2.613 talentprofiler

Proactive and well-spoken Marketing and Events Coordinator with over 6 years experience. Skilled in all aspects of events coordination. As well as a passionate Certified Teacher Assistant practiced in supporting teacher and classroom activities for children under 6. Positive team player with excellent communication skills and a willingness to learn

Marketing Asistant Events Coordinator Teacher Assistant Adaptable Motivated Team Player Hard Working Proactive Organized Communicative  

Opdateret 23. september 2022
Jeg er en glad, udadvendt og nysgerrig type, der ikke er bange for at stille kritiske spørgsmål. Jeg har både erfaring med at arbejde med en problemstilling selvstændigt samt i teams. Derfor ved jeg også, hvad dette kan indebære i form af struktur og forskellige tilgange til ens medmennesker.

kvantitativ forskning kritisk tænkning samarbejde i teams struktureret selvstændig arbejde  

Opdateret 03. oktober 2022
Med min kandidatuddannelse indenfor Sundhedsteknologi vil jeg kunne fungere som bindeled mellem klinikere og udviklere, da jeg både har kendskab til klinisk praksis, samt en teknisk forståelse for sundhedsteknologier. Ønskes en ansvarsbevidst og loyal medarbejder, som værdsætter at udføre opgaver systematisk og analytisk, er jeg den rette per

Konsulent Sundhed Teknologi Digitalisering Kvalitet Udvikling Projektledelse IT  

Opdateret 29. september 2022
|Kemiingeniør| Miljøingeniør| Produktionsingeniør|

Dedikeret og selvmotiverende ingeniør med erhvervserfaring. Trives
i hektiske og krævende miljøer. Bekendt med procesteknik, kemiske
enhedsoperationer og spildevandsanlæg. Hurtig opfattende, kreativ og
passioneret.

Kemiingeiør Miljøingeniør Produktionsingeniør Teknik Kemi Bioteknik Salg  

Opdateret 03. oktober 2022
en frisk ung og lærenem pige på 23 år, som er klar til hverdags kamp og nye udforinger, som er åbne for mange forskellige arbejdsopgaver i at fra Produktion, Lager, butik eller pasning f.eks. børnehave og ældreplejen.
- Tidligere uddannelser Lagermedarbejder (2018) & Salgsassistent (2021)
- Kørekort B, Truckcertifikat B og har os diverse

Salgsassistent Lagermedarbejder Børnehave Produktion  

Opdateret 30. september 2022
Nyuddannet Teknoantropolog, men absolut ikke grøn. Med års sygeplejefaglig erfaring i bagagen og en sammensat uddannelse samt specialiseret viden om kroniske smerter, vil min kommende arbejdsgiver opnå adgang til mange kompetencer og min brede erfaringsbase.

Overblik koordinering tværfaglighed formidling struktureret engageret fleksibel modenhed situationsfornemmelse nysgerrighed  

Opdateret 23. september 2022
Jeg er en Cand.polyt inden for nanobioteknologi med stor interesse inden for biovidenskab. Denne interesse er støttet af mine faglige kompetencer, hvor jeg har specialiseret mig i proteinudvikling. Jeg opsat på at udvide min erfaring inden for bioteknologi og sundhedsvidenskaben, så jeg kan opnå mit fulde potentiale som ingeniør.

cand.polyt ingeniør bioteknologi nanoteknologi protein engineering genteknologi PCR grøn omstilling projektstyring molekylær simuleringer  

Opdateret 12. september 2022
Engageret studerende søger beskæftigelse. Har erfaring inde for kundeservice og har gennem erfaring tillært en høj grad af professionalisme, hvilket gør at jeg kontinuerligt søger at være den bedste repræsentant for den virksomhed jeg arbejder for.

Jeg kommer med en positiv indstilling, villighed og motivation til at lære nye arbejdsop

#Studerende #Erhvervserfaring #Engageret #Motivation #Ambitiøs #Ejendomshandel  

Opdateret 21. september 2022
I am a curious, open-minded and organised person. I want to complete my engineering studies with a real-life experience. I know that I want to work in the Energy industry and I want to be part of the upcoming transition. After 3 years of a mainly theoretical education. I would like to have a job experience to help me find the most relevant master.

Fast learner Team player Organized Motivated Ambitious Efficient worker  

Opdateret 21. september 2022
I am looking for career opportunities in the field of Strategy and Development Consulting, Security and Sustainability Consulting and Project Management.

Srtategy Consulting Development Sustainability Project Management Project Assistant Analyses Communication Collaboration  

Opdateret 30. september 2022
Solution oriented professional with over 10 years experience in program, financial and operational management. My interest is to secure a position that will utilize my experience and skills to help the organization achieve its overall objective.

Project Management Finance and Administration Project Assistant Executive Assistant Project Support and Administration  

Opdateret 20. september 2022
Praktisk anlagt akademiker med kompetencer inden for projektarbejde, koordinering, kvalitativ metode og analyse, kommunikation samt interesse i kulturelt, tværfagligt og borgerinddragende arbejde.

praktisk anlagt serviceminded humanistisk akademiker tålmodig tillidsvækkende  

Opdateret 02. oktober 2022
Jeg er uddannet Cand.scient i Idræt, hvor jeg har specialiseret mig i sundhedsfremme, motivation og organisationsforandring. Jeg er erfaren i projekt- og teamarbejde og kan løse udfordringer med en kritisk tilgang til viden. Jeg har de sidste to år beskæftiget mig med både psykiatrisk, administrativt, pædagogisk og projektorienteret arbejde.

Projektmedarbejder Konsulent Akademiker Generalist Sundhedsfremme Medarbejdertrivsel Kulturforståelse Psykiatrisk erfaring Pædagogisk erfaring Administrativ erfaring  

Opdateret 30. august 2022
Logistics management student with a positive attitude towards new challenges, proactively seeking a learning opportunity where I can acquire knowledge, skills and competencies, and use it to contribute to the success of the organization.

Logistik praktikant intern logistics purchasing supply chain  

Opdateret 30. september 2022
Aktiv jordemoder, der har arbejdet på de offentlige afdelinger siden sommer 2020. Mine ambitioner og drømme er at arbejde inden for svangreomsorgen, men ikke kun i klinikken. Det kan være alt fra forskning, undervisning, projektarbejde, projektledelse, rekruttering osv.
Jeg er mødestabil, fleksibel, ambitiøst og udadvendt.

Stabil Fleksibel Ambitiøs Smilende Motiveret God til at bevare overblik  

Opdateret 17. september 2022
Jeg er cand.comm.er og har en multifaglig profil. Det har givet mig stor erfaring ift., at samarbejde med flere forskellige faggrupper. Jeg er dansk underviser hos Berlitz, arbejder frivilligt for Kræftens Bekæmpelse og er ansat i sundhedssektoren i en fuldtidsstilling.

Empatisk; struktureret; flittig  

Opdateret 30. september 2022
Jeg er Cand.IT i Digital Design og Kommunikation og Æstetik og Kultur. Jeg holder af at udforske det visuelle som kommunikationsmiddel. Jeg er bl.a. optaget af mulighederne for at formidle kreative kulturer, herunder design, kunst, arkitektur og håndværk. Jeg er specielt fascineret af formgivning og at følge en håndværksmæssig proces.

Opdateret 28. september 2022
Jeg er en meget frisk ung fyr, som er altid i godt humør. Tager alle opgaver med et smil, jeg er
ikke bange for at hoppe på en opgave som jeg har ikke prøvet før. Jeg kan tilpasse mig i alle slags
arbejds miljøer. Jeg kan snakke med stort set alle slags folk jeg møder.

Fleksibel Selvstændig målrettet Struktureret Løsningsorienteret Grundig Gode samarbejdsevner kan tage ansvar  

Opdateret 13. september 2022
Søger nu job som Teknisk Designer (Bygge-Anlæg), Teknisk Tegner (3D, BIM, Revit), GIS-medarbejder eller lignende.
Færdiguddannet juli 2022; fik 10 i Svendeprøven

Tidligere (social)pædagog med løse ansættelser.

Revit Tegner Teknisk Designer  

Opdateret 04. oktober 2022
Salgschef med 8+ års erfaring med konstant opnået øget overskud ved strategisk vækst, motivation af teams, og kvalitetskontrol. Meget professional, forberedt og motiveret i min tilgang til at indgå nye forretningsaftaler og i stand til at håndtere komplekse udfordringer fra et strategisk og taktisk perspektiv.

Opdateret 29. september 2022
Ambitiøs og kreativ tænkende person med kæmpe drivkraft og faglig viden inden for bæredygtig udvikling.
Meget empatisk af natur og oplever oplever sjældent samarbejdsproblemer.
Nysgerrig på mine medmennesker og den forretning, samt kultur, jeg indgår i.
Dygtig til at sætte mig ind forskelligartede problematikker.

Empatisk Ambitiøs Nysgerrig Bæredygtighed samarbejdsorienteret Naturfaglig Ingeniørfaglig  

Opdateret 08. september 2022
Engageret og serviceminded IT-supporter med mange års erfaring med at hjælpe brugernes itudfordringer. Jeg kan varetage mange forskellige typer it-support opgaver, samt arbejde i et skiftende tempo og samtidig bevare fokus. Hjælpsomhed er for mig en selvfølge, og jeg yder gerne en ekstra indsats for at give den bedste service og løsning.

IT Consultant  

Opdateret 21. september 2022
I am a graduate of two bachelor’s degrees: Management and Economics. For 3 years I was developing my banking knowledge at Santander Bank Polska. I am interested in makeup and travelling. I study Marketing, Social Media and Digitalization at SDU in Esbjerg. I am not afraid of new experiences and challenges.

Opdateret 27. september 2022

Erfaren leder indenfor offentlig administration med stort overblik over miljølovgivning, sociallovgivning og forvaltningsret.

9 års erfaring med faglig ledelse og stort juridisk overblik indenfor især miljølovgivningen. Erfaren projektleder og forhandler herunder internationalt. Grundig, k

Opdateret 27. september 2022
Jeg er tidligere leder på Jensens Bøfhus, på baggrund af mit overblik, min evne til at jonglere flere bolde i luften af gangen, min imødekommenhed og serviceniveau, samt det faktum, at jeg er vellidt blandt kolleger.
Mine styrker er mine kommunikationsevner, arbejdsomhed og øje for detaljen.

Velformuleret Detaljeorienteret Målrettet Lærenem Serviceminded  

Opdateret 15. september 2022
HPT