være en stor beslutning at skifte job. Når du søger job gennem Moment Professionals, kan du være sikker på, at vi varetager hele din ansøgningsproces professionelt og med fuld diskretion, så du trygt kan udvikle din karriere.

Moment Professionals er sammen med vikarforretningerne, Moment Students og Moment Staff, en del af virksomheden Moment A/S.