2.434 talentprofiler

Mine styrker er primært håndtering af: projektudvikling, interkulturel kommunikation, erkendelsemæssige problemstillinger og hverdagspsykologi.
Jeg fungerer optimalt ved at være i kontakt med folk fysisk, især som mellemled eller mægler mellem forskellige individer og grupperinger. Herudover, er det meget naturligt for mig at arbejde digita

Projekt-orienteret Gruppe-orienteret Analyse-orienteret Refleksiv Problemløsnings-orienteret Social Inteligent Service-minded Kommunikation Filosofi Social psykologi kulturforståelse  

Opdateret 14. september 2021
Skarp sociolog med passion for analytisk arbejde, metode og undersøgelser. Er særdeles detaljeorienteret og præcis i min formidling. Er eminent til at aflæse sociale situationer og bonder med de fleste, hvilken giver mig en force i samarbejdssituationer og networking. Samtidigt tror jeg på mig selv og mine evner, og tager gerne teten.

sociolog analyse metode samfundsfaglig struktureret deltajeorienteret empatisk humoristisk formidling social mad fødevarer økologi trends samarbejde deadlines tilegnelse af viden kommunikation  

Opdateret 07. september 2021
Jeg er uddannet Cand.scient.adm. og har en stor interesse indenfor analyse og udviklingsarbejde, herunder projektarbejde. Ift. interesseområde spænder jeg bredt, da jeg betragter mig selv som nysgerrig generalist, der elsker at fordybe sig og bidrage til et større perspektiv.

Cand.scient.adm. Analytisk Akademiker Samfundsvidenskab Politik Forvaltning Projektarbejde Problemløser  

Opdateret 28. september 2021
Geographic Information System (GIS) analyst; obsessed to protect the environment and the natural resources through sustainable solutions and act intelligently to explore new horizons utilizing Earth Observation tools. I am a team player, reliable, flexible and self-motivated individual, who use communication skills to share knowledge and ideas.

Geographic Information System (GIS) Analyst Enviornment Earth Observation Data Analysis Researcher Web-GIS QGIS and ArcGIS tools PostgreSQL Geographic Information System (GIS) Consultant and specialist Python  

Opdateret 01. september 2021
Jeg er et gruppeorienteret individ hvis styrke ligger i planlægning, evaluering, projektudvikling og udføre personlige samtaler med et dannelsemæssigt og selvudviklings tvist. Mine arbejdsområder er HR, intern kommunikation, research og kvalitative metoder. Derudover er jeg kritisk tænkende med fokus på variende perspektiver og tilgange.

gruppearbejde gruppeorienteret kritisk tænkning konsturktiv kritik social indsigt kommunikation kultur reflektion evaluering  

Opdateret 14. september 2021
Som cand. mag. i Æstetik og Kultur besidder jeg stærke akademiske kompetencer indenfor struktur, analyse, kvalitetssikring og kreativ problemløsning. I praksis har jeg brugt min uddannelse til at arbejde kombineret med administration og udvikling - og drømmer om at være med til at udvikle innovative løsninger til samfundsaktuelle problemstill

udvikling analyse kvalitet akademisk arbejde  

Opdateret 27. september 2021
Jeg har en passion for social retfærdighed og rettighedsbaseret bæredygtig udvikling. Med en uddannelse som cand.soc. i udviklingsstudier og internationale forhold og erfaring med projektledelse og undervisning kan jeg bidrage positivt til opgaver inden for projektledelse, facilitering og opbygning og pleje af netværksrelationer.

Projektledelse internationale forhold udviklingsarbejde Humanitært arbejde  

Opdateret 21. september 2021
Jeg er uddannet Cand.merc i styring og ledelse med en professionsbachelor i finans. Jeg vil gerne vil arbejde inden for områderne strategi forretningsudvikling, ledelse, projekt- og forandringsledelse. Jeg arbejder som AML (Anti money laundering) specialist i Danske Bank i Høje Taastrup, men søger noget med mere ansvar på Fyn.

Forretningsorienteret Innovativ Struktureret Loyal Selvstændig Forandringsparat Ansvarsbevidst Fleksibel  

Opdateret 16. september 2021
Erfaring med webudvikling, dvs. HTML, JavaScript og CSS.
Dels ud fra akademiuddannelse i IT, dels også ud fra arbejdet med
min online app www.MedicalStat.Org. Desuden en smule
kendskab til programmering, især programmeringssprogene Java og C#.
Derudover har jeg kompetencer indenfor matematik og statistik ud fra min kandidatgrad og lektiehjæl

html javascript css matematik statistik  

Opdateret 24. september 2021
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Opdateret 27. september 2021
As a person with a professional legal background, I worked many years in legal jobs in Iran and since 2013, I have worked in different part-time jobs in Denmark. Now, after graduating with a Master degree from Roskilde University, I am ready to start my job experience within jobs related to International Development Studies and Global Studies

motiveret solution oriented A team player  

Opdateret 24. september 2021
Energisk, målrettet og sjov person!
Jeg en yderst proaktiv og positiv gut, som ved at gode resultater kommer igennem hårdt (men smart) arbejde, godt teamwork samt et optimistisk mindset, som hurtigt ser muligheder og løsninger på problemer.

Produktudvikling civilingeniør 3D modellering Visualisering Industriel design Innovation Projektleder Conceptudvikler UX design for manufacturing  

Opdateret 10. september 2021
Jeg har en international baggrund. Jeg tog en IB gymnasieuddandelse i Finland, og jeg læser nu international samfundsvidenskab på RUC, hvor jeg specialiserer mig i internationale studier. Jeg har derfor et højt engelskniveau, og en international tankegang. Derudover har jeg arbejdserfaringer i uddandelsessektoren.

International motiveret hårdtarbejdende studerende samfundsvidenskab politik samfund lærervikar undervisning  

Opdateret 09. september 2021
Leder efter en ambitiøs, energisk og social
ansvarlig arbejdsplads. I får:

* SoMe med kreativt og fængende content
* Storytelling der vækker gode historier til live
* Struktur, KPI’er, mål og månedlig kalender
* Systematik som sikrer os, at målene nås
* og viden om strategien bag 100.000 likes

Ser frem til at høre fra jer.

Strategi SoMe Storytelling Struktur Systematik  

Opdateret 18. september 2021
Indenfor min faglige uddannelse som kemiker har jeg tilegnet mig kompetencer inden for laboratoriearbejde med fokus på faststof syntese og karakterisering af prøver vha. røntgen diffraktion.
Jeg nyder rutinemæssigt arbejde, men sætter også pris på at opnå ny viden og lære nye forskningsmetoder at kende.

Materialekemi Laboratoriearbejde Kemiker  

Opdateret 22. september 2021
Jeg er en kreativ og energisk medarbejder, der ikke er bange for at tage fat i nye udfordringer. Min arbejdestilgang er at bruge alle relevante teorier, metoder og værktøjer, når opgaver skal løses

Kreativ Engerisk Analytisk Struktur Planlægge Koordinering Administrativ IT Design Arbejdsom Hjælpsom  

Opdateret 20. september 2021
Jeg er en engageret ung kvinde med kompetencer indenfor undervisning, pædagogik, supervision, kvalitative undersøgelser og inklusion. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper, og elsker at arbejde med mennesker.
Som person er jeg god til at strukturere min hverdag, så jeg formår at løse de opgaver jeg får stillet.

Opdateret 27. september 2021
Jeg er en 25 årig kvinde, der til daglig er bosat i Aalborg. Jeg er uddannet inden for Cand.Merc. i Organisation og Strategi hos Aalborg Universitet, hvorfor jeg kommer med en bred faglig indsigt i virksomheders forretningsmæssige struktur samt de relationer, der indgår i denne.

Forretningsorienteret Empatisk Hjælpsom Nytænkende Visuel Medarbejderorienteret  

Opdateret 15. september 2021
Jeg er en imødekommende, arbejdsom person med en positiv tilgang til mine opgaver.

Jeg er detaljeorienteret og tager ansvar for mine opgaver.

Jeg ser vigtigheden i et godt samarbejde for at skabe et professionelt og produktivt miljø.

Japan Japansk Sprog kultur Fremmedsprog Oversættelse Kulturel Formidling Sprogundervisning Dansk Engelsk Andetsprog  

Opdateret 13. september 2021
Jeg trives i fællesskaber og har erfaring med i samarbejde at udvikle nye idéer, der kan forbedre eksisterende projekter. Faglige kompetencer og passioneret engagement inden for normkritik og nationale og globale udviklingsproblematikker relateret til minoriteter, særligt etnicitet og køn. I min fritid er jeg blandt andet frivillig Bydelsmor.

#normkritik #minoritetsarbejde #politik #organisation #socialtarbejde #samfund #kritik  

Opdateret 06. september 2021
Jeg er drevet af at gøre en positiv forskel på min fremtidig arbejdsplads. Som person arbejder jeg struktureret og initiativrigt, hvilket blandt andet er med til at jeg gerne tager ansvaret og styringen for de opgaver der skal løses. Hertil arbejder jeg gerne i teams eller selvstændigt, alt efter behovet ved den konkrete opgave.

Ambitiøs Struktureret Initiativrig Ansvarsbevist Effektiv Opmunterende Positiv  

Opdateret 10. september 2021
Jeg er en nyutdannet sivilingeniør innen undervannsteknologi (tilnærmet maskiningeniør), med en spesialisering innen drift og vedlikehold. Med denne utdanningen har jeg fått sterk teoretisk og teknisk kunnskap innenfor det å være maskiningeniør.

Drift og vedlikehold Materialvitenskap Programmering Prosjektledelse Korrosjon Maskinering Produksjon R&D  

Opdateret 13. september 2021
Kandidatstuderende med stor interesse for arkitektur, matematik, tegning og design med fremragende øje for detaljer af
forskellige byggeprojekter indenfor nybyggeri, renovering og ombygning.

Bygningskonstruktør Revit / AutoCAD Tekniker Tegninger Detaljer Aktuelle problemer Bygnings energi Energimærket Bæredygtigt Energidesign Indendørs miljøkvalitet  

Opdateret 07. september 2021
Jeg er en arbejdsom og fleksibelt indstillet cand.ling.merc'er, der brænder for at bringe mine kompetencer inden for virksomhedskommunikation og interkulturel markedsføring i spil - særligt mellem danske og tysktalende virksomheder.

CBS Cand.ling.merc Teamplayer Struktureret Serviceminded  

Opdateret 23. september 2021
Metode- og formidlingsstærk cand. san. i Sundhedsfremme, med særlig interesse inden for mental sundhed

Sundhedsfremme Mental sundhed Trivsel Holistisk sundhed Rudmiddelforskning Fysisk aktivitet Forebyggelse  

Opdateret 27. september 2021
HPT