2339 talentprofiler fundet

Bredt og humanistisk funderet cand. mag. i designledelse med en faglig dybde som designer. Tværfagligt tænkende og god til at se vejen til succes i (design)udfordringer i virksomheden som en mangefacetteret opgave. Stærk i designanalyser og designkoncepter, der kan danne designstrategier, og med et fokus på koblingen til praktikken

Designleder Designledelse designkoncept designstrategi tværfaglig cand. mag.  

Opdateret 21. maj 2018
Jeg har solid erfaring med administration/koordination og projektafvikling. Sideløbende med min fuldtidsstilling har jeg studeret arkæologi/antropologi (cand.mag.). Denne kombination har i særdeleshed styrket mine analytiske kvalifikationer, og gjort mig meget struktureret/målrettet i mit arbej

Analytisk Administration Projektafvikling Struktureret Innovativ  

Opdateret 24. maj 2018
Min arbejdstilgang tager udgangspunkt i et systemisk perspektiv der anskuer en problemstilling fra mange vinkler. Det er essentielt for mig, at mit arbejde, udover at relatere sig til den nyeste udvikling, skal være praksisorienteret og fokuseret på, hvordan resultater kan omsættes til interventioner og derigennem en samfundsgavnlig udvikling.

Landbrugsudvikling Fødevarepolitik Fødevaresystemer Byplanlægning Miljø- og planlovgivning Kooperativ organisering Kooperativ virksomhedsdrift Kooperativ økonomi  

Opdateret 28. april 2018
Jeg har en tværfaglig tilgang med rødder i både humanistiske og samfundsfaglige traditioner. Fra studiet har jeg desuden erfaring med både kvalitative og kvantitative metoder, og gennem min praktik ved DR og mit specialeprojekt er jeg særligt gået i dybden med research, interview og kulturformidling.

Kvalitativ research kultur formidling interview ac akademisk religion sociologi sociolog tv-produktion radio projektledelse koordinering organisation administration analyse  

Opdateret 01. maj 2018
Internationalt orienteret kandidat med +3 års erfaring søger udfordringer inden for kvalitativ og kvantitativ analyse, formidling og kommunikation. Jeg er omstillingsparat og evner at arbejde under pres med hyppigt skiftende opgavebeskrivelser og -forudsætninger.
Jeg taler og skriver flydende tysk.

Analytiker Tysk CRM SoMe Ku Alumne tværfaglig EU-studier Historie Globaliseringsstudier Formidling kommunikation tysk  

Opdateret 11. maj 2018
Jeg er en udviklingsorienteret og strategisk tænkende cand.merc.er med en høj faglighed inden for forandrings- og udviklingsprocesser. Med en stærk menneskelige forståelse er jeg er i stand til at kommunikere og samarbejde med forskellige typer af mennesker.

Struktureret Rejsehold Forandring og udvikling Organisation og strategi Målrettet og engageret  

Opdateret 18. maj 2018
Jeg har en cand. scient. i medicinalkemi (analyse, struktur og design). Bachelor projektet blev udført på retkemisk institut på Skejby sygehus og omhandlede lægemidler i hjertevæv, hvor jeg optimerede en metode til at måle dette.
Mit speciale handlede om sammenhængen mellem struktur og funktion af gellan gum i samarbejde med DuPont Brabran

Nyuddannet Kemi Analyse  

Opdateret 22. maj 2018
Kreativ og engageret Kultur Sociolog med pædagogisk baggrund.
Professionelt fokus på Velfærdstaten, velfærdsprofessionalisme, offentlig ledelse og New Public Management.
Flair for både kvalitativ og kvantitativ undersøgelse, med et kulturelt fokus.

Sociolog Pædagog Offentlig ledelse Velfærdsprofessioner  

Opdateret 24. maj 2018
Jeg studerer Interaktionsdesign på Aalborg Universitet på 6. semester og i forbindelse med min uddannelse arbejder jeg til dagligt med både programmering og brugerindragelse.
Jeg bor sammen med min kæreste Sofie i Aalborg og har rejst en del, står på ski og sejler. Jeg elsker at gå i dybden med projekter og stopper ikke før målet er nået

kreativ teknologi arrangeret programmering interaktionsdesign design nytænkning  

Opdateret 10. maj 2018
Ung ansvarlig, praktisk og pligtopfyldende sundhedsteknologistuderende søger job, som giver plads til studiet og erfaring.
Har 10 års joberfaring indenfor kundeservice, rengøring samt 4 års erfaring i mindre lederrolle. Har styr på IT og diverse skriveprogrammer(Word, Excel, Pages, Numbers os

Praktisk Ansvar Selvtænkende Teknisk Smilende  

Opdateret 21. maj 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 22. maj 2018
Kreativ og skarp formidler.
Passioneret omkring samspillet mellem flere forskellige medieplatforme og -formater: Grafik, video og tekst, både i forbindelse med web, men også offline. Erfaring med bl.a. storytelling, co-creation, samt større events med koordinatorrolle ift.. sidstnævnte.

Cand.IT Eventmaking Digitale Medier Internationalt Netværk Stærk formidler  

Opdateret 13. maj 2018
Jeg er en nyuddannet maskiningeniør pr. 31. januar 2018. Mit interessefelt er inden for konstruktion, design og udvikling, som jeg har opbygget viden omkring gennem mit praktikforløb og afgangsprojekt. Igennem min uddannelse har jeg fået kompetencer indenfor mekanisk konstruktion og design gennem CAD- og CAE-modellering.

Opdateret 24. maj 2018
Jeg er uddannet Civilingeniør i Lærings- og Opleveselsesteknologi, en linje som har fokuseret på brugen af moderne teknologi i brugercentreret design til innovative, lærerige eller nyttige formål. Da fokusset har været på en længere række digitale medier behersker jeg et større kendskab til en bred vifte af kodesprog og redskaber til kodn

Opdateret 21. maj 2018
Kandidatstuderende i Virksomhedsstudier og Kommunikation ved Roskilde Universitet med flair for kommunikation og service. Seks års erfaring i servicebranchen, bl.a. på 4- og 5-stjernede hoteller. Er mødestabil og arbejder selvstændigt, med sans for orden og overblik.
Har stor interesse for Human Resources og intern kommunikation.
.

selvstændig overblik stabil imødekommende arbejdsom HR  

Opdateret 09. maj 2018
Jeg har en kandidat indenfor Digitale medieteknologier. Under denne har jeg specialiseret mig indenfor User Experience (UX), herunder forskellige former for brugertests og agile værktøjer. Jeg har lært at arbejde i grupper, tage individuelt ansvar og samtidig at have en åben tilgang til eventuelle problemer.

UX Mockups Wireframes Brugertest Dataanalyse  

Opdateret 13. maj 2018
Cand.merc.(kom)'er med alsidige kompetencer og erfaring. Det vigtigste for mig er at gøre et godt stykke arbejde - og jeg motiveres af at se gode resultater, af den indsats jeg har ydet. Jeg kan lide at gøre en forskel, som kan mærkes i organisationen - både fagligt og socialt.

Opdateret 24. maj 2018
Jeg er en ung og frisk kvinde på 38 år og har to børn på 15 og 10 år. Jeg har gå på mod og en positiv indstilling til tilværelsen. Jeg er ikke bange for at lære nyt, jeg er f.eks. begyndt at stikke, jeg kan det ikke endnu, men jeg ved, jeg får det lært.

Opdateret 22. maj 2018
Experienced trader and portfolio manager within the areas of fixed income, FX, Money Market, Credits, Fixed Incomed, energy (power / emissions / oil) is ready for new challenges in a new position.

Professional Self-starter Finance Positive attitude Flexible  

Opdateret 17. maj 2018
Civilingeniør(miljøteknik) fra AAU 2010. 6 års erhvervserfaring fra et miljøkonsulentfirma. Erfaring med projektsamarbejde hos udenlandske samarbejdspartnere.
Fluende kommunikation med både dansk og engelsk kombineret med total 4 års erfaring i arbejde og uddannelse i Danmark. Gode evner af facilitering og interpretation.

Opdateret 14. maj 2018
Passionate about communication, startups, technology, building communities, electronic sports & IoT.
Training people at heart, I lead the Finance department for AIESEC in Odense as volunteer work and put dansh and internationals to impact the 17 SDGs powered by UN.

Opdateret 20. maj 2018
I am an ambitious marketing graduate with a passion for traveling. During my master studies in Germany, Denmark and Norway, I could strengthen my intercultural experiences and am more than excited to start my international career.

marketing graduate international languages german danish cross-cultural business tourism product management event management travel brand management  

Opdateret 23. april 2018
Jeg er Charlotte Gruhn. Jeg er 20 år og læser Kommunikation og Digitale Medier på AAU. Jeg er ansvarsbevidst og fornuftig, dertil meget serviceminded og lærenem. Jeg har arbejdserfaring fra forskellige erhverv så som salg, service og administration.

AAU Nytænkning Global Sociale Medier Digitalisering  

Opdateret 09. maj 2018
Ambitiøs og engageret HA-Almen studerende med interesse for Supply Chain Management, ledelse, analyse og strategi .

analyse strategi cbs supply chain management strategy  

Opdateret 22. maj 2018
Jeg er en udadvendt og professionelt indstillet jurastuderende på 6. semester. Min erfaring tæller bl.a. stillinger som instruktor i kriminalret, stud.jur. på Juridisk Institut, ishockeydommer i 1. division, og opsætningsansvarlig på Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab.

Opdateret 14. maj 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT