Uopfordret: Vi søger løbende Konsulenter, Karriererådgivere og Freelancesamarbejdspartnere hos Konsulenthuset ballisager
Konsulenthuset ballisager
Uopfordret: Vi søger løbende Konsulenter, Karriererådgivere og Freelancesamarbejdspartnere hos Konsulenthuset ballisager
Konsulenthuset ballisager

Hos Konsulenthuset ballisager er vi vidensstærke og nytænkende. Som HR-konsulenthus tager vi udgangspunkt i vores analyser, teoretisk viden og praktisk erfaring, når vi hjælper virksomheder med at sætte det rette team. Vi arbejder i fællesskab og med et mål om konstant at blive dygtigere. Det gør os til Danmarks foretrukne HR-partner. 


Vi er altid nysgerrige på at lære nye talenter at kende
Hvis du er interesseret i at være en del af team ballisager, er du meget velkommen til at uploade dit motiverede CV via 'ansøg nu'-knappen. Vi vil glæde os til at se nærmere på dit CV lige så snart, der kommer et potentielt match i forhold til vores ledige stillinger. Får vi en jobmulighed, der matcher dine kompetencer, tager vi kontakt til dig og hører, om du fortsat er interesseret.


Hvorfor vælge Konsulenthuset ballisager?
Vi er ambitiøse, både på dine og vores egne vegne - og så gør vi tingene på vores måde. Det er ikke vigtigt for os at være de største, men vi vil være de bedste. Uden undtagelse. Derfor lægger vi stor vægt på at holde, hvad vi lover og sikre kvalitet i vores arbejde. Særligt kendetegnene for os er, at kunder, interessenter og samarbejdspartnere behandles differentieret fremfor standardiseret.


Hos os bliver du en del af en virksomhed, hvor ideer hurtigt omsættes til handling. Så hvis du allerede nu kan sige 'tjek' til, at du er selvkørende og initiativrig – og at du selvfølgelig griber de famøse bolde, der af en eller anden grund altid er i luften - så vil vi glæde os til at modtage dit CV.  


Du kan se frem til et miljø med høj faglighed, hvor sparring og læring er i højsædet, og hvor du bliver en del af et godt socialt sammenhold. Vi arbejder teamorienteret og hjælper hinanden dér, hvor der er brug for det.


Vi er et landsdækkende konsulenthus med kontorer i bl.a. Aalborg, Aarhus og København. I øjeblikket er vi ca. 65 medarbejdere og en række freelancere.

Du kan læse mere om os på www.ballisager.com.


Vi glæder os til at fortsætte dialogen med dig, når vi får en ledig stilling, der matcher din profil.

Godt socialt miljø
Karriere muligheder
Fleksible arbejdstider
Mulighed for hjemmearbejde