2064 talentprofiler fundet

Jeg er en udviklingsorienteret kandidat, der brænder for at optimere og det er derfor særligt meningsfuldt for mig at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked. Koordinering og formidling er en naturlig del af min hverdag, da jeg arbejder som gymnasielærer og underviser i psykologi og idræt

sundhed konsulent formidler projekt udvikling analyse kvalitativ kvantitativ metoder bæredygtighed fysisk psykisk arbejdsmiljø coach vejledning planlægning torvholder sundhedsstrategier sundhedsfremme forebyggelse folkesundhed viden  

Opdateret 15. juli 2019
Jeg er et positivt og smilende menneske, der brænder for den gode service. Jeg er
ansvarsbevidst og struktureret og ikke bange for at tage fat.
Jeg er 42 år, ugift og har ingen børn.
Jeg er svært glad for bøger, yoga og mine venner. Ikke nødvendigvis i dén rækkefølge.

Service Administration Koordinering Servicemindet Mødestabil Fleksibel Godt overblik Struktureret Nysgerrig Lærenem Arbejdsom God kollega Selvstændig Pro-aktiv Ansvarsbevidst Flydende engelsk Dansk Engelsk oversættelse  

Opdateret 27. juni 2019
Expert in energy markets, optimisation, game theory and AI, with professional and academic experience in the intersection of Computer Science, Operations Research and Economics. Keen on the complex current and future problems that can be solved by embedding data into the decision making processes for planing an operation.

data artificial intelligence data science machine learning operations research optimisation stochastic optimisation economics analysis modelling computer science energy  

Opdateret 27. juni 2019
Jeg er meget glad for at arbejde med mennesker og er ekstremt servicemindet. Jeg er fuld af overskud, godt humør og gå-på-mod. Jeg besidder gode sprogkundskaber indenfor engelsk, både skriftligt og mundtligt samt stærke analytiske og struktureringsevner. Jeg er meget rejselysten med glæde i at opleve og udforske nye sider af både verden og m

Internationale Forhold Servicemindet Sprogkundskaber Analytiske evner Arbejde med mennesker  

Opdateret 09. juli 2019
Som person er jeg detaljeorienteret, initiativrig og engageret i mit arbejde. Jeg har et godt overblik, der gør, at jeg kan holde hovedet koldt – også på tværs af arbejdsopgaver. Det giver mig en god allround-forståelse i en arbejdsproces. Jeg drømmer om et arbejde indenfor kommunikation - gerne med fokus på content creation.

kommunikation sociale medier content marketing tekstforfatter content creator organisering koordinering  

Opdateret 08. juli 2019
Som person er jeg detaljeorienteret, initiativrig og engageret i mit arbejde. Jeg har et godt overblik, der gør, at jeg kan holde hovedet koldt – også på tværs af arbejdsopgaver. Det giver mig en god allround-forståelse i en arbejdsproces. Jeg drømmer om et arbejde indenfor kommunikation - gerne med fokus på content creation.

kommunikation sociale medier content creator tekstforfatter content marketing organisering koordinering  

Opdateret 08. juli 2019
Jeg er en engageret, vedholdende og målrettet person, der skaber resultater gennem faglig stolthed og medmenneskelig forståelse. Jeg har ry for at være udadvendt, struktureret og resultatorienteret med stor integritet, troværdighed og gode samarbejdsevner. Jeg er brobyggeren mellem forretning og

PROCESORIENTERET PROJEKTLEDER PORTEFØLJESTYRING MÅLRETTET RESULTATORIENTERET  

Opdateret 13. juli 2019
Jeg er en alsidig supply chain udøvere med en Masters og gaffeltruckcertifikat som søger efter at tage ansvar for udfordringer som medvirke til at realisere jeres organisations indkøb, lager og logistik strategi og griber muligheder for at netværk og udvikle mig fagligt, tilegne færdigheder og viden mens jeg udnytte mine kompetencer.

indkøb projekt management supply chain management logistik grafiker  

Opdateret 05. juli 2019
Jeg er motiveret og søger gerne nye udfordringer, hvilket jeg fik mulighed for på Aalborg Universitet hvor jeg blandt andet tog Kinesisk undervisning. Motivationen driver mig til at skabe forbedringer hvor det er muligt om det er på arbejdspladsen, gruppearbejdet eller hos mig selv.

AAU alumne motiveret ansvarsbevist  

Opdateret 15. juli 2019
Kandidatuddannet i Globale Flygtningestudier med speciale om vandrende bygningsarbejdere. Oversætter, oplægsholder og aktivist med tre års erfaring inden for Marketing & Media Relations. Involveret i kulturelle, sociale og politiske projekter, kontakt med medierne og afholdelse af arrangementer.

migration flygt fagforening  

Opdateret 15. juli 2019
Jeg har opnået stor erfaring med molekylærbiologi, mikrobiologi, metagenomisk data analyse, virology samt vejledning af studerende.
Jeg motiveres af at fordybe mig i projekter, finde løsninger til udfordringer og at arbejde i et dynamisk videnskabeligt miljø.

molekylærbiolog analytisk dataanalyse  

Opdateret 15. juli 2019
Nytænkende og initiativrig medarbejder som:
• Er Cand.scient.soc. i Psykologi og Virksomhedsstudier med speciale i forandringsledelse
• Kan arbejde på tværs og i samarbejde med ledelse, medarbejdere, samt eksterne aktører
• Er selvstændig, struktureret og engageret
• Er en teamplaye

innovativ RUC alumne Struktureret fleksibel humoristisk  

Opdateret 08. juli 2019
HAR DU TRAVLT MED DRIFTSOPGAVER?
- og søger du en handlekraftig PA?

Jeg vil være personlig assistent for direktøren i en mellemstor virksomhed fordi jeg selvstændigt og sammen med andre elsker at have en hverdag med mange forskellige administration- og udviklingsopgaver

Resultater Fremdriftsstyrring Projektplanlægning Administration Marketing  

Opdateret 06. juli 2019
Jeg blev Cand. Merc. Economics and Business Administration i sommeren 2018.
Endvidere har jeg to marketing bachelorgrader fra Copenhagen Business Academy. Under mit studie oparbejdede jeg to års studierelevant arbejdserfaring hos henholdsvis Jebsen & Jessen i Thailand, Leo Pharma i Ballerup og Grundfos i Singapore. Jeg er ambitiøs og kreativ.

Cand. Merc. Economics and Business Administration. Marketing. Sales. Business Development. Project Managment  

Opdateret 21. juni 2019
Jeg er en uddannet civilingeniør i Kemi og Bioteknologi og har skrevet speciale i mikrobiologisk karakterisering.
På det personlige plan er jeg åbensindet, samarbejdsvillig og positiv. Jeg er nysgerrig af natur og har en særlig stor interesse for naturvidenskab. Jeg er utroligt opsat på at lære ny spændende viden og udvikle mig selv.

Biotek Bioteknologi Mikrobiologi Kemi Kemiingeniør ingeniør Naturvidenskab  

Opdateret 28. juni 2019
Jeg er passioneret for at skabe de bedste rammer og vilkår, således alle har mulighed for at leve et sundt og aktivt liv. Derfor er jeg mere end klar på at gøre en forskel inden for det sundhedsfremmende- og forebyggende område.

Passioneret gåpåmod struktureret smilende udadvendt ansvarsfuld nysgerrig iderig teamplayer selvkørende disciplineret gennemslagskraft lydhør fleksibel målrettet positiv empatisk anerkendende imødekommende innovativ kreativ  

Opdateret 11. juni 2019
Hej, navnet er Sofie, professionen kommunikatør. Jeg er en storyteller og vil gerne være med til at fortælle din virksomheds historie. Lige meget, om det så handler om mennesker eller produkter, så venter der en god historie på at blive fortalt.

SDU alumne storyteller tekstforfatter social media kyndig medievidenskaber  

Opdateret 05. juli 2019
- Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling.
- Bachelor i Litteraturvidenskab med Tilvalg i Kommunikation, Retorik og Formidling.
- Praktisk erfaring fra forlagsbranchen med formidling på tværs af medier, redaktionelt arbejde, marketing og andet.

formidler redaktør ansvarsfuld selvstændig kreativ  

Opdateret 08. juli 2019
Uddannet Cand.soc i Arbejdslivsstudier og Psykologi på Roskilde Universitet 2012. Mine spidskompetencer er praksisnære undersøgelser, vidensindsamling, undervisning, skriftlig og mundtlig formidling. Jeg arbejder som konsulent hos Asnæs & Vangstrup med: artikelskrivning, udarbejdelse af rappo

Opdateret 13. juli 2019
Med en kandidat i Tekno- Antropologi, og erfaring som forskningsassistent hos Alexandra
Instituttet, har jeg genereret kompetencer i at drive, koordinere og understøtte mangfoldige
opgaver, løse komplekse problemstillinger med fokus på teknologi, digital udvikling og
mennesker, hvor jeg gennem antropologiske metoder har tillært mig at arbejd

Opdateret 08. juli 2019
I am a Computer Engineer and had developed 70+ Moodle LMS (40+ AWS) Projects in the last 7+ years.

The Client shows trust in me:
1. Nextu USA IT Education
2. Skillman Italian EU member project
3. IECScampus Argentine University
4. ace.best English Language Course Training
5. CoachlLneTraining Couches Training

PHP  

Opdateret 07. juli 2019
Jeg, som person, er lærenem, fleksibel, udadvendt og pligtopfyldende.
Jeg er samarbejdsvillig og er vant til at skulle fungere som en del af et team, men forstår også at tage selvstændigt initiativ. Ydermere er jeg en frisk fyr med en god humor og er generelt i godt humør.

kreativ A&D alumni innovativ iværksætter loyal  

Opdateret 05. juli 2019
Erfaren process specialist indenfor renrums produktion, med speciale i: QC, Maintenance, Træning, process optimering og dokumentation.
Personligt er jeg detalje orienteret, fokuseret og engageret.
Jeg har et godt humør og en can-do attitude.

QC maintenance Træning process specialist produkt specialist nanoscience teknik renrum process optimering  

Opdateret 27. juni 2019
A guy with great interest in programming and development of interactive digital media. At AAU CPH, every semester project was accomplished in groups and I therefore have experience regarding group work, conflict resolution, and project management. I have knowledge within most digital media, although my main interest leans toward programming.

jack of all trades Developer Team player  

Opdateret 26. juni 2019
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 01. juli 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT