2210 talentprofiler fundet

Jeg er dedikeret, målbevidst, engageret og kreativ. Jeg elsker at fordybe mig i projekter, og jeg går meget op i at følge dem til dørs. Som kollega er jeg social og interesseret i mine medmennesker.
Jeg har en speciel interesse for forandringsprocesser i virksomheder som involvere menneskelig adfærdsudvikling eller forandring.

Forandringsleder Dedikeret Social Humørspreder detaljeorienteret kreativ målbevidst adfærdsudvikling implementering IT flair HR SAP  

Opdateret 19. januar 2019
Jeg har erfaring med ministerbetjening og forvaltningsopgaver inden for det udenrigspolitiske virke, samt kendskab til det erhvervs- og handelspolitiske område fra min tid i Bruxelles. Jeg har tillige igennem min uddannelse beskæftiget mig med europæisk politik og internationale relationer samt arbejdet med krisestyring og internationalt samarbe

Arktis Grønland Europæisk politik International relations Crisis Management  

Opdateret 19. januar 2019
Hvis I ansætter mig, får I en alsidig medarbejder, der elsker udfordringer og stræber efter at være en lille smule bedre hver dag. Derudover får I en medarbejder, der gerne vil lære nyt. Desuden får I én medarbejder, der vil bidrage til det kollegiale fællesskab. Jeg kan snakke om stort set, hvad som hel

udvikling international projektledelse ledersparring konsulent organisationsudvikling HR Strukt Strukturering af den daglige drift og administrative processer  

Opdateret 07. januar 2019
Engageret jurist, ansat som advokatfuldmægtig med mange års forudgående teknisk salgserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg er en dygtig sagsbehandler og stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og arbejder godt under pres.

engageret Jurist kundevant selvstændig teamplayer samarbejde mødevant sagsbehandler imødekommende  

Opdateret 15. januar 2019
Jeg er uddannet Cand.merc i styring og ledelse med en professionsbachelor i finans. Jeg vil gerne vil arbejde inden for områderne strategi forretningsudvikling, ledelse, projekt- og forandringsledelse. Jeg arbejder som AML (Anit money laundering) specialist i Danske Bank i Høje Taastrup, men søger noget med mere ansvar på Fyn.

Forretningsorienteret Innovativ Struktureret Loyal Selvstændig Forandringsparat Ansvarsbevidst Fleksibel  

Opdateret 10. januar 2019
Jeg er uddannet i feltet imellem IT, design og organisation. I mit daglige arbejde har jeg ansvaret for platformen Digital Eksamen på Aarhus Universitet. Jeg interesserer mig for og har kompetencer indenfor projektledelse, agil udvikling og Scrum, digitalisering samt analyse og strategi.

Aarhus Universitet Informationsvidenskab User Experience Digitalisering Scrum Strategi projektledelse  

Opdateret 13. januar 2019
Jeg er en udviklingsorienteret kandidat, der brænder for at optimere og det er derfor særligt meningsfuldt for mig at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked. Koordinering og formidling er en naturlig del af min hverdag, da jeg arbejder som gymnasielærer og underviser i psykologi og idræt

sundhed konsulent formidler projekt udvikling analyse kvalitativ kvantitativ metoder bæredygtighed fysisk psykisk arbejdsmiljø coach vejledning planlægning torvholder sundhedsstrategier sundhedsfremme forebyggelse folkesundhed viden  

Opdateret 13. december 2018
Erfaring inden for kundeservice og undervisning.
Snart færdiguddannet Bachelor i Anvendt Filosofi fra Aalborg Universitet.
Specialiseret inden for HR, CSR og miljøfilosofi.
Dygtig til kommunikation, kundeservice, 'account optimization', Google Ads, teamwork etc.

Account optimization Kundeservice Google Ads HR CSR Filosofi  

Opdateret 21. januar 2019
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 14. januar 2019
Som Termisk Energiingeniør har jeg erhvervet stærke kompetencer inden for modellering, simulering og test af termiske og fluid mekaniske systemer. Jeg er udadvendt og positiv med konstant fokus på forbedringer. Jeg tilegner mig hurtigt ny viden og arbejder målrettet for at løse den givne problemstilling til perfektion.

Energiingeniør CFD Termodynamik Projektarbejde Teamplayer Energiproducerende systemer Løsningsorienteret  

Opdateret 03. januar 2019
Nysgerrighed driver mig til faglig og personlig udvikling og dygtiggørelse.
Du finder mig ikke siddende på mine hænder – opgaver gribes med mod, struktur og et positivt sind. Jeg tager initiativ til at løse potentielle udfordringer, hvor mit gå-på-mod, min samarbejdsånd og omstillingsparathed vil være primus motor.

Cand.merc.kom marketing kommunikation kampagneplanlægning projektkoordinering samarbejdsorienteret digitale medier forretningsudvikling CMS  

Opdateret 27. december 2018
Fuld af energi, et imødekommende smil og et stålsat blik. Sådan vil jeres første oplevelse af mig være. Jeres næste oplevelse vil være, at jeg har styr på tingene. Om det er et seminar, der skal planlægges, en tekst, der skal skrives eller en rejse, der skal koordineres, så er jeg klar.

Planlægning Formidling Spansk Imødekommende  

Opdateret 17. januar 2019
For mig var det passionen for den gode fortælling og en trang til at skabe nye tiltag
og initiativer, der ledte mig til kommunikationsuddannelsen på Aalborg Universitet. Jeg er nu
færdiguddannet Cand.Mag i kommunikation. Gennem mit arbejde har
jeg erfaring med markedsføring og branding samt PR.

kommunikation Scandinavian Talent 2016 kreativ SoMe  

Opdateret 15. januar 2019
Erfaring med forsøgsplanlægning, at indgå i tværfaglige projekter samt at identificere problemstillinger indenfor biologisk produktion. Derudover har laboratoriearbejde været hovedfokus under uddannelsen, herunder analytiske metoder. I kan forvente en ung og engageret medarbejder som leder efter arbejde indenfor biotek forskning og produktion.

bioteknologi bæredygtighed enzymer protein produktion biomedicin mikroorganismer  

Opdateret 03. januar 2019
Struktureret og målrettet person, der gerne vil være en del af et projekt, hvor der både er fokus på virksomhedens udvikling og egen læring. Jeg kan arbejde selvstændigt, men kan også godt lide at være en del af et hold og sammen løfte opgaver.

branding marketing koordinering eventmanagement projektledelse  

Opdateret 16. januar 2019
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 17. januar 2019
Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse.
Erfaring med forandringsledelse, med personalebeskæring og offentlig adm.
Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk struktureret med kommunikation. Har et kristent værd

Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international Innovation Tværfaglig Didaktik Dannelse Kultur Strategisk overblik/detalje Individuel Relationsorienteret naturlig autoritet Ansvarlig Kommunikativ sandhedssøgende Engagerende  

Opdateret 30. november 2018
Engelskstuderende.
Undervisningserfaren.
Digter.
Jeg har forfinet mine evner indenfor mange aspekter af kommunikation, f.eks. med talrige digtoplæsninger, masser af erfaring med børn, og en karriere som telefonsælger i ryggen.

kommunikation engelsk odense kreativ pædagogisk  

Opdateret 17. januar 2019
Skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation og formidling er min styrke og en del af min faglige profil. Jeg er kandidat i dansk med fokus på medier på kandidatdelen, og desuden har jeg gymnasiesidefag i film og medievidenskab.
Jeg har tidligere arbejdet med administration og undervisning.

Kreativ engageret tesmplayer humor omstillingsparat  

Opdateret 09. januar 2019
Jeg studerer HA (jur) på fjerde semester på Århus Universitet. Jeg vil karakterisere mig selv imødekommende og selvstændig. Jeg går til opgaverne med gåpåmod, også selvom det skulle være noget jeg ikke har prøvet før.

Flittig Selvstændig jura økonomi studiejob  

Opdateret 16. januar 2019
I am currently 7th semester civil engineering student specializing in building services. My preference is to get a job within VVS field. I know how HVAC system works and how to design them and therefore I would like to implement my knowledge into projects. I can speak, write and understand danish to a limited extent.

Opdateret 15. januar 2019
Med en baggrund som kemiker er jeg vant til en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne. jeg har stærke IT-kompetencer, er trænet i at sætte mig ind i nyt materiale, trives med udfordringer såvel som rutineopgaver. Jeg er en ansvarsbevidst kollega med gode skriftlige og mundtlige kommunikations evner.

Opdateret 14. januar 2019
Med en uddannelse som professionsbachelor i international handel og markedsføring, samt fire måneders praktikophold, kan jeg byde ind med viden og erfaring i forhold til kundekontakt, strategisk forretningsudvikling, salg, projektledelse, organisation og kommunikation.

Opdateret 18. januar 2019
Det siges om mig at jeg er en udadvendt, hjælpsom og åben person der med stor kreativitet, initiativ og engagement er loyal, social og ukuelig. Dertil må jeg give mine kritikere ret!
Jeg er systematisk, detaljeorienteret og kan på grund af mit overblik, altid finde tid i arbejdsprocesserne der kan udnyttes bedre.

kreativ initiativrig systematisk detaljeorienteret perfektionist overblik kemi miljøbiolog almen biologi kommunikation engageret selvstændig ledelse  

Opdateret 14. december 2018
Nyuddannet Cand.Soc i Economics and Business Administration, søger nye udfordringer. Brede uddannelser inden for marketing, erhvervsøkonomi og ledelse, har været med til at skabe et højt fagligt niveau og forståelse. Derudover har tidligere arbejdsopgaver, såsom ledelse, salg, service og økonomi været med til at give erhvervserfaring inden

Opdateret 09. januar 2019
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT