2.177 talentprofiler

Jeg er en motiveret person, der gør det, der skal til for at lære, forbedre og udføre alle de opgaver, der er tildelt mig.
Jeg sluttede med Multimedia design uddannelsen i Esbjerg. I øjeblikket arbejder jeg på min bachelor i web udvikling.
Jeg håber, at jeg snart kan finde et job inden for mit felt, fordi jeg virkelig brænder for mit områ

Photographer Videographer Frontend Developer Frontend Web Developer Wordpress Developer Web-udvikler Web Developer Multimedia designer Multimediedesigner  

Opdateret 26. september 2020
Jeg er proaktiv og forsøger altid at optimere og simplificere for at skabe mere værdi for virksomheden. Jeg er fleksibel og ikke er bleg for at blive længere og give en ekstra hånd når der er behov for det. Jeg værdsætter mine kollegaer højt og motiveres af at løse opgaver i et højt tempo. Jeg lærer hurtigt og tager ansvar for mine opgav

engagement fleksibel ansvarsfuld selvstændig team orienteret proaktiv positiv struktureret resultatorienteret kreativ  

Opdateret 24. september 2020
Som person er jeg socialt anlagt, humoristisk og ærlig. Jeg har en positiv og ambitiøs indstilling til tilværelsen og er mit ansvar bevidst. Når jeg støder på udfordringer, er jeg ikke bange for at tage dem op.
En god arbejdsplads for mig byder på engagerede kollegaer og muligheder for at udvikle mig selv personligt og professionelt.

hårdtarbejdende socialt anlagt humoristisk løsningsorienteret ambitiøs Nysgerrig  

Opdateret 01. oktober 2020
Erfaren civilingeniør og projektleder, der kan identificere de gode idéer og implementere dem effektivt. Det gør jeg med mine faglige erfaringer inden for designprocesser, resourcehåndtering og interaktionsdesign, samt mine praktiske erfaringer med en bred skare af udviklings-, kommunikations-, og undervisningsprojekter.

Projektledelse Scrum User-centered Design Interaktionsdesign Adfærdsdesign Webudvikling Visuel kommunikation Udvikling Designprocesser  

Opdateret 22. september 2020
Jeg er en frisk og positiv pige, der altid er klar på at lære noget nyt, samt gøre mit bedste for at få et godt resultat. Som medarbejder er jeg meget pligtopfyldende og detaljeorienteret, hvor jeg går meget op i at holde overblikket i stressede situationer såvel som i roligere perioder.

Marketing Sociale medier Kommunikation Internationale relationer Globalisering digitalisering  

Opdateret 01. oktober 2020
Jeg vil beskrive mig selv som en pligtopfyldende person, som altid tager jobbet seriøst.
Jeg er detaljeorienteret og sigter altid efter at opnå det bedste resultat.
Jeg er effektiv, når jeg arbejder selvstændigt og samtidig er jeg også god til at arbejde sammen med andre, når jeg er en del af et hold.

Japan Japansk Sprog kultur Fremmedsprog Oversættelse Kulturel Formidling Sprogundervisning  

Opdateret 30. september 2020
Jeg er en kreativ og hårdtarbejdende nyuddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet, med stærke kommu-nikationsteoretiske og –analytiske kompetencer. Jeg har et højt fagligt niveau, set på mit tocifrede karakter-gennemsnit og 12-tal til mit specialeforsvar. Mit uddannelsesmæssige fokus har været på strategisk kommu-nikation.

Cand.comm. Kreativ Forfatter Videoredigering Politikens Debattør- og Kritikerskole Public Relations Marketing Strategisk kommunikation Branding Intern- og B2B kommunikation  

Opdateret 11. september 2020
I am a passionate Data Scientist and Software Engineer who has recently graduated from DTU. I am very passionate about building deep learning solutions for real world problems! I can also fit into a software developers role. I have prior experience in building SaaS products in a DevOps environment.

Machine Learning Deep Learning Software Developer Cloud Computing Web Development Python Mathematical Modelling Application Developer  

Opdateret 22. september 2020
Et skarpt analytisk blik og evnen til at strukturere og formidle komplekst stof enkelt og præcist er blandt mine største styrker. Jeg går nysgerrigt og helhedsorienteret til værks i løsningen af nye udfordringer, er ivrig efter at lære nyt og løse problemer på meningsfulde måder med afsæt i menneskers konkrete hverdagsliv og behov.

Antropolog Projektledelse Offentlig innovation Brugercentreret design Analyse Organisationsudvikling Facilitering Servicedesign Strategiudvikling Kvalitative metoder  

Opdateret 09. september 2020
Internationally Experienced Civil Engineer Within Infrastructure

I am a Civil Engineer with 8 years of international experience in infrastructure design, particularly in drainage, roads, and 3D modelling (pipes, roads, and earthworks).

vejingeniør road engineer drainage engineer afløbsingeniør anlægsingeniør BIM Civil 3D International Civil Engineer infrastructure engineer civil designer design coordinator 3D modeller hydraulic modeller  

Opdateret 11. september 2020
Jeg er maskinmesterstuderende med en del års praktisk erfaring inden for smede- og VVS-branchen.
Ansvarlig, arbejdsom og kvalitetsbevidst er ord der betegner mig både som studerende og arbejdende. Jeg befinder mig godt i både gruppearbejde og med selvstændigt arbejde.
Jeg arbejder hele tiden med at udvide mine kvalifikationer.

maskinmester energioptimering TPM Olie & gas STCW Elteknik  

Opdateret 30. september 2020
Cand.Mag. International Virksomhedskommunikation - Skal jeg være din kommende projektleder? Marketingsspecialist? Kommunikationskonsulent.
Jeg har tidligere siddet på ambassade, i det private og i det offentlige. Derudover har jeg erfaringer fra en bred vifte af organisationer i forskellige brancher - Jeg er altså ikke bange for udfordre mig se

Kandidat Marketing PR Projekt Kommunikation Journalistik Ledelse Udviklingskonsulent Kommunikationskonsulent Sociale medier  

Opdateret 16. september 2020
Uddannet, flersproget forretningsøkonom med en passion for softwareudvikling. Jeg bor i Hamborg, men jeg ønsker at flytte tilbage til Danmark og leder derfor efter et lignende job inden for webudvikling i København. Jeg er interesseret i en blandig af frontend og backend programmering.

JavaScript React Node CSS HTML webudvikling web development kinesisk tysk React Native  

Opdateret 28. september 2020
Jeg har arbejdet i supply chain i Coop Logistiks analyseteam og i ALDIs Region Karlslunde. Desuden erfaring med bl.a. marketing, økonomi, regnskab og kommunikation. Jeg er analytisk tænkende og hurtig til at sætte mig ind i et nyt område. Jeg yder mit bedste i arbejdet, og har en åben og tillidsskabende tilgang til de mennesker, jeg møder.

analytisk supply chain kommunikation marketing indkøb politik  

Opdateret 25. september 2020
Som B2B-studerende på mit 1. semester på kandidaten, specialiserer jeg mig inden for B2B marketing og indkøb, med fokus på en række forskellige fagområder, såsom marketingteori, køber/sælger-forholdet og markedsanalyser. Med speciale inden for disse fagområder, skaber jeg et stabilt grundlag for, at etablere langvarige relationer mellem v

B2B Procurement Sale Marketing Kommunikation  

Opdateret 28. september 2020
Jeg er en arbejdsom og pligtopfyldende person, som altid bestræber sig på at gøre en forskel. Senest har jeg arbejdet i en IT-virksomhed, der er specialiseret i sundheds-IT. Jeg søger nu at tage næste skridt i karrieren, da jeg brænder for få noget fra hånden og bidrage til noget større.

Løsningsorienteret Højt drive Selvkørende Projektstyring Tværfaglighed Agil  

Opdateret 26. september 2020
Skarp sociolog med passion for analytisk arbejde, metode og undersøgelser. Er særdeles detaljeorienteret og præcis i min formidling. Er eminent til at aflæse sociale situationer og bonder med de fleste, hvilken giver mig en force i samarbejdssituationer og networking. Samtidigt tror jeg på mig selv og mine evner, og tager gerne teten.

sociolog analyse metode samfundsfaglig struktureret deltajeorienteret empatisk humoristisk formidling social mad fødevarer økologi trends samarbejde deadlines tilegnelse af viden kommunikation  

Opdateret 30. august 2020
I have 3+ years of professional software development experience, mainly using Java. I worked with Spring, Hibernate, Postgresql, MySQL, MongoDB, Android, JUnit, Vaadin, (little HTML, CSS, JS) and a few more. I worked in an Agile (SCRUM) team following BDD. We did active code review and used CI/CD technologies (Jenkins).

Java Spring Hibernate PostgreSQL MySQL MongoDB Android JUnit HTML CSS JS SCRUM BDD  

Opdateret 21. september 2020
Jeg arbejder i skæringspunktet mellem PR, kommunikation og salg, hvor mit hovedfokus er på kunderelationer i mode og livsstilsbranchen.

Derudover underviser jeg på tredje år som yogalærer i små intime hold eller i eneundervisning.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/loui

Kunderelationer og -opbygning. Fokus på kundebehov/oplevelser Glade og tilfredse kunder  

Opdateret 23. september 2020
Hvis i ansætter mig får I en medarbejder, der er energisk, seriøs, struktureret. Med andre ord er jeg det man med en organisationsforståelse kalder en High preformer,. Jeg arbejder til opgaven er færdig, eller til resultatet er nået. Jeg er mødestabil og prioritere mit arbejde højre end sociale events på campus o.lign.

strukturet Omstillingsparat innovativ mødestabil Metodisk stærk kreativ løsningorienteret Databehandling Uddannelsespoltisk flair Høj autonomi  

Opdateret 08. september 2020
Having graduated as a biochemist in 1994, I soon specialized in drug safety and development. After fifteen years in the pharmaceutical industry and the Danish Medicines Agency, I took up a new position as Quality Manager at European Sperm Bank and thus changed my focus of interest to tissues and cells. At present, I also manage the position as DPO.

fertilitet sædbank kvalitet GDPR fertility sperm bank quality safety persondata personal data clinic klinik responsible person ansvarlig person  

Opdateret 05. september 2020
Portuguese Citizen | Swedish permanent resident
I am a Construction Manager, with 12+ years of diverse Civil Engineering experience from abroad, graduated in Architecture and currently attending to an Eng. Master Program in Construction Management at Chalmers University.

Construction Manager Site manager Project Management Design-Build BIM Site Coordinator VDC  

Opdateret 23. september 2020
En dedikeret, proaktiv og kreativ ildsjæl med flair for strategisk problemløsning. Gennem uddannelse, tidligere jobs og erfaringer har jeg opbygget indsigt i interessekoordinering , indsigtsvækkende ledelsesoplæg og projektledelse, som bliver eksekveret og formidlet på en forståelig og professionel måde.

Business Development Strategisk analyse Økonomistyring Salgskonsulent  

Opdateret 22. september 2020
Mine styrker er primært håndtering af: projektudvikling, interkulturel kommunikation, erkendelsemæssige problemstillinger og hverdagspsykologi.
Jeg fungerer optimalt ved at være i kontakt med folk fysisk, især som mellemled eller mægler mellem forskellige individer og grupperinger. Herudover, er det meget naturligt for mig at arbejde digita

Projekt-orienteret Gruppe-orienteret Analyse-orienteret Refleksiv Problemløsnings-orienteret Social Inteligent Service-minded Kommunikation Filosofi Social psykologi kulturforståelse  

Opdateret 27. august 2020
PhD in Humanities (higher education reform and internatonal development discourse in the Global South) from Roskilde University; Master in Educational Sociology from Aarhus University within 'knowledge economy' and higher education policy); Master in International Politics, Nepal; Bachelor in Economics, India

Research/teaching  

Opdateret 01. oktober 2020

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT