Profil #45491

Jeg arbejder i et spændingsfelt mellem Art Direction, strategi og digitale medier og tror på, at i en digital verden hvor brugeren har alverdens muligheder, er det essentielt at arbejde aktivt med brugerinvolvering.

art direction projekt ledelse branding innovation konceptudvikling  

Opdateret 27. august 2019
Min uddannelse
8
2010 - 2015

Cand.it. Digital design og kommunikation

IT-Universitetet, København

Uddannelsesområde: IT
Periode: februar 2010 - september 2015
2007 - 2008

Professionsbachelor (PBA)

TEKO Center, Herning

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: januar 2007 - september 2008
2005 - 2006

Designteknolog AK

TEKO Center, Herning

Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: januar 2005 - december 2006
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Digital marketing konsulent

Alinea, lindhart og ringhof

Forlaget Alinea har årligt siden 1996 udviklet og udgivet et bredt udvalg af læremidler – baseret på kvalitet, faglighed og gennemtænkt didaktik med udgangspunkt i grundskolens behov.

Som Digital marketing konsulent har jeg ansvaret for at markedsføre de digitale læremidler til grundskolen. Jeg planlægger, tilrettelægger og eksekverer kampager i tæt dialog med de digitale redaktører. Jeg arbejder agilt og tilrettelægger kommunikationen omkring nye forløb, nyheder og aktuelle emner der griber ind i målgruppens hverdag.

Dagligt arbejder jeg med google analytics og vurderer hvilke emner vi skal arbejde videre med og hvilken kommunikation der egner sig bedst til emnet.

Aktuelle emner, forløb og nyheder formidler jeg gennem nyhedsbreve (mailchimp), sociale medier (primært facebook) og de digitale læremidlers portalforsider (wordpress). Yderligere sørger jeg for at teksterne til de digitale læremidler på alinea.dk (drupal) løbende opdateres og ændres.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2016 - maj 2017
Mine kompetencer
Evner
art direction copywriting digital markedsføring konceptudvikling projektledelse segmentering sociale medier strategi tracking webudvikling
Sprog på arbejdsniveau
dansk enhelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT