more search options

1.222 career options for new graduates

Q&A Webinar: Job Searching in Denmark

Do you only have a few questions that you want answered regarding job searching in Denmark?
2020-03-27 Career Denmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen, Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Bornholm, Øresund region

Guider og servicepersonale til IceCap Tours i Ilulissat, Grønland 2020

Oplev sommeren i et af de smukkeste områder i Grønland! Kan du lide at have med mennesker at gøre, yde dem den absolut bedste service og dermed bidrage til, at de får den største oplevelse i deres liv? IceCap Tours både og alle faciliteter er det absolut bedste, der kan tilbydes i Grønland.
2020-03-18 IceCap Tours Greenland & Faroe Islands

(NY FRIST 31/3) Erhvervsministeriet søger en ambitiøs og faglig stærk kollega med interesse for det finansielle område og den politiske dagsorden

Dine præcise opgaver vil blive fastlagt efter interesse og kvalifikationer, men du kan forvente at komme i berøring med en bred opgaveportefølje, der omfatter opgaver på både den nationale og internationale finansielle dagsorden, ligesom du kan forvente at blive involveret i udarbejdelsen af nye finansielle lovforslag.
2020-03-23 Erhvervsministeriet Greater Copenhagen, Øresund region

(Ny frist 31/3) Praktikant hos Cabi

Cabi søger en praktikant til vores kontor i Aarhus i efteråret 2020. Har du lyst til at formidle resultaterne af vores projekt på veteranindsatsen og arbejde med Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder?
2020-03-20 Cabi Middle Jutland, Eastern Jutland

(Ny frist 27/4) Bliv lektiehjælper hos GoTutor og få et meningsfyldt studiejob

Som lektiehjælper ved GoTutor vil du beskæftige dig med børn og unge i alderen 7-20 år, og du vil foruden rollen som underviser også fungere som mentor. Det er din opgave at motivere og undervise eleven ud fra den målsætning, I sammen sætter for forløbet.
2020-03-20 GoTutor Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Funen, Southern Jutland, South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Bornholm, Øresund region

ZBC søger gymnasielærer til matematikundervisningen

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt. Du kan være en kandidat ”af ældre dato” med en masse erfaring, som du har lyst til at dele med vores elever, eller du kan være nyuddannet med stor lyst til at dele ud af din faglighed på en måde, så vores elever kan spejle sig i din glæde ved faget.
2020-03-16 ZBC, Zealand Business College East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands

Graduate-program med fuld løn: Dygtige undervisere og dygtige ledere (frist 13/4)

Vi udvælger topmotiverede bachelorer og kandidater, som kan motivere og lære fra sig – og som har lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-03-20 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Efterår 2020 - Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling

Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i efteråret 2020!
2020-03-26 Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden Greater Copenhagen, Middle Jutland, Eastern Jutland, Øresund region

(ny frist 15/4) Praktikanter til frivillighed, fundraising, events og kommunikation i Danmark og i udlandet

Kunne du tænke dig at være en del af en NGO, der bruger gadeidræt til at gøre en forskel for børn og unge? Som praktikant hos GAME får du virkeligheden i hænderne, mulighed for at prøve dine kompetencer af og skabe nogle nye.
2020-03-27 GAME Denmark Greater Copenhagen, West Zealand, South-west Jutland (Esbjerg), Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland, Abroad (other)

Freelance undervisere til danskundervisning i Vejle/Billund/Herning

Berlitz Language Services søger freelance undervisere til danskundervisning i Vejle/Billund/Herning. Er du stabil, ansvarlig, og kan du arbejde professionelt med vores kunder?
2020-03-04 Berlitz Language Services South-west Jutland (Esbjerg), West Jutland, South-east Jutland, Middle Jutland, Eastern Jutland

Projektleder til projektudvikling

For den rette person er der tale om et særdeles spændende job med stor berøringsflade overfor lodsejere, naboer og de lokale myndigheder. Jobbet er en god afveksling mellem forberedende arbejde på kontoret med efterfølgende forhandlinger i marken.
2020-03-13 Wind Estate A/S Middle Jutland, Eastern Jutland, Northern Jutland

Behov for at tjene penge, når corona-virus ikke længere truer? Vi søger en skarp studerende til opsøgende salg

Er du dygtig til salg og rådgivning? Til vores salgsafdeling i Brønshøj søger vi en energisk studerende, der ikke er bange for at gribe telefonen og fortælle potentielle kunder om vores services.
2020-03-19 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

PhD Scholarships on Sustainability and Value Chain Design

Copenhagen Business School invites applications for a number of vacant PhD scholarships related to a Manufacturing of Denmark (MADE) research and development project. The PhD projects will be conducted in collaboration with major Danish companies - like Coloplast, Novo Nordisk, and LEGO - that are committed to the project.
2020-03-18 Copenhagen Business School - CBS Greater Copenhagen, Øresund region

Radius Talent – et praktikprogram for ambitiøse studerende

Går du med drømmen om at blive rådgiver, og er du klar til en hverdag med masser af faglig udvikling? Så er Radius Talent lige noget for dig.
2020-03-16 Radius Greater Copenhagen, Øresund region

Graduate-program med fuld løn: Dygtige undervisere og dygtige ledere (frist 13/4)

Et toårigt graduate-program med fuld løn: Vi optager topmotiverede bachelorer og kandidater, som brænder for naturvidenskab – og som kan motivere og lære fra sig. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.
2020-03-20 Teach First Danmark Greater Copenhagen, North Zealand, East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands, Øresund region

Skarp praktikant til kommunikation og journalistik

Har du skrivekløe? Er du idérig? Har du lyst til at få masser af formidlingserfaring? Så kan vi tilbyde dig et udbytterigt praktikophold i efteråret 2020.
2020-03-26 Move On Career ApS Greater Copenhagen, Øresund region

ZBC i Ringsted og Slagelse søger undervisere til Teknologi og Teknikfag på EUX (Genopslag)

Der er tale om faste eller midlertidige stillinger – afhængig af fagsammensætning. Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din viden og dine erfaringer.
2020-03-20 ZBC, Zealand Business College East Zealand, West Zealand, South Zealand & Islands

Advokatfuldmægtig, København - sidsteårs cand.jur. eller maks. et års erfaring

Vil du være med til at sætte standarden og udfri dine ambitioner hos en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Du er enten ved at færdiggøre din cand.jur. eller har op til et års erfaring som jurist fra advokatbranchen eller en privat virksomhed. Som fuldmægtig hos Kromann Reumert arbejder du på nogle af de mest spændende sager i branchen og sammen med de dygtigste jurister.
2020-03-18 Kromann Reumert Greater Copenhagen, Øresund region

Stipendiat, Aarhus - studiejob

Vil du sætte gang i din karriere allerede på studiet? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.
2020-03-27 Kromann Reumert Middle Jutland, Eastern Jutland

Aircon Teknik søger marketingpraktikant til efterårssemestret 2020

Er du studerende på en videregående uddannelse inden for fx kommunikation eller markedsføring? Skal du tilbringe dit efterårssemester i praktik, og har du lyst til at prøve dine evner af i praksis i en førende B2B-virksomhed, hvor du vil få tildelt masser af ansvar og have mulighed for at fortsætte i en stilling som studentermedhjælper? Så har vi den helt rette praktikplads til dig!
2020-03-27 Aircon Teknik A/S Middle Jutland, Eastern Jutland
No current postings.Find your new workplace

Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile


This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT