2337 talentprofiler fundet

I am a driven and goal-oriented Master’s graduate with a focus on achieving results and finding innovative solutions to complex problems. I have 3 years of international experience with marketing & project management working at Google, B&O Play and as a Global Client Manager at Try-China. My motto is: "Work hard, play hard".

Marketing SEO Market Research Google Analytics Marketing Strategy Project Management Brand Management Social Media Marketing Business Strategy Go-getter Direct Marketing CRM  
Forundringsparat og forandringsivrig HR-udviklingskonsulent med interesse for individuel og organisatorisk udvikling, forandring og filosofi.

Jeg skaber resultater gennem samarbejde, dialog, facilitering og evnen til at turde udfordre mennesker på deres kompetencer, faglige såvel som personlige.

AAU Matcher AAU Talent 2015 AAU Alumne 2016 IDRÆT.AAU.BA.2009 LFP.AAU.KA.2012 AF.AAU.KA.2014 Anvendt Filosofi Læring og Forandringsprocesser  
Jeg studerer Interaktionsdesign på Aalborg Universitet på 5. semester og i forbindelse med min uddannelse arbejder jeg til dagligt med både programmering og brugerindragelse.
Jeg bor sammen med min kæreste Sofie i Aalborg og har rejst en del, står på ski og sejler. Jeg elsker at gå i dybden med projekter og stopper ikke før målet er nået

kreativ teknologi arrangeret programmering interaktionsdesign design nytænkning  
An adaptable and responsible graduate seeking an entry level position, which will utilize the programming and the enterprise skills developed through educational courses as well as working experiences.
My main strengths are; I’m honest, well-organized, stay challenged, and a quick learner as proven by varied work experiences during my studies.

well-organized quick learner honest responsible graduate developer  
Som person beskrives jeg som en empatisk og engageret teamplayer, der kan tage ansvar for et projekt og udlede andres kompetencer til at få klaret opgaven bedst muligt. Jeg er struktureret, analytisk og løsningsorienteret i mit arbejde og omstillingsklar i tilfælde af uforudsete komplikationer.

Miljørådgivning Naturforvaltning Naturformidling Botanik Projektledelse Fundraising  
I describe myself as energetic and dedicated person who takes responsibility. Through my education, I have worked in different business context with diverse people from different backgrounds.I am interested in a job where I can draw on my commitment,my ambitious and exploit my cultural understanding

Business strategy Organizational strategy Communication Marketing Change Management  
Cand.merc.’er, som er klar til at berige jeres virksomhed med engagement, gåpåmod og et resultatorienterede sind. I vil opleve en hårdtarbejdende og kommunikationsstærk kvinde, som har et skarpt øje på detaljen, og kan bidrage med kompetencer inden for projektkoordinering, kommunikation, regnskab, kompetenceudvikling, ledelse og marketing.

Detaljeorienteret Hårdtarbejdende Energifyldt Flittig Resultatorienteret Struktureret Glad  
Jeg brænder for at arbejde med mennesker, deres psykiske processer, relationer og udviklingsmuligheder-indenfor de pædagogiske og psykologiske praksisområder. Min teoretiske baggrund for at ville og kunne dette, er en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra DPU, samt relevant erhvervserfaring (se evt. CV)

udviklingskonsulent psykologi konsulent  
Jeg elsker per instinkt, at koordinere og organisere alt lige fra dokumenter i mapper på skrivebordet, min hverdag eller listen med hvilke småkager, der skal bages til jul. Det betyder, at I på jobbet får en medarbejder, som planlægger sine opgaver med omhu og ned til mindste detalje med henblik på, at nå det/de ønskede resultat(er).

Struktureret Robust Ansvarlig Lærenem Åben  
Hej, jeg er Sandra, jeg har passion for innovation, digital design og it. Jeg er imødekommende, selvstændig og idérig for at løse problemer. Jeg arbejder selvstændigt, effektivt og med et øje for detaljer. Samtidig arbejder jeg i teams for at få ideer, ny viden og løse problemer. I min fritid er jeg kreativ med at male og photografering.

detaljeorienteret selvstændig teamplayer struktureret idérig konkurrenceminded effektiv arbejdssom designprocesser informationsstrategi globaltnetværk  
Hard working female with a theoretical background in politics and business and a practical experience in politics, communication and political systems. I have worked with most aspects of politics; I have experience in working for the press, political actors, a political party and the public sector.

Public Affairs Public Relations Communication Politics Politik  
Native familiarity with Turkish, Middle Eastern and Scandinavian language, culture and politics.
Able to communicate and cooperate well with people of diverse backgrounds and cultures.
?Strong International background in education and professional experience.

Effektiv Proaktiv Positiv Hurtig Grundig  
I am an active and hard-working person with the ability to retain and assimilate new knowledge, showing attachment to my work place. I have an optimistic nature, with increased interest in continuous improvement of knowledge and ability to adapt to situation changes and to accept new and viable working methods.

Economy and Business Administration Graduate  
Jeg interesserer mig for sprog, litteratur og de europæiske lande. Jeg drømmer om at arbejde med sprog, både gennem undervisning, oversættelse og tekstforfatning. Jeg har læst på universitetet i København, Tyskland og Italien og jeg er altid interesseret i at lære nye steder at kende.

oversættelse tysk sprogundervisning udlandserfaring  
Jeg er en nyuddannet bachelor i datalogi, et udadvendt menneske
som tør at møde nye mennesker.

Som person er jeg innovativ, kreativ og alsidig med
landbrugsbaggrund.

Nyuddannet der kan formes og vil arbejde hårdt for at blive lige den
version af mig, i har brug for.

Software Kreativ Alsidig Fleksibel Udadvendt  
Jeg er cand.soc i international security and law, og har udarbejdet stærke analytiske rapporter med udgangspunkt i kvantitativ og kvalitativ data. Jeg er således analytisk stærk, fordi jeg er god til at finde mønstre i større mængde data, og jeg arbejder struktureret og systematisk.

 
Dygtig multitasker, tåldmodig, kan holde hovedet koldt og tænke selv under stress og højt tempo. 2 års erhvervserfaring som kontorassistent.

engelsk sprog nyuddannet kultur multitasking copy editing linguistics internationalt  
Jeg er ung og ivrig for at starte min karrier et sted, hvor min faglighed kan blive udfordret og simuleret og hvor ambitionsniveauet er høj.
Jeg er arbejdsom, resultatorienteret og har masser af gå på mod og vil rigtig gerne igang med at arbejde i den branche jeg har uddannet mig i, derfor søger jeg nye udfordringer!

 
Jeg har en finansiel uddannelse og brænder for nye udfordringer og god samarbejde. Jeg er vant til at arbejde struktureret, betjene kunder, er god til at skabe relationer, har erfaring med salg af finansielle produkter. Jeg er serviceminded, proaktiv, ansvarlig, nysgerrig, lærenem løsningsoriente

erviceminded proaktiv god ”team player” løsningsorienteret social  
Highly motivated, focused on new technologies and challenge driven software developer. Looking for improving user experience of customers using mobile applications and web systems. Strong in analysis and integration problem-solving skills.

improvement software android web java c# developer development game unity system systems  
Gennem arbejde og uddannelse, har jeg oparbejdet kompetencer inden for marketing, markedsanalyse, projektledelse, forretningsudvikling og sociale medier.

For nyligt har jeg færdiggjort min kandidatuddannelse i Erhvervsøkonomi med speciale i Marketing (cand.merc marketing) inden for top 5 % af min årgang, hvorfor jeg nu søger nye udfordringe

 
Thus far I gained most experience in Java/Python/Matlab. For me the job is more important than the language, though. I am mostly excited to learn new things, research, create concepts and make them come true.

java python matlab  
A senior result driven professional having several years of experience in handling Plant Operations, Quality Assurance, Quality Management System, Manufacturing, Supplier Development, Inventory Management, Relationship Management and Training across assignments and delivering the time bound results

Plant Manager Quality Manager General Manager  
Jeg har en kandidatgrad i online marketing fra SDU. Min arbejdsbaggrund er salg, undervisning, marketing og ledelse. Min nuværende stilling er som uddannelseschef på IBC.

https://dk.linkedin.com/in/madsgormlarsen

marketing kommunikation reklamer pr salg  
I have bachelor in the field of computer science and have worked as teacher and IT supporter in the governmental sector in my home land (Eritrea). Currently I am studying computer science and mathematics at RUC and work as mentor and web-developer at ReStart and as accountant at Novo, Ørestad.

Selvmotiverende ambitiøs  
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT