more search options

1.156 career options for new graduates

Intern for Global Channel Retail & Trade Marketing

Would you like to get a broad insight into marketing through our own stores and external partners? And are you looking for an opportunity to join one of the best-known luxury brands in the world and help drive global retail and trade marketing towards local markets?
2019-06-12 Bang & Olufsen A/S Greater Copenhagen, North Zealand

2 programmører – super studenterjob

Vil du have selvstændigt ansvar, blive hørt på dine ideer og lære en masse? Spændende programmeringsopgaver – primært i C#, men også C++ og Javascript
2019-06-14 Atomic Software ApS Greater Copenhagen, North Zealand

Bliv fundraiser i Red Barnets Telemarketing team!

Er du en vinder? Elsker du at snakke med nye mennesker? Vil du være en del af et fællesskab? Så er det dig, vi søger til vores nye telemarketing afdeling!
2019-06-04 Red Barnet Greater Copenhagen

Marketingpraktikant – Social Media

Vi søger en skarp studerende, der i en praktikperiode på 6 måneder med start i august 2019 vil prøve kræfter med at planlægge og eksekvere digitale kampagner til både vores kunstneres og vores egne platforme.
2019-05-28 WARNER MUSIC DENMARK A/S Greater Copenhagen, Øresund region

Student til support-opgaver ved webinarer

Til Ingeniørforeningen, IDAs arbejde med webinarer søger vi en studerende, der kan være support ved IDAs egne og ved eksterne kunders webinarer. Du er stærk og ferm til at betjene webbaserede it-systemer, også når det ind imellem går hurtigt.
2019-06-05 Ingeniørforeningen, IDA Greater Copenhagen

Søger du et deltids/fuldtidsjob med mening - så bliv Fundraiser hos Red Barnet!

Er du klar til at have det sjovt og blive udfordret? Vil du udvikle dine kommunikations- og salgsfærdigheder? Vil du gøre en forskel? Så er du måske vores nye fundraiser. OBS: Her er plads til både fuldtid og deltid
2019-05-23 Red Barnet Greater Copenhagen, Eastern Jutland

Gør en forskel - bliv Promoter!

Verdens største uafhængige børneorganisation, Red Barnet, leder efter nye promotere fra hele landet. Du vil være en vigtig del af vores team og være med til at skabe de bedste omstændigheder for verdens børn. Her er plads til både fuldtid og deltid.
2019-05-22 Red Barnet Greater Copenhagen, Eastern Jutland

Kommerciel og datadrevet Sourcing Specialist

Mediq Danmark søger forretningsorienteret og datadrevet profil til Sourcing. Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som eksempelvis cand.merc., gerne specialiseret i SCM - eller med minimum et par års erfaring indenfor strategisk indkøb eller lignende
2019-06-11 Mediq Danmark A/S Greater Copenhagen

Mploy søger grundig student

Er du grundig generalist med et hoved, der er god til metode? Er du en ørn til at formidle og god til at jonglere og prioritere? Så se her!
2019-06-12 mploy a/s Greater Copenhagen

Serviceminded studentermedhjælper med interesse for folkeskoleområdet til Kontor for Prøver, Eksamen og Test

Har du interesse for folkeskoleområdet, og kunne du tænke dig at få indblik i centraladministrationen og styrelsens arbejde med prøver og test i grundskolerne? Så har vi måske jobbet til dig.
2019-06-11 Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Greater Copenhagen

Danmarks bedste studiejob som salgskonsulent

Kickstart din karriere, mens du stadig er studerende. Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider, deltagelse på interne salgsuddannelse og en attraktiv lønpakke inkl. en særdeles attraktiv bonusmodel. En lønpakke der bevirker, at mange får mere end 200 kr. i timen.
2019-06-01 OutboundPartner Eastern Jutland

Er du en skarp forretningsanalytiker?

Vil du gøre en forskel for udviklingen af it-systemerne på undervisningsområdet, og bidrage til at STIL leverer færdige løsninger af høj kvalitet? Så er det dig vi søger.
2019-06-04 Styrelsen for IT og Læring Eastern JutlandFind your new workplace

Region Midt - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen

Has your job search stalled? Companies are always looking for fresh talents. Explore our catalogue and get inspired.

browse companies

Join our career network


Get latest career opportunities, freshest news from the job market and first access to events and announcements from companies.

create profile


This site uses cookies for statistics, social media, better user experience and advertising through third parties. Using site implies accept of our privacy policy (Danish). Accept
HPT