2.370 talentprofiler

Jeg har altid haft en passion for at arbejde med mennesker og med miljøet. Ved at vokse op på mine forældres gård og igennem arbejde på deres planteskole har jeg udviklet min høje arbejdsmoral og lethed ved at arbejde sammen med andre. Jeg arbejder p.t. på mit speciale vedrørende restaurering af af lavbundsjord i Danmark.

natur landbrug forskningsdokumentation databehandling general administration Miljø: landskabsgendannelse planteidentifikation miljølovgivning statistik økosystemstjenester  

Opdateret 13. juni 2021
Som person er jeg yderst handlekraftig og ser muligheder når andre ser begrænsninger, dertil er jeg meget løsningsorienteret og vedholdende omkring mit arbejdsopgaver. Jeg sætter en ære i at være struktureret og nyder at have overblik og struktur over min hverdag.
Jeg er god til at arbejde alene såvel i teams, og bedringer altid med godt hu

kreativ nytænkende struktureret produktudvikler designer handlekraftig tillidsvækkende Teknisk posetiv energisk Løsningsorienteret stabil Visuel Teamplayer iderig konstruktiv feedback  

Opdateret 01. juni 2021
Jeg har en Pba i økonomi og IT.Jeg har det godt med opgaver, der bevirker, at projekter skrider fremad.Jeg er en iderig og opfindsom person, som altid forsøger at opdage nye muligheder og nye måder at gøre tingene på.Når jeg er ansvarlig for et projekt, bidrager jeg til teamet med en langsigtet vision og evnen til at inspirere og viderekommun

Logisk og analytisk en langsigtet planlægger Overholder aftaler og deadline Arbejder godt sammen med andre Kommunikerer klart og effektivt inspirerer og arbejder hårdt Bidrager med inspiration og resourcer  

Opdateret 23. maj 2021
Jeg er drevet af indflydelse, samarbejde og fysisk bevægelse og brænder for at gøre en forskel for mennesker og samfund i udlandet og i Danmark. Jeg er en stærk ressource der får tingene til at glide med et højt serviceniveau.
Jeg glæder mig til at komme tilbage i den akademiske rolle, hvor jeg kan udvikle mine erfaringer og hente mit driv

Serviceminded samarbejde administrativ koordinering process og målorienteret  

Opdateret 17. juni 2021
Journalist med international medieerfaring og sociologibaggrund. Jeg har desuden flere års erfaring med både undervisning og pædagogiske projekter blandt børn og unge og er ved at skrive min BA om sociale medier og unge. Nøgleordene for min tilgang er bottom-up, målgruppen i fokus og at sikre alle interessenter medejerskab for projekter.

innovativ undervisning medier kommunikation menneskekender projektledelse netværker  

Opdateret 16. juni 2021
Jeg er et meget nysgerrigt menneske, hvilket gør, at jeg med glæde bevæger mig ud af min komfortzone og byder nye udfordringer velkommen. Mange forskellige arbejdsopgaver fanger derfor min interesse. Fællesskab, højt humør og fart driver mig.

Sundhedsplanlægning koordinering fællesskab folkesundhed Omstillingsparat mental sundhed Sundhedsfremme Generalist teamwork  

Opdateret 16. juni 2021
Jeg er en alsidig supply chain udøvere med en Masters og gaffeltruckcertifikat som søger efter at tage ansvar for udfordringer som medvirke til at realisere jeres organisations indkøb, lager og logistik strategi og griber muligheder for at netværk og udvikle mig fagligt, tilegne færdigheder og viden mens jeg udnytte mine kompetencer.

indkøb projekt management supply chain management logistik grafiker  

Opdateret 17. juni 2021
Have a masters in Public Health Science, with a focus on Global Health: Have lived overseas for many years, and am fluent in both English and Danish. Am a down to earth guy, who is good at multitasking, and working as part of a team, as well as working independently. Am hard working, and loyal.

SDU Masters in Public Health Bachelors in Medicine Global Health Hardworking  

Opdateret 16. juni 2021
Min tværfaglige profil gør, at jeg er ekspert i at sætte mig ind i nye genstandsfelter, både på og langt fra min faglige hjemmebane. Jeg er systematisk, analytisk og tålmodig i mit arbejde, og jeg trives både med udvikling og med drift. Jeg er god til selvstændigt arbejde, men er holdspiller af natur. Er jeg jeres nye kollega?

Dataindsamling Analyse Formidling Tværfaglig Kvantitativ metode Kvalitativ metode Effektevaluering Evidens Spørgeskema  

Opdateret 04. juni 2021
Jeg er tidligere leder på Jensens Bøfhus, på baggrund af mit overblik, min evne til at jonglere flere bolde i luften af gangen, min imødekommenhed og serviceniveau, samt det faktum, at jeg er vellidt blandt kolleger.
Mine styrker er mine kommunikationsevner, arbejdsomhed og øje for detaljen.

Velformuleret Detaljeorienteret Målrettet Lærenem Serviceminded  

Opdateret 17. juni 2021
Snart nyuddannet Biolog med speciale i Cellebiologi og Fysiologi søger fast arbejde efter endt studie til december 2021.
Jeg er meget pligtopfyldende, energisk, lærenem, mødepligtig, hjælpsom og nysgerrig. Jeg søger alle stillinger inde for medicinalbranchen og forskning.

Pligtopfyldende Lærenem Nysgerrig Ansvarsbevidst Selvkørende  

Opdateret 17. juni 2021
Gennem medarbejder- og organisationsudvikling, kan jeg hjælpe dig med at håndtere forandringsprocesser i din organisation. Jeg kan bidrage til at omsætte strategier og målsætninger, til praksis. Jeg skaber følgeskab og sikre trivsel ved at alle føler sig set, hørt og anerkendt – kun på den måde kan vi sammen flytte din virksomhed

Strategisk tænkende stærk kommunikatør medarbejder og organisationsudvikling løsningsorienteret og kvalitetsbevidst teamplayer skaber struktur og overblik Underviser og vejleder leder proces og projektleder  

Opdateret 11. maj 2021
En multidisciplinær designer baseret i Herning, Danmark.
Jeg laver alt inden for hjemmeside udvikling, grafisk design og online-markedsføring.
Det vil sige at jeg bruge industri standart designsoftware til billedbehandling, illustrationer og kommunikation.
Med en passion omkring kreativt, meningsfuldt arbejde der laver vores liv bedre.

webdesign grafiskdesign Design marketing webdevelopment  

Opdateret 10. juni 2021
Jeg er dedikeret, målbevidst, engageret og kreativ. Jeg elsker at fordybe mig i projekter, og jeg går meget op i at følge dem til dørs. Som kollega er jeg social og interesseret i mine medmennesker.
Jeg har en speciel interesse for forandringsprocesser i virksomheder som involvere menneskelig adfærdsudvikling eller forandring.

Forandringsleder Dedikeret Social Humørspreder detaljeorienteret kreativ målbevidst adfærdsudvikling implementering IT flair HR SAP  

Opdateret 27. maj 2021
Uddannet sociolog med et fokus på socialområdet, ulighed, udsatte grupper og integration. Jeg har et struktureret og analytisk blik og har erfaring med at arbejde projektorienteret.
Derudover har jeg en høj faglig stolthed, og som ikke er bange for at udfordre mig selv i faglige sammenhænge.

Projektstyring Struktur Analyse Social  

Opdateret 17. juni 2021

Jeg er en engageret og åben person, som ikke går ad vejen for administrative såvel som rutineprægede opgaver. Jeg sætter mig grundigt ind i opgaverne for at kunne levere gode resultater, og trives med at koordinere og evaluere.

RUC-alumne Struktureret resultatoriententeret fleksibel imødekommende  

Opdateret 17. juni 2021
I am a graduate student from Aalborg University with a specialization in International Marketing. I am a hard working, self-motivated person with great teamwork and excellent problem-solving skills. Currently I am looking for an opportunity within marketing, logistics, administration, and finance that would help me in building my career.

Economics and Business Administration Marketing Digital marketing Finance Accounting Business International Marketing Logistics Administration Aalborg Universitet Aalborg University  

Opdateret 14. maj 2021
Jeg er en glad, imødekommende og engageret nyuddannet biolog med masser af humor og gåpåmod. Igennem min bredtfavnende projektbaserede uddannelse på Aalborg Universitet, er jeg blevet i stand til at tilpasse mig alverdens resultatorienterede arbejdsopgaver, teoretisk såvel om praktisk.

Biolog Aalborg Universitet AAU  

Opdateret 17. juni 2021
I am a social worker on the move, an ambitious explorer with interest in diverse cultures. My six years of professional experience in international refugee emergency and crisis intervention raised my curiousity on working in other contexts. Currently in Aalborg ending a journey of an Erasmus+ scholarship master across five european universities.

Explorer Knowledge Seeker Humanitarian Social Worker Music Lover Curious Honest Team leader Project Coordinator Refugees and Migrant professional supporter  

Opdateret 17. maj 2021
Having graduated as a biochemist in 1994, I soon specialized in drug safety and development. After fifteen years in the pharmaceutical industry and the Danish Medicines Agency, I took up a new position as Quality Manager and GDPR specialist within the fertility business. I now run my own consultancy service.

fertilitet sædbank kvalitet GDPR fertility sperm bank quality safety persondata personal data clinic klinik responsible person ansvarlig person information security informationssikkerhed dpo databeskyttelsesrådgiver data protection officer  

Opdateret 02. maj 2021
An experienced project management professional with an engineer's degree. Extremely motivated, proactive, fun-loving, can-do individual with a good mix of technical and organizational competencies.

project specialist electronics engineer electrical engineer consultant energy specialist web development analytical proactive and responsible team player result-focused ambitious excellent prentability  

Opdateret 19. maj 2021
I’m half Danish and half Italian, and I work for making people’s lives hassle free by innovating or improving services. Passionate about the user experience. Extremely organised and able to communicate clearly across 3 languages. I embrace research and articulating to both peers and stakeholders.

service design user research product design project assistant project manager design thinking collaboration workshop  

Opdateret 25. maj 2021
Earning double master's degrees: MSocSc Public Management and Social Development and Master of Management. Due to my personal and academic background, I have been trained to work within cross-cultural settings, and have a wide experience with political, economic, and social relations between China and Nordic countries.

GLOBAL-MINDED GRADUATE WITH A FOCUS ON INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT  

Opdateret 29. maj 2021
Grundet støtte og motivation et hvert menneske vil kunne finde frem til sine egne styrker og ressourcer, som er medskabende til forandring. Med min faglige kompetencer, min erfaringer og med min bred kultur forståelse kan jeg inspirerer, støtte og vejleder studerende med behov for socialpædagogisk støtte til at gennemføre en uddannelse.

Omstillingsparat Hjertevarm Handelkraftig Innovativ Løsningsorienteret Strukturet  

Opdateret 26. maj 2021
Jeg er en frisk og energisk kvinde. 37 år og enlig mor til 3 børn.
Jeg har taget en fuld HF samtidigt med en masse kurser, både inden for sundheds sektoren på det respiratoriske område og på skønheds området.
jeg har en talegave jeg føler går tabt i form af at hjælpe andre mennesker, så en elevplads feks. i et advokat firma, ville je

glad imødekommende stabil arbejdsom  

Opdateret 02. juni 2021
HPT