Privatlivs- og cookiepolitik

Nyuddannet.dk


Når du klikker ind på Nyuddannet.dk indsamler Move On Career, som udbyder Nyuddannet.dk, oplysninger om dig. Til dette benytter vi cookies og intern logging. Begge teknologier bruger vi til at gøre det lettere for dig at benytte websitet og til at optimere det til dine behov.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores cookiepolitik, når du besøger vores websites. Vi videregiver aldrig de indsamlede brugerinformationer til tredjepart uden din samtykke.

Den dataansvarlige

Move On Career ApS
Kløvertoften 16
DK-7100 Vejle
CVR: 40297561
E-mail:

1. Cookies generelt

En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang, du besøger websitet. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies hjælper os med at øge brugervenlighed og sitets relevans. Uden cookies skulle man undvære mange funktioner og faste indstillinger af brugerpræferencer, som f.eks. hvilket sprog du gerne vil have hjemmesiden på, login-funktionalitet mv.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies, Move On Career anvender. Nyuddannet.dk anvender to slags cookies: session cookies og varige cookies.

1.1 Brug af session cookies på sitet

Session cookies bruges til at huske dine log ind-informationer under dit besøg på sitet. Det er muligt at benytte sitet med session cookies deaktiveret, med uden disse cookies vil du blive nødt til at logge på, hver gang du klikker videre til en ny underside (fx et jobopslag). Desuden kan du ikke oprette/redigere personlige profil.

Session cookies er aktive så længe, din browser er åben. Når du lukker browseren, forsvinder denne cookie.

1.2 Brug af varige cookies på sitet

Varige cookies bruges til at huske dine log ind-informationer og søgekriterier, så du ikke skal indtaste dem næste gang, du besøger sitet. Disse anvendes kun, hvis du selv aktivt vælger at slå dem til. Vi benytter også varige cookies til at måle statistik på sitet, fx klikrater. Til dette anvender vi Google Analytics.

Desuden anvender vi varige cookies for annoncører på sitet. Det kan enten være annoncører, der har indgået en aftale med os om eksponering på sitet eller annoncører, som er kommet frem via Google Ads eller andre annonceringssystemer. Disse cookies bruges til at generere klikrater, så den pågældende annoncør kan vide, hvor mange unikke brugere, der har været eksponeret for annoncen.

1.3 Så lang tid opbevarer vi cookies

Varige cookies sletter sig selv efter et varierende antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg på sitet. Session cookies slettes af browseren, når browservinduet lukkes.

1.4 Førstepart- og tredjepartcookies

Session cookies og Move On Career egne varige cookies er førstepart-cookies, hvilket betyder, at de lægges og læses udelukkende af os. Tredjepartcookies kan læses af andre sites, i dette tilfælde Gallup, Google Ads, Google Analytics og evt. annoncører, der måtte være på Nyuddannet.dk. Her er det udelukkende tale om cookies, der ikke indeholder personfølsomme oplysninger.

1.5 Sådan undgår du cookies

  • Du kan følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering
  • Du kan aktivere/deaktivere brug af cookies i din browser
  • Cookies kan yderligere blokeres af en restriktiv firewall - se instruktioner for opsætning af dit firewall-program

1.6 Cookies til statistik/trafikmålinger

Vi benytter Google Analytics til måling af webtrafik. Google Analytics er en webanalysetjeneste, der ved hjælp af cookies samler data om, hvordan brugerne benytter sig af sitet. Oplysningerne har karakter af generel statistik og kan ikke føres tilbage til enkeltpersoner.

Oplysninger om din brug af sitet (trafikdata, herunder din IP-adresse) sendes til og opbevares på servere hos Google.

Her kan du læse, hvordan Google behandler dine oplysninger og hvordan du undgår cookies fra Google.

1.7 Advertising cookies

Vi benytter Google Ads samt Adservice som leverandører af vores bannerannoncer. Disse leverandører benytter cookies til at styre de annoncer, der vises, samt registrere trafik på disse annoncer. Oplysninger indsamlet via disse cookies sendes og gemmes på servere hos Google samt Adservice. Oplysningerne har karakter af generel statistik og kan ikke føres tilbage til enkeltpersoner.

Her kan du læse, hvordan Google behandler dine oplysninger og hvordan du undgår cookies fra Google.

Her kan du læse, hvordan Adservice A/S behandler dine oplysninger.

1.8 Cookies fra tredjepart

Vi benytter en række samarbejdspartnere, som sætter cookies - såkaldte tredjepartscookies. Disse inkluderer tjenester som videodelingstjenester YouTube eller Vimeo, sociale medier som LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Flickr eller Pinterest og tjenester til deling af websider som AddThis.

1.9 Tilbagetrækning af samtykke

Det er til enhver tid muligt at tilbagetrække sin samtykke til cookies ved at rydde cookies via en af metoder angivet på http://minecookies.org/cookiehandtering.

2. Brug af personoplysninger

Når du opretter en profil i Nyuddannet.dk, gemmer vi dine personoplysninger som e-mailadresse, navn og uddannelse mv. på vores servere. Du kan tilføje flere informationer, som benyttes i din talentprofil.

Move On Career afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved oprettelse af profil, jobagent mv.

2.1 Anonymitet

Dine personlige oplysninger, som e-mail, navn, telefon eller adresse, er som standard ikke tilgængelige for virksomhederne. Du har mulighed for at tilvælge anonymitet som en del af din personlige profil. Anonyme profiler udelader at vise evt. foto for din profil.

Ønsker du at forblive anonym, skal du være opmærksom på de øvrige oplysninger i din profil, der kan identificere dig over for virksomhederne, som dit aktuelle arbejdssted eller lignende.

2.2 Personfølsomme oplysninger

Du må ikke angive personfølsomme oplysninger i din profil i Nyuddannet.dk. Personfølsomme oplysninger er informationer, som eksempelvis vedrører din religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger. Nyuddannet.dk har ikke lov til at registrere disse typer informationer, og de vil blive fjernet, når vi bliver bekendt med, at de findes.

2.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Move On Career, skal du rette henvendelse på eller telefon 38 38 10 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.4 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Move On Career gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

2.5 Mailafsendelser

Vi benytter mailsystemet Sendinblue i forbindelse med afsendelse af vores redaktionelle nyhedsbreve, relevante karrieretilbud fra virksomheder og arbejdsgivere samt øvrige informationer. I den forbindelse opbevares din e-mail, uddannelsesdata samt jobsøgningspræferencer på Sendinblue servere. Disse data benyttes udelukkende af Move On Career til de førnævnte afsendelser og er ikke tilgængelige for tredjeparter. Du kan til enhver tid afmelde og tilmelde de enkelte mailingtjenester via din profil i Nyuddannet.dk eller direkte links i vores nyhedsbreve.

Læs mere om Sendinblue persondatapolitik her

2.6 Sletning af personoplysninger

Du kan til enhver tid slette din profil i Nyuddannet.dk og alle tilknyttede informationer. Vi sletter automatisk alle dine oplysninger, når du ikke længere aktivt benytter jobbanknetværket. Du opfattes som værende inaktiv, hvis du ikke er tilmeldt vores mailtjenester og ikke har været logget ind i to år.

3. Ansvarsfraskrivelse

Move On Career forbeholder sig retten til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Move On Career kan ikke gøres ansvarlig for tab, som du måtte lide på grund af ændringer eller varig / midlertidig termination af vores tjeneste.

Move On Career kan ikke gøres erstatningsansvarlig for de informationer, som du finder på Nyuddannet.dk - uanset om disse mod forventning skulle være ukorrekte. Move On Career kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer i Nyuddannet.dk.

4. Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Move On Career på mail: eller postadresse:

Move On Career
Kløvertoften 16
DK-7100 Vejle


Du kan se den tidligere version af denne side her.

Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT