2059 talentprofiler fundet

Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse.
Erfaring med forandringsledelse, med personalebeskæring og offentlig adm.
Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk struktureret med kommunikation. Har et kristent værd

Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international Innovation Tværfaglig Didaktik Dannelse Kultur Strategisk overblik/detalje Individuel Relationsorienteret naturlig autoritet Ansvarlig Kommunikativ sandhedssøgende Engagerende  

Opdateret 12. marts 2019
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 15. marts 2019
Journalist med international medieerfaring og sociologibaggrund. Jeg har desuden flere års erfaring med både undervisning og pædagogiske projekter blandt børn og unge og er ved at skrive min BA om sociale medier og unge. Nøgleordene for min tilgang er bottom-up, målgruppen i fokus og at sikre alle interessenter medejerskab for projekter.

innovativ undervisning medier kommunikation menneskekender projektledelse netværker  

Opdateret 18. marts 2019
Passioneret og nysgerrig kandidat fra Copenhagen Business School med en baggrund fra et kundeorienteret miljø fra både pensions-, underholdnings- og detailbranchen. På nuværende tidspunkt er er jeg bosiddende i Dublin, hvor jeg arbejder med sociale medier for Accenture.

Initiativrig Dynamisk Ambitiøs Resultatorienteret Detaljeorienteret Struktureret Problemløsning Team Player Nysgerrig Proaktiv Marketing Strategi Effektiv  

Opdateret 11. marts 2019
Engageret jurist, ansat som advokatfuldmægtig med mange års forudgående teknisk salgserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg er en dygtig sagsbehandler og stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og arbejder godt under pres.

engageret Jurist kundevant selvstændig teamplayer samarbejde mødevant sagsbehandler imødekommende  

Opdateret 15. marts 2019
Jeg trives i fællesskaber og har erfaring med i samarbejde at udvikle nye idéer, der kan forbedre eksisterende projekter. Faglige kompetencer og passioneret engagement inden for normkritik og nationale og globale udviklingsproblematikker relateret til minoriteter, særligt etnicitet og køn. I min fritid er jeg blandt andet frivillig Bydelsmor.

#normkritik #minoritetsarbejde #politik #organisation #socialtarbejde #samfund #kritik  

Opdateret 15. marts 2019
Having a background in hardware and now expertise in software, I consider myself a technical artist and data engineer. I am capable of creating interactive visuals in virtual reality with Unity and to analyze data with Python. I am familiar with compute graphics, SCRUM, Git, machine learning, sales and business.

virtual reality unity unity 3d python computer graphics c# spanish sales vr developer unity developer .net visual studio git  

Opdateret 12. marts 2019
Studerende på 4. semester Sam Bach. søger studiejob!

Jeg er en 22årig studerende, der søger at udvide mine horisonter. Med kvaliteter som ambitiøs, lærenem og effektiv søger jeg efter en supplerende læringskilde til mit studie og er parat til at tage hvilken som helst udfordring op! Mine to bachelorfagmoduler er socialvidenskab og psykol

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 17. marts 2019
Cand.soc i Global Studies. Brænder for international politik og udvikling. Specielt med forkærlighed for krig, fred og sikkerheds relaterede problemstillinger. Dygtig til projekt,- arbejde og ledelse og arbejder godt selvstændig og i samarbejde med andre. Gode sprog kompetencer i dansk, engelsk og fransk

AC Fuldmægtig Projektleder Internationale relationer Globale studier Cand.soc Samfundsvidenskablig  

Opdateret 14. marts 2019
Jeg har 15 års erfaring som journalist inden for både trykte og digitale medier kombineret med udvikling og implementering af kommunikationsstrategier.
Har næse for de gode historier og har solid erfaring i at formidle tungt stof på en letlæselig måde.
Har erfaring med at koordinere, promovere og afholde events for erhvervslivet.

Journalist communication marketing social media brand communication  

Opdateret 17. marts 2019
Jeg har en passion for social retfærdighed og rettighedsbaseret bæredygtig udvikling. Med en uddannelse som cand.soc. i udviklingsstudier og internationale forhold og over to års erfaring med projektledelse og undervisning kan jeg bidrage positivt til opgaver inden for projektledelse, facilitering og opbygning og pleje af netværksrelationer.

Projektledelse internationale forhold udviklingsarbejde Humanitært arbejde  

Opdateret 14. marts 2019
I am an ambitious marketing graduate with a passion for traveling. During my master studies in Germany, Denmark and Norway, I could strengthen my intercultural experiences and am more than excited to start my international career.

marketing graduate international languages german danish cross-cultural business tourism product management event management travel brand management  

Opdateret 11. marts 2019
I am a data scientist. I am also an engineer, a mathematical modeler and a physicist. I use applied mathematics, computer science and plain common sense to process, analyze and predict. I produce information, and with that information I tell a story that you can use to describe reality.

DTU Data Science Scientific Modeling Machine Learning Big Data Physics Mathematical Modeling Analysis  

Opdateret 14. marts 2019
Cand. agro., PhD med 25 års international erhvervserfaring fra fødevaresektoren. Jeg brænder for at skabe bæredygtige løsninger med afsæt i produktudvikling, forskning, igangsætning og projektledelse, formidling og marketing.

analytisk struktureret resultatorienteret iværksættende forskning produktudvikling projektledelse formidling kommunikation marketing  

Opdateret 12. marts 2019
An adaptable and responsible graduate seeking an entry level position, which will utilize the programming and the enterprise skills developed through educational courses as well as working experiences.
My main strengths are; I’m honest, well-organized, stay challenged, and a quick learner as proven by varied work experiences during my studies.

well-organized quick learner honest responsible graduate developer  

Opdateret 13. marts 2019
Jeg er uddannet i feltet imellem IT, design og organisation. I mit daglige arbejde har jeg ansvaret for platformen Digital Eksamen på Aarhus Universitet. Jeg interesserer mig for og har kompetencer indenfor projektledelse, agil udvikling og Scrum, digitalisering samt analyse og strategi.

Aarhus Universitet Informationsvidenskab User Experience Digitalisering Scrum Strategi projektledelse  

Opdateret 12. marts 2019
Jeg er en rolig, eftertænksom og lidt af et ordensmenneske, som fungere godt sammen med andre mennesker. Jeg har over fem års erfaring, med frivilligt arbejde, så jeg er van til at arbejde sammen med andre på små og store projekter, samt at indgå i et fællesskab med en masse forskellige mennesker.

Geologi Eftertænksom Rolig Ordensmenneske Sammarbejde  

Opdateret 16. marts 2019
Nyuddannet Cand.pæd.ant med erhvervs- og forskningserfaring på forskellige områder, inkl. kulturformidling og kulturarv, aktionsforskning, anbragte og udsatte børn og unge, studieadministration og forskningsunderstøttelse, kvalitativ dataindsamling- og analyse, samt internationalisering og integration.

kvalitativ analyse projektarbejde udvikling aktionsforskning formidling  

Opdateret 12. marts 2019
Mit navn er Jacob Nielsen, jeg er 30 år og bosiddende i Roskilde. Jeg har studeret på KU, hvor jeg i august 2018 dimitterende som cand.soc. i jura hvor jeg skrev speciale i IT-ret og persondataret. En Tværfaglig i uddannelse, der udspringer af min foregående PBA i marketing, hvilket gør min profil alsidig og omstilling parat. Kontakt mig gerne

Jura GDPR Marketing Event Projektledelse Persondataret IT-ret Immaterialret  

Opdateret 07. marts 2019
Jeg har en stærk faglighed inden for individuel ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus Universitet i 2015, hvor jeg har skrevet speciale i ansættelsesret til karakteren 12, og har siden arbejdet med personalejura. Dertil kommer en stor interesse for HR og arbejdsmarkedsforhold generelt

Ansættelsesret HR Jura Personaleadministration arbejdsret  

Opdateret 12. marts 2019
Med en forståelse og interesse for indkøb og forretningsudvikling, har jeg siden afslutningen af min kandidat arbejdet med forretnignsudvikling og offentligt indkøb. Ideelt set søger jeg en stilling i skæringen mellem forretningsudvikling, salg og strategi.

Projektledelse forretningsudvikling Sourcing salg innovation  

Opdateret 18. marts 2019
Som en digital indfødt web-person har jeg vundet priser for de bedste portaler blandt private/offentlige organisationer og ros pga. mit iværksættergen, som fører ord til handling i prioriterede og kvalitetsbeviste løsninger, hvor min store arbejdskapacitet sørger for, at teamet når resultater.

web Sitecore sociale medier online digital  

Opdateret 15. marts 2019
Skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation og formidling er min styrke og en del af min faglige profil. Jeg er kandidat i dansk med fokus på medier på kandidatdelen, og desuden har jeg gymnasiesidefag i film og medievidenskab.
Jeg har tidligere arbejdet med administration og undervisning.

Kreativ engageret tesmplayer humor omstillingsparat  

Opdateret 13. marts 2019
As a fresh graduate, my career goal is to pursue a position that has a focus on logistics that can provide an opportunity to apply the skills and knowledge that I have gained both from my education and my job experiences. Structured thinker and analytical with 9 years of working experience in customer service and health care indudstry.

Opdateret 18. marts 2019
Akademisk boost af viden indenfor fødevareteknologi og molekylær ernæring, fødevaretrends også i relation til økonomi og samfund.
Empatisk og oprigtig, men samtidig initiativrig, struktureret og selvstændig.
Ydmyg personlig passion for bevægelse, frisk luft og lækkerier.

Dedikeret Madglad Struktureret Oprigtig Det sunde alternativ  

Opdateret 12. marts 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT