2.100 talentprofiler

Kandidat i Turisme, med en passion for håndtering af udviklingsprojekter indenfor turismesektoren, organisering og promovering af rejser / ture samt kundehåndtering og kundeservice. Besidder også stor erfaring inden for frivilligområdet, hvor jeg kan bidrage med frivilligkoordinering og frivilligledelse.

turisme projektudvikling projektledelse kommunikation destinationsudvikling kundehåndtering frivilligkoordinering rejser frivilligledelse salg kundeservice projekthåndtering  

Opdateret 08. juli 2020
Jeg blev Cand. Merc. Economics and Business Administration i sommeren 2018.
Endvidere har jeg to marketing bachelorgrader fra Copenhagen Business Academy. Under mit studie oparbejdede jeg to års studierelevant arbejdserfaring hos henholdsvis Jebsen & Jessen i Thailand, Leo Pharma i Ballerup og Grundfos i Singapore. Jeg er ambitiøs og kreativ.

Cand. Merc. Economics and Business Administration. Marketing. Sales. Business Development. Project Managment  

Opdateret 09. juli 2020
Food safety specialist with a broad set of skills applicable across different industries and roles. Have expertise in developing industry-based solutions for continuous improvement and for optimizing performance. Well-rounded, hands-on, innovative leader committed to continuously improving skills and processes. Resilient, tenacious, adaptable

food processing food safety culture food safety management quality assurance food safety research food science  

Opdateret 08. juli 2020
Den røde tråd i mit arbejdsliv er salg, servicemind og struktur. Jeg brænder for at levere et godt stykke arbejde og med uddannelsen fra CPH Business og erfaring inden for salg og Forsvaret kan jeg bidrage positivt i løsning af arbejdsopg. i en kommerciel stilling med bl.a. B2B, B2C, planlægning, projektstyring, samt handle velovervejet.

E-commerce salg indkøb category management dagligvarehandel digital markedsføring marketing e-handel sport website SEO  

Opdateret 06. juli 2020
Min bacheloruddannelse i Marketing and Management Communications var bygget op omkring to hovedområder; kommunikation og business. I løbet af studiet, har jeg dermed fået ekspertise i en række analyser såsom motivation og adfærd i organisationer, markedssegmentering og forbrugeradfærd, samt statistik og analyse af økonomiske problemstilling

forbrugeradfærd Markedssegmentering motivation marketingsstrategi kommunikation intern og ekstern kommunikationsdicipliner marketing SoMe Influencermarketing  

Opdateret 24. juni 2020
Jeg læser en kandidat med fagene Socialvidenskab og Psykologi på Roskilde Universitet. Fagene giver mig en bred viden om hvordan samfundet hænger sammen, kombineret med en forståelse for det enkelte menneske. Derudover er jeg forperson i foreningen Reality Bites, som i praksis er en mentorordning. I mit frivillige arbejde får mit studie mening

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 07. juli 2020
Som person er jeg detaljeorienteret, initiativrig og engageret i mit arbejde. Jeg har et godt overblik, der gør, at jeg kan holde hovedet koldt – også på tværs af arbejdsopgaver. Det giver mig en god allround-forståelse i en arbejdsproces. Jeg drømmer om et arbejde indenfor kommunikation - gerne med fokus på content creation.

kommunikation sociale medier content marketing tekstforfatter content creator organisering koordinering  

Opdateret 02. juli 2020
Min tid i medicinalindustrien har belønnet mig med erfaring med analytisk kemi og dataanalyse. Som civilingeniør i bioteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet har jeg opnået viden indenfor molekylærbiologi, immunologi og statistik.
Som kollega er jeg en teamplayer med sans for humor, men jeg trives også med selvstændigt arbejde.

Bioteknologi biokemi fermentering molekylærbiologi forskning laboratoriearbejde LEAN  

Opdateret 04. juli 2020
Civil engineer keen on making the world more sustainable through intelligent transitions.

I am an experienced team player and problem solver with an analytical and systematic mindset. I have worked with different types of wicked problems like renewable energy systems, circular economy and implementation of the SDGs in private companies

Sustainability Business strategy Renwable Energy Circular economy Analytical Structured Adaptable Research Communication skills  

Opdateret 25. juni 2020
Med min uddannelse indenfor produktudvikling, innovation og velfærdsteknologi har jeg interesse indenfor brugerinddragelse, prototype, og produktudvikling indenfor velfærdsteknologi området, og af produkter, som kan hjælpe brugerne med at sikre en nemmere hverdag eller arbejdssituation.

Produktudvikling Ingeniør Kreativ Produktoptimering Brugerinddragelse Brugerdreven innovation Velfærdsteknologi  

Opdateret 01. juli 2020
As a person I am curious and dedicated to my work and the tasks I undertake. I always strive to do a good job of high standard.
I thrive with challenges and I'm that kind of person who see options and solutions in the tasks I meet during a working day.
https://www.linkedin.com/in/camillaravn?trk=n

Communication International marketing Social Media Development Culture  

Opdateret 09. juli 2020
DEDIKERET MEDIEVIDENSKABER KLAR PÅ UDFORDRINGER
Jeg har altid været meget analytisk anlagt, videbegærlig og fyldt med gåpåmod. Jeg er ambitiøs i mine arbejdsopgaver og arbejder meget målorienteret, både selvstændigt og i teams. Jeg interesserer mig for mediernes kommunikative muligheder og både intern og ekstern kommunikation.

Medier Kommunikation Markedsføring Projektstyring  

Opdateret 08. juli 2020
Jeg er et nysgerrigt og videnbegærligt menneske, som elsker at arbejde i dynamiske og inspirerende arbejdsmiljøer. Jeg bidrager med godt humør og trives blandt ligesindede hvor sparring er alfa omega.
Jeg snakker dansk, engelsk, tysk ,svensk, norsk og er godt igang med spansk på studiet som også er på et godt og ikke mindst tiltagende niveau

dygtig nysgerrig positiv sproglig markedsføring salg indkøb social lærenem  

Opdateret 02. juli 2020
Well, in short words. I'm a Dane studying economics, but even though it is the main line of my studies, my line of specialty is called "International Business". I'm currently looking for a job that will improve my skills, and which can give me a little taste of what my future is going to like.

Teamplayer Innovativ Struktureret Høj moral Studerende  

Opdateret 09. juli 2020
Former Intellectual Property Protection Analyst at Tenaris Connections B.V.. Master's thesis title: measuring strain caused by ion implantation in Gallium Nitride semiconductors (https://doi.org/10.1016/j.mssp.2019.04.001). My current academic path, while specialized in Materials Science, features several courses of both Electrical and Mechanical.

physics engineering semiconductors energy  

Opdateret 06. juli 2020
I mit arbejde er jeg resultatorienteret og arbejder målrettet. Jeg vægter godt samarbejde højt hvor der er forståelse for andres behov. Jeg stor erfaring med samarbejde i teams/grupper. Derudover har jeg stor passion i at lære nye kompetencer.

Jobsøgende Resultatorienteret Team Work Passioneret Målrettet Organiseret Lærenem  

Opdateret 07. juli 2020
Jeg brænder for storytelling og kommunikation. De sidste 12 år har jeg arbejdet med videokommunikation for bl.a. Novo Nordisk. Jeg har været projektleder på flere digitale storytelling projekter herhjemme og internationalt og jeg har arbejdet med participatorisk video og vidensdeling via video.

video kommunikation sociale medier projektledelse crossmedia  

Opdateret 06. juli 2020
Worked as computer technician 2 times as summer job and did my internship at University of Macedonia, Computers and Networks department. Also used to work as a Fabric's agent for almost 8 months. My job was to communicate with the factory, arrange orders and shipping as well as troubleshooting.

QuickLearner Adaptive Troubleshooter Calm HardwareTechnician  

Opdateret 06. juli 2020
Goddag

Jeg brænder i udarbejdelse af grafik og er pædagogisk lærer.

KANOBI – Kreativ, Aktiv, Nytænkende, Og med Brandgode Ideer

Flyvende med IT - Har du brug for hjælp til IT?

Jeg tilbyder

* Kurser & Workshops

* Oprettelse & Vedligeholdes hjemmesider

* Grafisk kunst & Håndværk

Mvh. Birgitte

Kreativ Aktiv Nytænkende Og med Brand gode Ideer Banebrydende Virksom  

Opdateret 01. juli 2020
I kraft af min medievidenskabelige uddannelse har jeg stærke kompetencer og erfaring med kommunikation, formidling og projektarbejde. Jeg brænder for at skrive og formidle samt udføre store projekter med grundighed, og jeg motiveres ved at skabe brugbare resultater både selvstændigt og i samarbejde med dygtige medstuderende og kollegaer.

Formidling Projekter Planlægning Kommunikation Sociale medier  

Opdateret 30. juni 2020
Mine fagkompetencer taler for sig selv, men jeg går derudover op i at gøre en positiv forskel for eleverne og arbejdspladsen, værende det sig gennem en høj kerneydelse eller nye tiltag. Det er vigtigt, at alle trives OG at undervisningen har kvalitet.
Jeg er tålmodig og gør en ære i, at lytte til andre, værende de sig elever, kolleger elle

Lærer Efterskole Folkeskole Friskole Dialogisk Rollespil Dansklærer Historielærer Kristendomskundskab  

Opdateret 22. juni 2020
I help people and organizations to success and happiness by challenging them to change and become better. In other words: I create change in the lives of others.
I’m a highly dynamic person, who get things done!

HRM HR Partner Learning and Development Training Management Consulting Commercial Academy Change Management Forandringsledelse Projekt Ledelse Forretningsudvikling Agil Udviklingskonsulent HR-konsulent  

Opdateret 16. juni 2020
Skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation og formidling er min styrke og en del af min faglige profil. Jeg er kandidat i dansk med fokus på medier på kandidatdelen, og desuden har jeg gymnasiesidefag i film og medievidenskab.
Jeg har tidligere arbejdet med administration og undervisning.

Kreativ engageret tesmplayer humor omstillingsparat  

Opdateret 06. juli 2020
Jeg er en udadvendt, energisk og kommunikativ dimittend med en naturlig interesse for Project Management, og jeg er altid nysgerrig efter muligheder for at udvikle mine kompetencer og min erhvervsmæssige profil.

project management projektledelse IT forretningsudvikling digitalisering stakeholder management effektivitet efficiens portfolio management  

Opdateret 26. juni 2020
Jeg er en positiv og optimistisk cand.merc. studerende med gode analytiske evner. Jeg elsker at omforme konkrete problemstillinger til kvantitative analyser der kan give klare svar.
Derudover har jeg en passion for forretningsudvikling og finder det interessant at finde frem til hvad der skal til for at en virksomhed giver profitl i fremtiden

Opdateret 08. juli 2020

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT