2189 talentprofiler fundet

Having a background in hardware and now expertise in software, I consider myself a technical artist and data engineer. I am capable of creating interactive visuals in virtual reality with Unity and to analyze data with Python. I am familiar with compute graphics, SCRUM, Git, machine learning, sales and business.

virtual reality unity unity 3d python computer graphics c# spanish sales vr developer unity developer .net visual studio git  

Opdateret 19. september 2018
Proaktiv og ambitiøs cand.mag. i Psykologi og Kommunikation & NLP Coach.

Jeg brænder for at arbejde med meningsfulde udviklings- og forandringsprocesser for mennesker og organisationer som coach og facilitator efter endt uddannelse i juni 2018.

psykologi kommunikation kompetenceudvikling ledelse HR karriererådgivning coaching NLP Enneagram projektledelse motivation og målsætning personaleudvikling arbejdsmiljø undervisning rekruttering akademisk skriftlighed kvalitativ analyse  

Opdateret 17. august 2018
Experienced in people management, large scale project management, performance management, process re-engineering, change management, operational and financial analyses, as advisor on tactical and strategic business management and performance and productivity improvements. I have an analytical mindse

Ledelse projekt ledelse performance management logistik produktion  

Opdateret 16. september 2018
Jeg er nyuddannet cand.comm i Journalistik og Global Studies. Jeg har mest beskæftiget mig med medieverdenen, og pt. freelancer jeg for Jyllands-Postens sportsredaktion og avisens digitale erhvervsmedie, Finans. Jeg medvirker også i podcasts for fodboldmediet Mediano. Jeg kan både fransk, dansk, engelsk og spansk på højt niveau.

Pålidelig Flittig Tolerant Sport Finans Sprog Skrift Radio Journalist International Politik Udland Globalisering Deadlines Selvstændig  

Opdateret 30. august 2018
Nyuddannet Cand.Merc. med ekstraordinært drive og erfaring fra salg og marketing. Efter 5,5 års studie og en række spændende deltidsjobs (salg, marketing og e-Commerce) er jeg klar til at kickstarte min karriere. Som kollega er jeg en teamplayer, og jeg sørger altid for at bidrage til en god stemning.

Marketing Salg E-Commerce Struktureret Ambitiøs Kommunikator Positiv Lærenem Menneskekender Social Udadvendt  

Opdateret 04. september 2018
Jeg er en organiseret, punktlig og nysgerrig holdspiller med fokus på service og overblik.
Jeg brænder for at beskæftige mig med planlægning, vejledning og analyse mm. indenfor bl.a. administration, HR, kvalitetssikring og samfundsvidenskab.
Jeg vægter både faglighed og godt kollegaskab høj

Arbejdsom Motiveret Organiseret Nysgerrig Pligtopfyldende  

Opdateret 14. september 2018
Once finished my Architecture education, I decided to study a Master in Civil and Architectural Engineering in Denmark. This education has given me a more holistic point of view as well as a better understanding of what Architecture means; from the most subtle nuances of design to the most technical understanding of structural analysis.

architect civilengineer building designer urban planner multidisciplinary  

Opdateret 06. september 2018
Jeg er ved at skrive afsluttende opgave på akademiuddannelsen i IT og forventer at blive færdig januar 2019.
Jeg har arbejdet som systemudvikler på mainframe i mange år og har altid elsket at udvikle systemer og lære nye sprog at kende. Jeg arbejder efter agile principper og har udviklet backend programmer mod webservices og frontend web.

Nyuddannet Mainframe systemudvikling  

Opdateret 12. september 2018
Loyal, ambitiøs og pligtopfyldende cand.ling.merc. i tysk søger udfordringer på fuld tid! Ud over min kandidat i tysk erhvervskommunikation har jeg en BA i International Virksomhedskommunikation inden for tysk og engelsk. Jeg leder efter en fuldtidsstilling inden for dansk/tysk/engelsk kommunikation og oversættelse!

Loyal ambitiøs tysk deutsch german kommunikation virksomhedskommunikation engelsk english oversættelse sekretær Koordinator marketing employer branding stakeholder relations digital lærenem motiveret  

Opdateret 14. august 2018
Jeg er engageret og ambitiøs og gør mit bedste for altid at levere det bedst mulige resultat i de projekter jeg arbejder med. Jeg er struktureret og åben af sind, hvilket gør, at jeg falder nemt ind i et team. Jeg mener, at de bedste løsninger opstår når man samarbejder og deler viden og ekspertise.

AAU Talent Innovativ Interkulturel Struktureret Teamwork  

Opdateret 12. september 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 18. september 2018
Jeg har udover en grundig, grundlæggende, antropologisk uddannelse specialiseret mig inden for medicinsk antropologi/sundhedsantropologi og videnskabs- og teknologistudier. Min kernekompetence er at stille spørgsmålstegn ved alt - især det, som andre tager for givet.

antropolog kvalitative metoder sundhed  

Opdateret 18. september 2018
Mit interessefelt er inden for konstruktion, design og udvikling. Jeg har kompetencer indenfor mekanisk konstruktion og design, CAD- og CAE-modellering, dimensionering af maskinelementer og stålkonstruktioner, grundlæggende projektledelse og -styring.

Jeg er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst, arbejder resultatorienteret og struktureret.

Maskiningeniør konstruktion  

Opdateret 12. september 2018
I am a Biomedical Engineer, who is passionate about developing products and services that can make life easier for people with medical conditions/products that can fit the patient's special needs. Improvements to existing products, process optimization and/or development of new products are clearly the dream job for me.

Opdateret 19. september 2018
Cand.soc i Global Studies. Brænder for international politik og udvikling. Specielt med forkærlighed for krig, fred og sikkerheds relaterede problemstillinger. Dygtig til projekt,- arbejde og ledelse og arbejder godt selvstændig og i samarbejde med andre. Gode sprog kompetencer i dansk, engelsk og fransk

AC Fuldmægtig Projektleder Internationale relationer Globale studier Cand.soc Samfundsvidenskablig  

Opdateret 30. august 2018
Egenskaber: Som din kollega er jeg positiv overfor udfordringer og forandringer, fordi jeg tager ansvar for min egen udvikling. Jeg holder fokus, gør status og bruger tid på de opgaver, der skaber værdi. Jeg arbejder effektivt ved at disponere min tid, organisere mine opgaver og sætter mål. Jeg forventningsafstemmer prioritering og mål for op

marketing digital markedsføring digital marketing markedsføring online marketing virksomhedskommunikation hjemmeside udvikling sociale medier SEO SEM Google Analytics Content Marketing Social Medie strategi cms css html grafiker grafisk design kreativ  

Opdateret 27. juli 2018
Jeg brænder for at udvikle og kvalitetssikre applikationer og brugergrænseflader målrettet imod brugere uden den store IT-baggrund, for at denne gruppe også kan udnytte de muligheder informationsteknologi giver.

Mine stærke sider:
- Fokuseret!
- Grundig og omhyggelig!
- Entusiastisk

kvalitetssikring IT-konsulent Interaktions design QA  

Opdateret 08. september 2018
Structured and creative cand.IT with strong IT-theoretical and communicational skills. I am eager to unfold my full potential in a global leading organization, and a dedicated teamplayer. I enjoy analytical and innovative challenges.

innovative dedicated processoriented teamplayer  

Opdateret 15. september 2018
En ambitiøs, pligtopfyldende og
nysgerrig Cand.Merc.Organisation og strategi-studerende søger erhvervserfaring indenfor HR og/eller projektledelse. Jeg bidrager med højt humør, engagement og fleksibilitet. Jeg ønsker at afprøve den lærte teorien i praksis, men mangler et sted at udfordrer d

AAUTalent HR Organisation Projektledelse Rekruttering  

Opdateret 07. september 2018
Nyuddannet cand.it'er med relevant erfaring søger udfordringer indenfor IT Service Management og infrastruktur. Jeg er kvalitetsorienteret, positiv og god til at danne et overblik og sætte mig selv og andre ind i nye ting, systemer og teknologier. Jeg begår mig godt i samarbejdet med andre, og i at arbejde koncentreret og selvstændigt.

itsm it service management konsulent consultant cand.it m.sc. digital innovation management itu it-universitet i københavn it university of copenhagen  

Opdateret 13. august 2018
Civilingeniør(miljøteknik) fra AAU 2010. 6 års erhvervserfaring fra et miljøkonsulentfirma. Erfaring med projektsamarbejde hos udenlandske samarbejdspartnere.
Fluende kommunikation med både dansk og engelsk kombineret med total 4 års erfaring i arbejde og uddannelse i Danmark. Gode evner af facilitering og interpretation.

Opdateret 11. september 2018
I have a master’s degree in Operations and Management Engineering at AAU CPH. I have professional and experience in ERP systems and in optimizing operations- and supply chain processes, and I can contribute in providing new solutions that can enhance the operations- and supply chain business.

Analytical and systematic oriented Team player Humbled and humoristic  

Opdateret 31. august 2018
Jeg er engageret i mit arbejde og får gennemført mine opgaver til tiden. Jeg tager gerne initiativ til opgaver, jeg inspireres af dynamikken i et godt samarbejde og muligheder for faglig udvikling. Mine interessefelter er inden for det kulturelle og sociale område og CSR området.

drive engagement sparring  

Opdateret 04. september 2018
Jeg har fødderne solidt plantet på jorden, men er ikke bleg for at tage en udfordring op med et smil på læben. Jeg har arbejdet siden jeg var 13, hvoraf de 2 var fuldtid i det sydlige Tyskland som indkøbsassistent. Herudover har jeg i september 2018 påbegyndt min kandidat inden for erhvervøkonomi i Business-to-business marketing and purchasi

Opdateret 02. september 2018
Har arbejdet med EKKO A/S i herning, via et studieprojekt hvor formålet var at udarbejde en eksport strategi for deres product CoolFix.
Har arbejdet med Herning Ehvervsråd for at udføre en medlems tilfredshedsmåling, og afgøre hvad deres fremtidige medlems strategi skulle være.

Projekt ledelse Innovation Konsulent Markedsføring Markeds Analyse  

Opdateret 24. august 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT