R&R Consult

Hos R & R Consult har vi over 25 års erfaring med CFD simuleringer — en gren indenfor ingeniørfaget, som primært beskæftiger sig med simulering, kortlægning og evaluering af flow, temperatur og materialetransport etc. i maskiner og udstyr inden for produktion, proces og transport.

Med en grundig CFD simulering og analyse kan vi optimere produktion/proces, udvikle nye designs og koncepter der er mere effektive og/eller mere energibesparende. En CFD analyse giver også en detaljeret forståelse af processen og nye indsigter. En grundig CFD analyse kan hjælpe med at kortlægge og visualisere f.eks. trykudvikling, flowfordeling og ydeevne. CFD analysen giver information og forståelse af driftsforhold, som det ellers ville være svært at opnå. Analysen giver et solidt grundlag for at gennemføre grundårsagsanalyser, lave geometriske opgraderinger og optimere driften.

Hos R & R Consult udføres CFD analyserne kun af fagspecialister, der er uddannet og specialiseret i termo- og fluiddynamik. Vi arbejder alle kun med CFD beregninger, hvilket vi mener giver den største arbejdsglæde og den største værdi for kunden

 
R&R Consult

Gasværksvej 26, 9000 Aalborg

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor termo- og fluiddynamik, blandt andet med avancerede numeriske beregningsmetoder som Computational Fluid Dynamics (CFD)

Arbejdspladsen har lige nu 4 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de ingen færdiguddannede samt 1 studerende og praktikanter.

Virksomheden accepterer uopfordrede jobansøgninger! Ansøg via websiden.


Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

Følg og udforsk