2.827 talentprofiler

I have a strong background in a heavy quantitative field, with compentencies such as Physics, Mathematics, and Statistics.
I have experience with modelling and analyzing data, mainly done using either MatLab or Python.
I have some familiarity with Machine learning algorithms, which i currently am trying to get more experienced with.

fysiker data naturvidenskab data science mathematics matematik Statistik Python Matlab  

Opdateret 12. december 2022
Jeg er en positiv og åben kollega som er rar og sjov at være omkring. Jeg er god til at arbejde sammen med andre, skabe en fælles vision og problemløse. Jeg er nysgerrig, tænker kreativt og ud af boksen, og er derfor dygtig til at se muligheder i konventioner og status quo. Jeg trives i foranderlige miljøer hvor jeg kan lære af andre fagligh

Kvalitative metoder Teknologisk udvikling og forandring Projektarbejde og -ledelse Indlæring- og adoptionsprocesser Tekno-etisk bevidsthed Menneskelige praksisser og værdier  

Opdateret 25. april 2024
Kommunikation, struktur og kundeservice er mine stærke side. Jeg er god til formulering og kommunikationsopgave, både mundligt og skriftligt- på engelsk. Jeg har afsluttet Markedsføringsøkonom (Marketing Management).Jeg er loyal kollega og god til at samarbejde.

Loyal kollega professionel kendskab til digital marketing Kendskab til IT system stærk i engelsk struktureret ansvarlige koordinator/leder evner til kommunikation fleksibel  

Opdateret 03. maj 2024
Specialist i entreprenørskab og udvikling af nye og eksisterende produkter gennem facilitering, idégeneration og design thinking for små- og mellemstore virksomheder. Kombineret med analytiske færdigheder og forretningsforståelse fra flere brancher, har jeg et solidt fagligt og personligt fundament, hvorfra jeg kan bidrage til produktudvikling

Entreprenør Iværksætter Idégeneration Kreativ Forretningsudvikling Startup  

Opdateret 02. maj 2024
Jeg har en kandidatgrad i analytisk kemi og mere end halvdelen af min uddannelsestid er blevet brugt på at arbejde i et kemilaboratorium. Derfor er jeg vant til at arbejde i kemilaboratoriemiljø og klar til at arbejde som laborant, assistent eller operatør.
Personligt er jeg meget fleksibel lærer næmt er en teamplayer og har gode kommunikatio

kemi laborant laboratorieassistent operatør produktionsmedarbejder  

Opdateret 02. maj 2024
Som diplomingeniør i bioteknologi med forretningsspecialisering, kombinerer jeg en solid teknisk baggrund med omfattende kompetencer inden for projektledelse, forretningsudvikling og digital transformation. Min motivation for at arbejde med bæredygtighed stammer fra en dyb forståelse af de globale udfordringer og behovet for innovativ handling.

Proaktiv Idérig Ansvarsfuld Struktureret Samarbejdende Innovativ Fleksibel Positiv Detaljeorienteret  

Opdateret 23. april 2024
Cand. scient Biology Agronomist and Ecologist with steril working and transformation experience search for a job in the field of research and development

creative proactive innovative  

Opdateret 22. maj 2024
Jeg er nyuddannet cand.it i IT, læring og organisatorisk omstilling og brænder for at
være broen mellem IT og mennesker. Som en dynamisk person trives jeg i
udfordrende miljøer. God til at tilegne mig ny viden og anvende denne til at løse
komplekse problemstillinger i en forretningsmæssig kontekst.

it it-konsulent digitalisering implementering forandring it-support brugerfokusset  

Opdateret 25. april 2024
Analytisk og metodisk skarp admininstrativ medarbejder.
Talentfuld admininstrativ medarbejder med 6 års admininstrativ specialiseret i administrativt arbejde, problemløsning, planlægning og optimal assistance. Kendt for at øge produktiviteten og lette ledende medarbejderes arbejdsbyrde. Bevist effektivitet med evne til hurtigt at lære.

humanitarian international relations Cand.scient.soc Gender studies  

Opdateret 21. april 2024
Dedikeret og kompetent Pædagogisk Sociolog og Socialpædagog, som brænder for at skabe meningsfulde forandringer for mennesker, med forskellige udfordringer, og støtte dem i deres udvikling og trivsel. Min nysgerrighed og evne til at samarbejde på tværs af fagligheder gør mig til en dedikeret teamspiller.

Pædagogik Kommunikation Uddannelse Udvikling Mental sundhed Kreativ problemløsning Agil projektledelse  

Opdateret 16. april 2024
Laver primært tekniske oversættelser fra fransk, engelsk og svensk til dansk af apps og web samt produktrelaterede oversættelser og manualer. Mange internationale kunder. Udvikler websites og arbejder med indholdet. Arbejder som tekstforfatter inden for blandt andet turisme. Yder IT-support og rådgivning, samt udvikling og rådgivning inden for

oversættelse tekstforfatter  

Opdateret 25. april 2024
Newly graduated engineer this summer with skills in product development and optimization. Strong in problem-solving and creativity. Structured with an eye for detail. Team player and eager to learn.

Newly graduated Product development Problem Solving Team Player Quick Learner  

Opdateret 30. april 2024
Erfaring i contract management, stakeholder management, projektledelse, optimering, undervisning, konsulentarbejde, salg og Costumers success.
Har arbejdet i både større international virksomhed og scaleups. Præferencen er et job med høj grad af selvstændighed, godt arbejdsmiljø med mulighed for videuddannelse og plads til professionel udvik

Projektleder engageret hr teamleder underviser social flexibel Konsulent løsningsorienteret  

Opdateret 11. april 2024
Medienørd med passion for innovationsprojekter og organisatorisk udvikling. På jagt efter nye udfordringer og erfaringer, uafhængigt af emne eller industri.

Innovativ Organiseret Strategisk udvikling Projektledelse  

Opdateret 06. maj 2024
I'm a versatile and collaborative person with an academic English-Spanish language background. I'm curious, proactive and strive for the overall coherence of tasks and texts, ensuring high-quality outcomes.

detail research writing liaison proofreading editor communication grammar  

Opdateret 27. april 2024

Logistik Supply chain Produktion Performance Management Strategi Procesoptimering  

Opdateret 14. maj 2024
HF | OSH | CX | CQ | DEIH | EX | TRAINING

Multilingual allrounder with a BSc in psychology and a MSc in human factors in aviation.

15+ years of aviation industry experience as international flight attendant/purser.

Adept in team building, team leadership, team management, customer experience and cross cultural management.

tysk engelsk psykologi human factors holdspiller ledelse people management service excellence customer experience specialist spansk transferrable skills facilitation quality assurance employee experience  

Opdateret 18. marts 2024
I am organized, detail-oriented with strong administrative skills. I am good at handling multiple priorities and organizing workload to meet deadlines. I work well under pressure and get things done. I trust, that I have what it takes to succeed in project management related and administrative roles.

analysis research administrative tasks projektmedarbejder  

Opdateret 18. april 2024
I thrive in complexity, managing tasks effectively with a dedication to collaboration and efficiency. Approachable, fast learner, and outgoing, I excel at building relationships and fostering a positive work environment through effective communication.

Dedicated Serviceminded Teamwork Communicative Positive Independent Detail oriented Organized Structured Proactive  

Opdateret 08. april 2024
Jeg er en humanist, der har gennem min uddannelse udviklet en kæmpe passion for at arbejde med mennesker. Jeg har før og under studiet arbejdet med mennesker i næsten alle aldre og faser af deres liv i forskellige brancher. Jeg ønsker at fortsætte ned af den vej.

Opdateret 25. april 2024
Jeg er en ambitiøs, kreativ og udadvendt pige, som har erfaring med undervisning, teater og kreative processer samt mentoring. Jeg leder efter et studiejob, hvor jeg kan udvidde mit kendskab til formidling undervisning og rådgivning.

Opdateret 22. maj 2024
Udd. bioanalytiker med arbejde inden for forskning. Er specialiseret inden for det man kalder NGS (Next Generation Sequencing). Det er et områder, hvor man bestemmer de kodende gensekvenser bl.a. for mennesker. Er dog også almen bruger af andre molekylære teknikker. Har et højt fagligt niveau og

Opdateret 22. maj 2024
I am outgoing, proactive and action orientated, with a MSc. within innovative business development and marketing. My strengths lie within marketing, consumer behaviour, and communication.

Opdateret 22. maj 2024
Igennem HA(psyk.) & Cand.merc.(psyk.) har jeg beskæftiger mig med at lære om udviklingen og forbedring af virksomheder og andre organisationers ledelses- og forretningsprocesser. Det er inde for disse områder jeg især har min interesse og gennem mit studiejob, i HR afdelingen i EG A/S og kommend

Opdateret 22. maj 2024
Proplemknuser med stort P!

Opdateret 22. maj 2024