2341 talentprofiler fundet

Cand. Mag. i Eskimologi og Tværkulturelle Studier med erfaring fra sekretariatsarbejde i politisk styret uddannelsesinstitution. Kompetencer inden for projektkoordinering, analyse- og research, formidling, hjemmesideredigering, eventkoordinator på større konferencer. Interesserer mig for organisations- og interkulturel kommunikation.

organisation Grønland eventkoordination Tværfagligt samarbejde Administrativ støtte Formidling Analyse Research Hjemmesideredigering Projektkoordinator Interkulturel kommunikation Kommunikation  
Opdateret 11. september 2017
I am 25, hold a BSc in Economics and Business Administration w. Ethics and Management from Aarhus BSS (2015), and I am currently enrolled as master thesis student in Strategy, Organization, and Leadership at Aarhus BSS (Graduate, Sep 2017). In addition, I have worked as a Student Research Assistant at Aarhus University, Department of MGMT.

Student Aarhus Erhvervsøkonomi Cand.Merc Strategy Strategi Tech Graduate New Graduate Internship Intern Denmark Danmark Consultancy Analysis Research PhD Marketing  
Opdateret 14. september 2017
Engageret jurist, ansat som advokatfuldmægtig med mange års forudgående teknisk salgserfaring. Jeg er en dedikeret medarbejder med flair for tal og har en god menneskeforståelse. Jeg er en dygtig sagsbehandler og stortrives i et hektisk miljø, både selvstændigt og i tværfaglige teams og arbejder godt under pres.

engageret Jurist kundevant selvstændig teamplayer samarbejde mødevant sagsbehandler imødekommende  
Opdateret 20. september 2017
Jeg interesserer mig for udvikling og innovation gennem kreative processer og co-creation, og med det visuelle som et stærkt værktøj til at opnå forandringer. Jeg er skarp på at sætte rammerne for, at nye ideer opstår, at forskellige vidensformer og fagligheder kommer i spil. Det kræver at jeg er struktureret hvilket jeg anerkendes for

Creative Problem Solving Innovation Creativity Project management Business Development  
Opdateret 14. september 2017
Nyuddannet statskundskaber med international NGO og IGO erfaring indenfor politiske og samfundsvidenskabelige kvalitative og kvantitative analyser og formidling heraf. Bred interesseflade og positiv personlighed, der arbejder godt i teams og trives i travle, tværfaglige miljøer

analyse politik ngo international global social databehandling dataindsamling forskning  
Opdateret 18. september 2017
I'm a student at Technical University of Denmark (DTU) with the purpose of getting a degree as Master of Science in Engineering, in Digital Media Engineering. My focus area is primarily Machine Learning and Deep Learning.
In my spare time i enjoy gaming, photography and cooking.

Data analyst Programming Machine Learning User Experience Designer  
Opdateret 22. september 2017
I am a driven and goal-oriented Master’s graduate with a focus on achieving results and finding innovative solutions to complex problems. I have 3 years of international experience with marketing & project management working at Google, B&O Play and as a Global Client Manager at Try-China. My motto is: "Work hard, play hard".

Marketing SEO Market Research Google Analytics Marketing Strategy Project Management Brand Management Social Media Marketing Business Strategy Go-getter Direct Marketing CRM  
Opdateret 28. august 2017
Diplomingeniør med speciale i VVS/HVAC.
Fjernstuderende ved AU (cand.polyt) fluid dynamik.

Arbejder fuldtid ved Anderson Systems i Goleta, USA med;
* Renrumsdesign
* Dimensionering af evaporative køleanlæg/køletårne

Arbejdsvisum + kontrakt gældende til juli 2018.
Søger job med udstationering i USA med start medio 2018.

Ingeniør Bygning VVS Ventilation HVAC  
Opdateret 20. september 2017
Jeg imødekommende, løsnings- og helhedsorienteret. Min arbejdstilgang er struktureret, effektiv og skaber resultater. Min tidligere erhvervserfaring, kvalifikationer og baggrund som biolog kan bidrage med: solid projekterfaring og bred viden omkring vandløb, botanik og naturen. Jeg har gode samarbejdsevner og kan håndtere interessekonflikter.

biolog miljø natur mikroplastik Aalborg Universitet botanik vandløb  
Opdateret 13. september 2017
A high motivation and the passion to develop software solutions, that are highly efficient and advantageous, are key parts of my profile. As a computer science student, I am eager to use the skills and knowledge, gained in my studies, in a relevant position.

computer science software development quick-learner high-motivation friendly  
Opdateret 17. september 2017
Hejsa! Jeg er en frisk og aktiv ung mand på 25, der søger at supplere mit kandidat studie på Aarhus Universitet med et arbejde eller en praktikplads, der kan levere et lærerigt miljø, hvori jeg kan udvide mine faglige såvel som mine personlige kompetencer og påbegynde min karriere. Dette så jeg gerne var med et internationalt fokus hvis mul

selvstændig kvalitetsbevidst Nysgerrig Engageret Punktlig Intelligent  
Opdateret 09. september 2017
Jeg er talentfuld i kommunikationens mange aspekter, jeg har et særligt øje for den gode historie og en skarp og personlig pen. Jeg er analytisk tænkende og qua mine studier, samt praktisk erfaring, kan jeg omdanne kvalitative analyser til konkrete indsigter og resultater.

enegisk kreativ skrivende etnolog journalist PR kommunikationstalent medietalent  
Opdateret 12. september 2017
Jeg brænder for at arbejde med udvikling og kvalitetssikring på sundheds-, skole-, og integrationsområdet, og har en bred erfaringsflade inden for projektarbejde. Som person er jeg initiativrig, arbejder struktureret og er omsorgsfuld. Jeg er kendt for at være en god kollega, der samarbejder med alle til fælles udbytte og med masser af gå-på

Projektkoordinering Kvalitativ metode analyse og evaluering formidling og kommunikation selvstændig proaktiv  
Opdateret 30. august 2017
Jeg aflsuttede en ph.d.-grad (i miljøteknologi) i september 2016 med en afhandling med titlen "Anthropogenic phosphorus flows in Denmark: quantification and critical analysis” på DTU. Mit fokus i arbejdet var på ressourceeffektivitet især i affaldssektoren.

PhD Affald Miljø Bæredygtighed Livscyklusvurdering Ressourcer  
Opdateret 15. september 2017
A team player with excellent communication skills and academic qualifications, who has recently graduated with a degree in Petroleum Engineering.
Possessing a comprehensive knowledge of Oil exploration and operation projects to required specifications, focusing on economy, safety, reliability, and quality.

Opdateret 22. september 2017
Worked as computer technician 2 times as summer job and did my internship at University of Macedonia, Computers and Networks department. Also used to work as a Fabric's agent for almost 8 months. My job was to communicate with the factory, arrange orders and shipping as well as troubleshooting.

QuickLearner Adaptive Troubleshooter Calm HardwareTechnician  
Opdateret 12. september 2017
Kreativ og nysgerrig BA. i medievidenskab og med igangværende Cand.IT i webkommunikation som tilbygning.
Stærkeste kompetencer er formidling, både skriftligt og mundtligt for forsamlinger.
Ligeledes stor lyst til at eksperimentere med visuel formidling og systemudvikl. på diverse digitale medi

Cand.IT Eventmaking Digitale Medier Internationalt Netværk Stærk formidler  
Opdateret 08. september 2017
Jeg er en nyuddannet Cand.merc i styring og ledelse med en professionsbachelor i finans, der meget gerne vil bruge min uddannelse til at arbejde inden for områderne strategi forretningsudvikling, ledelse, projekt- og forandringsledelse eller eventmanagement. Geografi har ingen betydning og jeg kan starte nyt job med det samme.

Forretningsorienteret Innovativ Struktureret Loyal Selvstændig Forandringsparat Ansvarsbevidst Fleksibel  
Opdateret 30. august 2017
Nyuddannet kommunikatør med en skarp pen og et kreativt sind. Jeg er en "people person" og har spidskompetencer inden for kreativ formidling, digital kommunikation, organisationskommunikation og mentalisering. Min pen er flydende, mit humør er højt, og jeg tager imod alle kommunikative udfordringer, internt såvel som eksternt, med ja-hatten på

Opdateret 15. september 2017
Studerende på Cand.IT fra sommer 2016, for at kunne lave samfundets nye IT-systemet, med mindst mulig spild af ressourcer. Med fokus på business analytics og andre big data tilgange til procesoptimering.

Big data Power BI Business Analytics BA BI IT-systemer Procesoptimering  
Opdateret 16. september 2017
Negot studerende på SDU med engelsk som hovedsprog. Går meget op i at levere et godt stykke arbejde og at overholde deadlines. Interesse for marketing, kommunikation og sprog, hurtig til at lære og ikke bange for nye udfordringer.

Studerende Marketing Kommunikation Pligtopfyldende Ambitiøs  
Opdateret 15. september 2017
Jeg har en Cand.Merc.(phil.), hvor jeg selv har haft yderligere fokus pa° Strategi, HR og medarbejder inddragelse. Jeg er fleksible, omstillings parat og villig til at lære. Jeg har arbejde mange a°r i samme virksomhed og en loyal og ansvarsfuld medarbejder, der sætter en ære i at gøre mine opgave ordentlig.

Opdateret 17. september 2017
Jeg er en selvmotiveret erhvervsjurist med stor interesse for it. Jeg er organiseret og i stand til at skabe strategier og prioritere effektivt for at nå mål under pres. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger.Elsker udfordringer og løser problemer og forbedre processer for at nå ambitiøse mål.

Jura It-ret Marketing teamwork KU-Cand.soc.jur immaterielret Eu-udbudsret Selskabsret Retorik Ledelse Forretnings udvikling  
Opdateret 25. august 2017
About myself as a person I can tell you that I am extrovert, open and maintain an effective approach. I work best under pressure and therefore see a hectic work environment as an advantage. All in all I am good to work with people, IT tools and processes and see myself as a very open person.

open person. effective approach innovative Software networking  
Opdateret 06. september 2017
Min brede viden omkring salg, marketing og kundetilfredshed i det tyske marked er blevet forstærket på mine tidligere jobs som Sales & Marketing Coordinator samt Customer Care Specialist for det tyske marked. Da jeg både har erfaring med salg, marketing og kundepleje, forstår jeg at skabe sammen

tysk marketing salgsassistent eventkoordinering kundeservice  
Opdateret 05. september 2017
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT