2.655 talentprofiler

Baggrund som Automekaniker og Industritekniker (Speciale i Cad/Cam). Suppleret med en akademiuddannelse (AU) i automation og drift. Med 17 års erfaring indenfor mekanik, vedligeholdelse/drift, fejlfinding, optimering, komponentfremstilling og automatisering har jeg en bred viden, der gør mig i stand til at løse opgaver på tværs af fagområder.

Automatisering Inventor Tegningsforståelse Optimering af processer Planlægning og koordinering Ledelseserfaring Service og vedligeholdelse af anlæg med automatik og elektrokomponenter Lean AutoCAD Serviceminded og ansvarsbevidst  

Opdateret 03. februar 2023
Analytical, organized, result-driven Financial Accountant with 8+ years of proven experience in gathering and monitoring financial data, preparing monthly and annual statements using advanced Excel functions.Aalborg University graduate with a Cand. Merc/MSc. in International Business Economics.

Accounts Finance Accounting Financial Reporting Financial Analysis Account Reconciliation Financial Accounting Accounts Payable Auditing Financial Statements SAP Accounts Receivable (AR)  

Opdateret 04. februar 2023
Jeg studerer pædagogisk filosofi og har en stor interesse for kvalificering af det mellemmenneskelige arbejde. Dette gælder i særdeleshed indenfor arbejde med udsatte befolkningsgrupper, børn- og unge og minoritetsgrupper. Overordnet går min interesse på alle sammenhænge hvor vi som organisation eller institution har intentioner på andres v

Etik Pædagogik Normativitet Formidling Organisationsudvikling Dannelsesteori Læringsteori Uddannelsespolitik Idéudvikling  

Opdateret 06. februar 2023
Brazilian professional dedicated and passionate about design. In my professional career I have stood out as an active, determined and creative person. In addition,I'm always looking to optimizing plans and seeking to innovate for better project efficiency. I am currently looking for a position where I can continue to develop my design skills.

INTEGRITY DETERMINATION CREATIVITY LEADERSHIP PROACTIVE HONEST OPEN COMMUNICATION COMMUNICATIVE  

Opdateret 05. februar 2023
I have a strong background in a heavy quantitative field, with compentencies such as Physics, Mathematics, and Statistics.
I have experience with modelling and analyzing data, mainly done using either MatLab or Python.
I have some familiarity with Machine learning algorithms, which i currently am trying to get more experienced with.

fysiker data naturvidenskab data science mathematics matematik Statistik Python Matlab  

Opdateret 12. december 2022
Master’s Degree in Business and Project Management. Currently completing the Prince2 Foundation and Agile Practitioner certification. Professional with 16 years’ experience supporting C-suite executives and directors with high-level strategic, operational and project management support. Due to my passion for project management, I am seeking a p

• Executive Administrative support • Strategic planning • Budget control • Stakeholder management • Quality control • Project Management  

Opdateret 21. januar 2023
Jeg har en baggrund som Service Designer / UX Designer og arbejder brugercentreret og baseret på Design Tænkning. Kan bidrage med komptencer inden kvalitative og kvantitative brugerundersøgelser, kortlægning af kunderejser, prototyping og brugertests.

UX UX Design Service Design Design thinking Brugercentreret design Brugerrejser Brugerundersøgelser Kunderejser Prototyping Brugertests  

Opdateret 02. februar 2023
Jeg er selvtændig,velorganiseret,sytematisk og en effektiv medarbejder.
Med mig i huset vil I få en målrettet og hårdtarbejdende medarbejder og kollega.
Derudover er jeg en meget orgainseret og analytisk person med interesse for ESG strategier,bæredytighed,kilmaænderinger og mijløproblemer.

Selvtændig analytisk effectiv systematisk målrettet • Fremragende kommunikationsfærdigheder • Interkulturelle færdigheder • Vedholdende innovativ empatisk fleksibel  

Opdateret 20. januar 2023
Jeg er en passioneret HR-partner, med et brændende ønske om at støtte lederne i deres lederskab. Jeg bestræber mig altid på at være tæt på forretningen og være hjælpsom, men er også den udfordrende stemme til at sikre, at forretningsstrategier bliver oversat til menneskelige prioriteter.

Organisatoriske forandringer Rekruttering HR-strategi HR-drift Ledelsesrådgivning Kommunikation Imødekommen Analytisk Handlekraftig Stort overblik  

Opdateret 24. januar 2023
Som Sundhedsfaglig Kandidat og med en baggrund som Anæstesisygeplejerske kan jeg bidrage med udviklingsarbejde, kvalitetssikring, processtyring, samt planlægning, koordinering og overblik, inden for sundhedsområdet eller i en små eller mellemstor privat virksomhed.

• Struktureret. • Koordinering og overblik. • Målrettet. • Resultatorienteret. • Detaljeorienteret. • Ansvarsbevidst. • Disciplineret og arbejdsom. • Imødekommende. • Empatisk. • Omsorgsfuld.  

Opdateret 12. januar 2023
Jeg har stor erfaring med at arbejde i laboratorie og lave feltarbejde og jeg interesserer mig for planter og insekter. Gennem min studietid er jeg kommet frem til, at jeg vil arbejde med plantebeskyttelse. Min interesse i plantebeskyttelse er opstået i kombinationen af min bachelor i landskabsarkitektur og min færdiggjorte uddannelse i agronomi.

plantebeskyttelse nyttedyr  

Opdateret 02. februar 2023
Jeg er en frisk glad positiv ung dame på 41 år. Jeg havde inden jeg startede på socialrådgiver uddannelsen, arbejdet som social og sundhedsassistent i næsten 20 år. Jeg søger studiejob, tilkalder vikar eller andet relevant i forhold til min uddannelse som socialrådgiver. Jeg er nysgerrig på alle områder af faget så kontakt mig endelig.

Socialrådgiver studerende Robust Stabil Positiv og imødekommende omstillingsparart nysgerrig på at lære nyt Det har jeg ikke prøvet før det blir jeg sikkert god til :0) Fleksibel  

Opdateret 01. januar 2023
Jeg er vant til at navigere i forskellige regelsæt, ligeledes er jeg god til at sætte mig ind i nyt stof hurtigt. Som person har jeg viljen til at sørge for, at de opgaver jeg får, bliver løst med høj kvalitet.

Uanset om vi taler om jura eller litteratur, gælder altid det latinske motto: verba volant, scripta manent.

Opdateret 06. februar 2023
I am a highly responsible individual with a great work ethic and analytical problem-solving skills. I enjoy stepping out of my comfort zone and learning new things. I am enrolled in Aarhus University to get my MSc in Mechanical Engineering.

engineer science technology hard worker responsable problem-solver  

Opdateret 01. februar 2023
Jeg er en sød, introvert, smilende og meget tilbagelænet person. Jeg er meget punktlig, elsker orden og regler - jeg er nem at snakke med. Jeg er meget videbegærlig og elsker at lære nye ting

analytisk statistik Videnssøgende målbevidst struktureret engageret  

Opdateret 04. februar 2023
Akademiker med uddannelsesbaggrund i filosofi, psykologi, kultur og kommunikation. Efteruddannet i projektledelse og digital markedsføring. Søger stillinger indenfor kommunikation, projektkoordinering, administration og research. Derudover et kritisk tænkende individ med fokus på varierende perspektiver og kreative tilgange.

Projektkoordinering Kommunikation Administration Rådgivning Digital Marketing Mental Sundhed Planlægning og Evaluering  

Opdateret 10. januar 2023
I have more than 10 years of experience as a developer which includes 4 years of Python and Django. I love to develop elegant and simple solutions to complex problems. I am a fast learner and a team player, a good communicator and fluent in English (8/9 Score in IELTS).

python django kafka cassandra rest developer backend  

Opdateret 26. januar 2023
"På hele jorden findes der ikke sådan noget som et uinteressant emne, det eneste der kan findes er en uinteresseret person" - G.K. Chesterton.

kontekst fleksibilitet begejstring fokus på "det hele menneske" empati Konceptualisering  

Opdateret 30. januar 2023
Jeg kan godt lide at arbejde med andre og er god til at holde mange bolde i luften. Jeg elsker at nørde med computer og maskiner, så databehandling og arbejde med forskellige programmer er lige mig. Derudover er jeg meget aktiv hos fritid og frivilligt arbejde, da det giver glæde og motivation, at hjælpe andre og forbedre organisationen.

Databehandling Kemiker Pligtopfyldende It-interesseret Selvstændig Analyse kemi Projektstyring  

Opdateret 06. januar 2023
Nyuddannet Teknoantropolog, men absolut ikke grøn. Med års sygeplejefaglig erfaring i bagagen og en sammensat uddannelse samt specialiseret viden om kroniske smerter, vil min kommende arbejdsgiver opnå adgang til mange kompetencer og min brede erfaringsbase.

Overblik koordinering tværfaglighed formidling struktureret engageret fleksibel modenhed situationsfornemmelse nysgerrighed  

Opdateret 09. januar 2023
Nyuddannet med en PBA i innovation & entrepreneurship. Der med stærke kompetencer indenfor onboarding, salg, service, teamledelse og virksomhedsdrift. Leder efter sin kommende arbejdsplads

Salg Service Målrettet Forretningsudvikling HR Onboarding Innovation Nyuddannet  

Opdateret 24. januar 2023
Jeg har arbejdet med rekruttering, search, salg, mennesker, undervisning, rådgivning og netværk igennem mange år. Jeg har også hjulpet mange virksomheder med search opgaver hvor jeg har løst både simple og komplicerede opgaver inden for alle mulige segmenter – lige fra ledere til specialister og ikke-ledere.

sjov teamorienteret iderig fleksibel gå-på-mod kreativ samarbejdsevner sparring  

Opdateret 09. januar 2023
Sundhedsfaglig kandidat, med bred viden inden for sundhedsvæsenet, samt den sundhedspolitiske dagsorden. Hertil har jeg arbejdet med kvalitative og kvantitative undersøgelser, udarbejdelse af rapporter og dokumenter, hvor jeg har indhentet og analyseret data og viden fra flere instanser. Jeg viden og erfaring med håndtering af administrative opg

SDU Masters in Public Health Bachelors in Medicine Global Health Hardworking  

Opdateret 05. januar 2023
Dybdegående og fagligt stærk software udvikler der er ivrig efter at lære og
fuld af gå-på mod. Når jeg arbejder bliver jeg grebet af processen og er pas-
sioneret omkring at skabe et produktet af høj kvalitet. Jeg er en teamplayer,
der arbejder godt selvstændig, trækker et solid læs og nyder at sparre om
både andres og egne opgaver.

Ambitiøs Grundig Faglig stærk Lærings-ivrig Gå-på mod Engageret  

Opdateret 06. januar 2023
Being passionate about design and sketching, I want to share my perspective of design thinking with a team to evolve and contribute everything I know and learn as much as possible. I need an opportunity to start my journey!

Design Engineering 3D Design Surface Modeling SolidWorks Mechanical Industrial Siemens NX Parametric Design Designer Engineer  

Opdateret 09. januar 2023
HPT