2196 talentprofiler fundet

I min rolle som projektleder/-koordinator, er det vigtigt for mig at skabe overblik i arbejdsgange og -processer. Jeg tænker hurtigt og kreativt for at finde en løsning på eksisterende problemer og er ikke bange for at tage fat hhv. arbejde igennem indtil problemet er løst.
Som person er jeg ligetil at omgås med og har let til smil.

Tysk Hollandsk Nederlandsk Kommunikation KU Alumne Kundeservice Support Projektledelse Koordinering Planlægning Kreativ CMS CS  

Opdateret 15. november 2018
I am a goal-oriented team-player who seeks to help to the best of my abilities. I am a very social person who seeks to engage in open and honest dialogues in order to achieve the best collaboration across borders and disciplines. I am very dedicated to solving big and small problems with my analytical skills and with a holistic approach.

Cand.merc International Business and Marketing Analytical Data Analysis Business Insights Enterprising BSc Market and Mangement Anthropology Outgoing Team-work  

Opdateret 28. oktober 2018
Jeg er en 27 årig energisk mand, som har færdigheder inden for IT-projektledelse, procesoptimering ved hjælp af IT og implementering af systemer i organisationer.
Jeg er innovativ, detaljeorienteret og motiverende og jeg besidder en stor viden inden for informationsteknologi - en viden som jeg brænder for at lære fra mig.

IT innovativ Procesoptimering IT-ledelse Implementering  

Opdateret 13. november 2018
Jeg er en nyuddannet Cand. Scient biomediciner med passion for at forny og optimere hverdagen for mennesker med sundhedsmangler. Jeg har en kan i medicinal- og molekylærbiologi med speciale i vaccineudvikling. Gennem dette har jeg fået praktisk og teoretisk erfaring med de eksperimentelle metoder anvendt inden for molekylær- og medicinalbiologi

Opdateret 15. november 2018
Jeg søger job inden for digital marketing. Herunder har jeg arbejdet med de fleste forskellige medier & kanaler, hvorfor jeg besidder en bred vifte af kompetencer.
International erhvervserfaring fra VisitDenmark i London samt ledelses- og CMO ansvar.
Fleksibel omkring destination, men passioneret i forhold til at lære og biddrage.

Digital marketing SEO SEM content marketing influencer marketing email marketing Paid social Social Media betalt annoncering Kampagne tracking Hjemmesideoptimering  

Opdateret 14. oktober 2018
Self-motivated to do 1st quality job, persistent, approachable, very supportive and helpful.
Experience of managing multiple activities and development projects from specification and requirements handling to release within the time schedule and budget.
Excellent team builder/player/leader.

result-oriented quick-learner multicultural ambitious structured  

Opdateret 06. november 2018
Min passion er relationsbaseret arbejde. Jeg er udadvendt og social af natur, og derfor elsker jeg at arbejde med mennesker. Jeg har en struktureret tilgang til mit arbejde, og jeg sætter en ære i at levere den bedste kvalitet hver gang, hvorfor jeg også tager et stort ansvar både, når jeg er del af et team, og når jeg arbejder selvstændigt.

Opdateret 12. november 2018
Jeg har en stærk faglighed inden for individuel ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus Universitet i 2015, hvor jeg har skrevet speciale i ansættelsesret til karakteren 12, og har siden arbejdet med personalejura. Dertil kommer en stor interesse for HR og arbejdsmarkedsforhold generelt

Ansættelsesret HR Jura Personaleadministration arbejdsret  

Opdateret 29. oktober 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 06. november 2018
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 05. oktober 2018
I am Ukrainian and in between of my studies I have been working on part-time positions related to personal and digital communications. I have gathered experiences in organizing and leading of a little group of people and coordinating customer relationships.

Passionate about HR Motivation and Retention Ukrainian Russian Employer branding  

Opdateret 30. oktober 2018
Jeg er dedikeret, målbevidst, engageret og kreativ. Jeg elsker at fordybe mig i projekter, og jeg går meget op i at følge dem til dørs. Som kollega er jeg social og interesseret i mine medmennesker.
Jeg har en speciel interesse for forandringsprocesser i virksomheder som involvere menneskelig adfærdsudvikling eller forandring.

Forandringsleder Dedikeret Social Humørspreder detaljeorienteret kreativ målbevidst adfærdsudvikling  

Opdateret 17. oktober 2018
Jeg er en dedikeret marketeer specialiseret i content og digitale discipliner, og det er nysgerrighed, et højt ambitionsniveau og faglig passion for særligt content marketing, der er drivkraften bag.

Med godt 3 års erfaring som eneansvarlig for marketing i to stillinger trives jeg i spændingsfeltet mellem drift, ad hoc og udvikling.

marketing kommunikation engelsk business digital marketing content marketing social media marketing  

Opdateret 15. oktober 2018
Jeg hedder Mihaela og jeg er en studerende. Jeg studerer til Serviceøkonom på Copenhagen Business Academy, Nørrebro. Jeg også lærer dansk på Clavis Sprogskole. Jeg taler dansk på niveau 3.3 og fludende englesk. Jeg er ambitiøs, hårdtarbejdende og kan lide den teamwork.

ambitiøs udgående hårdtarbejdende  

Opdateret 03. november 2018
EN SÆRLIG FORKÆRLIG TIL CIRKULÆR ØKONOMI, BÆREDYGTIGHED, GENBRUG OG AFFALD KENDETEGNER MIN PERSONLIGHED.

Planlægning og koordinering er en del af mit DNA. Jeg fuldt fortrolig med at varetage projekter af forskellig størrelse, og problemløsning af kompleks karakter er sammen med et handlekraftigt væsen mine klare styrker.

cirkulær økonomi bæredygtighed affald genbrug projektledelse analyse planlægning strategi  

Opdateret 17. oktober 2018
Jeg har udover en grundig, grundlæggende, antropologisk uddannelse specialiseret mig inden for medicinsk antropologi/sundhedsantropologi og videnskabs- og teknologistudier. Min kernekompetence er at stille spørgsmålstegn ved alt - især det, som andre tager for givet.

antropolog kvalitative metoder sundhed  

Opdateret 31. oktober 2018
Som en digital indfødt web-person har jeg vundet priser for de bedste portaler blandt private/offentlige organisationer og ros pga. mit iværksættergen, som fører ord til handling i prioriterede og kvalitetsbeviste løsninger, hvor min store arbejdskapacitet sørger for, at teamet når resulter.

web Sitecore sociale medier online digital  

Opdateret 27. oktober 2018
Som biolog har jeg et enormt overblik. Overblikket gør, at jeg har styr på de små delelementer, uden at miste fokus fra hovedopgaven. Samtidigt har jeg let ved at se mønstre og udpege detaljer i store datasæt. Mine gode formidlingsevner gør, at jeg let kan videregive kompleks information til specialister og lægmænd.

Overblik Detaljeorienteret Formidling Biolog  

Opdateret 22. oktober 2018
As a person I am curious and dedicated to my work and the tasks I undertake. I always strive to do a good job of high standard.
I thrive with challenges and I'm that kind of person who see options and solutions in the tasks I meet during a working day.
https://www.linkedin.com/in/camillaravn?trk=n

Communication International marketing Social Media Development Culture  

Opdateret 19. oktober 2018
Digital designer talented in creating clean and effective visual designs for mobile and web. Familiar with the user-centered design (UCD) process and its importance for the delivery of appealing solutions.

Opdateret 10. november 2018

Logistik Supply chain Produktion Performance Management Strategi Procesoptimering  

Opdateret 15. november 2018
Som medarbejder er jeg engageret, logisk tænkende og hjælpsom. Jeg identificerer udfordringer som udviklingspotentialer og jeg trives bedst, når jeg kan udføre mit arbejde grundigt. Mine samarbejdsevner er gode, idet jeg er lyttende og nysgerrig overfor fremmede perspektiver.
Som person er jeg anerkendende, videbegærlig og omstillingspara

Opdateret 24. oktober 2018
Experienced in a pharma environment, I have worked within product support for IT and equipment manufacturing, test documentation handling and review, , GMP and GDP, SOPs design and process standardization, optimization of KPI measures, LEAN tools e.g. 3C and process mapping.

Manufacturing Process Optimization Lean Six Sigma IT and product support Compliance & Quality Assurance  

Opdateret 10. oktober 2018
Jeg interesserer mig for sprog, litteratur og de europæiske lande. Jeg drømmer om at arbejde med sprog, både gennem undervisning, oversættelse og tekstforfatning. Jeg har læst på universitetet i København, Tyskland og Italien og jeg er altid interesseret i at lære nye steder at kende.

oversættelse tysk sprogundervisning udlandserfaring  

Opdateret 19. oktober 2018
Jeg er 28 år, og jeg flyttede til Aalborg i sommeren 2013 for at påbegynde min uddannelse. Jeg har nu afsluttet min kandidatuddannelse: Kommunikation på AAU. Jeg har under min uddannelse arbejdet med en række forskellige projekter, hvor fokus blandt andet har været på branding, employee advocacy og markedsføring.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

Opdateret 15. oktober 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT