more search options

1.677 career options for new graduates

Finansøkonom eller Finansbachelor

Vi søger en nyuddannet finansøkonom eller finansbachelor, som kunne tænke sig at starte sin karriere i et job som finansassistent i et finansielt leasing- og factoringselskab. I tæt samarbejde med en opsøgende finansieringskonsulent og en kreditmedarbejder bliver din opgave i teamet selvstændigt at håndtere ekspeditionen af indgåede leasingaftaler.
2019-10-15 Leasing Fyn Bank A/S Funen

Risikoanalytiker til pension og bank

Risikofunktionen har en central rolle i at sikre effektiv risikostyring i Lægernes Pension & Bank. Det gælder lige fra at identificere risici til at måle, overvåge og rapportere for både pension og bank. Vi har brug for en dygtig risikoanalytiker, der skal medvirke til at sikre det samlede overblik over koncernens risici.
2019-10-09 LÆGERNES PENSION - pensionskassen for læger Greater Copenhagen, Øresund region

Kommunikationspraktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Hvis du er en dygtig kommunikerende, stærk skrivende, kreativ, engageret, iderig, struktureret og ambitiøs studerende skal du måske med på holdet - vi har en ledig plads i Frontline.
2019-10-07 Sony Music Entertainment Denmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikanter søges til anklagemyndigheden

Vil du være med til at sikre retfærdighed og retssikkerhed? Brænder du for strafferet og straffeproces? Og har du lyst til at afprøve dine juridiske og teoretiske færdigheder i praksis? Så har du mulighed for at blive juridisk praktikant hos anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
2019-10-12 Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi West Zealand, South Zealand & Islands

Praktik inden for projektledelse i et af verdens førende pladeselskaber

I samarbejde med projektlederne i frontline-afdelingen kommer du til at deltage aktivt i både strategiske, kreative og lavpraktiske opgaver omkring udgivelser i huset. Du får lov til at bestille noget, får dine egne ansvarsområder, en masse engagerede kollegaer, samarbejde på tværs af huset, og du vil med garanti lære en hel masse om musikbranchen.
2019-10-07 Sony Music Entertainment Denmark A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Skarp akademiker med interesse for og indsigt i udbudsområdet til Erhvervsministeriets departement

Vil du udfordre din faglighed og have en hverdag tæt på den politiske dagsorden i departementet? Er du analytisk anlagt, og vil du arbejde med at styrke Danmarks vækstvilkår? Vi søger en dygtig medarbejder med juridisk eller samfundsvidenskabelig baggrund til Erhvervsministeriets departement.
2019-10-10 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Praktik 2020 - kommunikation, journalistik og SoMe

Har du skrivekløe? Er du idérig? Finder du det inspirerende at lave interviews og formidle? Er du en haj til sociale medier eller har mod på at blive det? Så er du måske vores nye praktikant i foråret 2020.
2019-10-11 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Erhvervsministeriets departement søger fuldmægtige til det erhvervspolitiske område

Har du lyst til at arbejde for at forbedre vækstvilkårene for danske virksomheder? Er du analytisk skarp og talstærk? Har du politisk tæft? Og har du lyst til at arbejde sammen om at komme fra god ide til gennemført politik?
2019-10-12 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

Praktikophold i Spanien

Drømmer du om en praktik hvor der er sol, varme, strand og tapas? Er du studerende inden for HR, kommunikation, IT eller lignende, som ønsker at blive del af en succesfuld virksomhed inden for IT-headhunting? Vil du oplæres i at bruge LinkedIn til at finde – og kontakte - branchens bedste IT-specialister?
2019-10-08 iHeadHunt Abroad (other)

Junior Software Developers C / C++ and Developers VHDL/Verilog

We are looking for engineers or computer scientists, enthusiasts with experience or strong interest in embedded systems, digital design and FPGAs.
2019-10-10 SciEngines ApS Greater Copenhagen, Øresund region

Kom til årets MBA-event den 31. oktober på Hotel d'Angleterre - gratis adgang, registrér dig hurtigt

Ønsker du en ny vinkel på din karriere? Vil du optimere dine karrieremuligheder med en MBA? QS Connect afholder sit populære, årlige MBA-event med personlige møder og masser af netværksdannelse i København den 31. oktober.
2019-10-08 QS Quacquarelli Symonds Greater Copenhagen, Øresund region

Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling

Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i 2020!
2019-10-15 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen, Eastern Jutland, Øresund region

Kom til årets Masters-event den 31. oktober på hotel d'Angleterre - gratis adgang, registrér dig hurtigt

Overvejer du at styrke dine karrieremuligheder med en Master? Og måske endda i udlandet? QS Connect afholder sit populære, årlige Masters-event med personlige ekspertmøder, seminarer og masser af netværksdannelse i København den 31. oktober.
2019-10-08 QS Quacquarelli Symonds Greater Copenhagen, Øresund region

Uddannelseskonsulent (AC) søges til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi søger en engageret og målrettet uddannelseskonsulent til vores uddannelsesteam, hvor samarbejdsevner er en central del for at lykkes med opgaveløsningen. Tillige skal du kunne navigere fleksibelt i såvel teamet som i organisationen.
2019-10-08 Region Sjælland East Zealand, West Zealand

Praktik på Den Danske Ambassade i Kiev

Udviklingen i Ukraine er med til at definere Europas politiske landskab og stiller krav til en aktiv dansk tilstedeværelse. Som praktikant på den danske ambassade i Kiev får du mulighed for at afprøve dine kvalifikationer på en spændende arbejdsplads i en afgørende periode af landets historie.
2019-10-13 Danmarks Ambassade i Ukraine Abroad (other)

Ambitiøs økonom med interesse for konkurrence til Erhvervsstyrelsen

Har du din økonomiske og analytiske værktøjskasse på plads samt ambitioner om at fordybe dig i økonomiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i området for Tele og Dataetik i Erhvervsstyrelsen.
2019-10-04 Erhvervsstyrelsen Greater Copenhagen, Øresund region

SoMe / Projekt praktikant i et af verdens førende pladeselskaber

Forår 2020: Hvis du er en dygtig kommunikerende, stærk skrivende, kreativ, engageret og idérig, struktureret og ambitiøs studerende, skal du måske med på holdet – vi har 2 ledige pladser i Commercial.
2019-10-07 Sony Music Entertainment Denmark A/S Greater Copenhagen, Øresund regionFind your new workplace

VELUX - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile


This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT