Profile #70685

Jeg er en teamplayer. Jeg er god til at arbejde struktureret alene og sammen med i andre for at løse de forskellige problemstillinger som vi står overfor i vores dagligdag i virksomheden. Jeg bidrager med den viden, som jeg har om forskellige ting og hvor mine kompetencer kan udnyttes bedst muligt. Jeg er engageret i de projekter, jeg går ind i.

Updated 29. maj 2021
My education
2017 - 2017

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

6 ugers kursus hos Bigum & Co. i Skanderborg, hvor jeg har tillært mig viden og kompentencer indenfor Sociale Medier, SEO, Google Adwords, E-mail marketing, m.m.
Educational area: Marketing & Business
Period: november 2017 - december 2017
2015 - 2017

Anden mellemlang videregående udd.

VIA University College

Efter at jeg færdigegjorde min Designteknolog uddannelse, tog jeg min overbygning, så jeg nu er uddannet proffesionsbachelor med speciale i branding and marketing management. På overbygningen har jeg fået undervisning i branding, forbrugeradfærd, trends og tendenser, brugerinnovation, konceptudvikling, brandingstrategier, brand kommunikation, PR og corporate identity.
Educational area: Marketing & Business
Period: september 2015 - april 2017
2013 - 2015

Designteknolog AK

VIA University College

Med en uddannelse om Designteknolog har jeg fået undervisning i branding, marketing, konceptudvikling, makroøkonomi, kultur og internationalmarketing, projektledelse, kampagner, global marketing, e-strategi, CSR og management and leadership. Dette har givet en teoretisk viden og erfaring med fag indenform marketing, branding og kommunikation.
Educational area: Marketing & Business
Period: september 2013 - juni 2015
My skills and abilities
Skills
branding kommukation marketing pr strategi
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
any
Work areas
any
Location
any
Salary
26.000 DKK / month
Contact me!