Profile #83633

Analytisk stærk cand.scient.soc med kompetencer indefor både kvalitativ og kvantitativ analyse. Gennem min uddannelse har jeg yderligere et stort kendskab til anvendelse og analyse af digital data fra internettet og sociale medier.

konsutlent interview kvalitativ kvantiativ management  

Updated 30. november 2016
My education
2014 - 2016

Cand.scient.soc. i Sociologi

Københavns Universitet

Educational area: Samfundsvidenskab
Period: september 2014 - november 2016
9
2011 - 2014

BSc. Sociologi

Aalborg Universitet

Educational area: Samfundsvidenskab
Period: september 2011 - juni 2014
My work experience
2015 - 2016

Freelance Interviewer og Supervisor

Hos Wilke A/S arbejdede jeg med udførelse af spørgeskema interview, kvalitative interviews, mysteryshopping, shop-alongs, notetagning ved fokusgrupper. Wilke er et markedsanalyse firma, som tilbyder en lang række bruger- og markedsundersøgelser for deres klienter. Derudover er jeg supervisor på halltest, hvor jeg skal sikre at undersøgelsen løber i overensstemmelse med validitet og realibitet, samt motiverering af medarbejdere ved halltest.
Work area: Marketing & Reklame
Period: januar 2015 - november 2016
2015 - 2016

Praktikant Danmarks Evalueringsinstitut

Gennem min kandidatuddannelse har jeg været i praktik hos EVA, hvor jeg har bidraget til både kvantitative og kvalitative undersøgelser indenfor det videregående uddannelsesområde. Herunder som en fast del af to større rapporter: ”Elite- og talentprogrammer på de videregående uddannelser” og ”Styrk de studerendes udbytte – Inspiration til at arbejde med de studerendes studieintensitet”.
Arbejdsopgaver: Rapportskrivning, Udarbejdelse af interviewguide, Gennemførelse af kvali-tative interviews, Litteraturstudie, Udarbejdelse og design af case beskrivelser og rapporter
Work area: Forskning & Udvikling
Period: september 2015 - januar 2016
My preferences
Job type
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Work areas
Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support
Location
any
Contact me!