Profile #160882

Med en BA i Japanstudier har jeg ikke blot erfaring med japansk sprog, kultur og historie, men er også øvet i at gå i dybden med et projekt, hvor jeg både kan se alle detaljerne og samtidig holde overblik. Med tilvalg i uddannelsessociologi og didaktik- og curriculumteori samt erfaring som sprog

Updated 30. november 2016
My work experience
2016 - now

Sproglærer

Som underviser i kurset Japansk Sprog og Kultur ved Taastrup Ungdomsskole planlægger jeg curriculum og underviser selvstændigt i japansk sprog og kultur, mens jeg tilpasser undervisning og curriculum til kursisterne.
Work area: Undervisning
Period: oktober 2016 - now
2016 - now

Sproglærer

Som underviser i kurset Japansk I ved AOF Gladsaxe planlægger jeg curriculum og underviser selvstændigt i japansk sprog og kultur, mens jeg tilpasser undervisning og curriculum til kursisterne.
Work area: Undervisning
Period: marts 2016 - now
2015 - 2016

Hjælpelærer

Som hjælpelærer på Japansk Propædeutik 1 og 2 ved Københavns Universitet gav jeg supplerende undervisning, hvor jeg støttede de studerendes læring og studier i grammati, oversættelse og kultur.
Work area: Undervisning
Period: september 2015 - juni 2016
2013 - 2014

Administrativ assistent

Som assistent for institutsekretæren ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier lærte jeg instituttets personale og struktur at kende og ydede administrativ støtte til det samlede institut i form af lageropfyldning, pasning af telefoner, almen oprydning m.m.
Work area: Administration
Period: august 2013 - februar 2014
My preferences
Job type
any
Work areas
any
Location
any
Contact me!