2069 talentprofiler fundet

Leder med struktur, dialogbaseret lederstil, erfaring med selvledelse og internationalt projektledelse.
Erfaring med forandringsledelse, med personalebeskæring og offentlig adm.
Jeg: alsidig, selvlærende person med gå-på-mod. Jeg kan håndtere mange samtidige projekter. Arbejder analytisk struktureret med kommunikation. Har et kristent værd

Alsidig Projektleder Leder Resultatorienteret international Innovation Tværfaglig Didaktik Dannelse Kultur Strategisk overblik/detalje Individuel Relationsorienteret naturlig autoritet Ansvarlig Kommunikativ sandhedssøgende Engagerende  

Opdateret 17. januar 2020
Ambitiøs nyuddannet digital designer med baggrund i multimediedesign. Jeg brænder for at designe gode brugeroplevelser gennem brugercentreret digital design, og jeg drives af en nysgerrighed for at udforske brugernes behov og adfærd.

Digital design multimediedesign museologi brugeroplevelser interaktionsdesign user experience UX design UI design oplevelsesdesign research analyse brugerinvolverig design thinking grafisk design visualisering webdesign Adobe Illustrator InDesign  

Opdateret 14. januar 2020
Jeg har i løbet af mine studier opnået et godt kendskab til mellemøstens historie, kultur, religion samt politiske og økonomiske forhold. Derudover har jeg også et bredt kendskab til intern-, ekstern samt interkulturel kommunikation. Jeg har især interesseret mig for politisk islam, radikalisering til rekrutterings processer samt integration.

undervisning kommunikation politik mellemøsten Arabisk Engelsk admintrativ integration kultur religion radikalisering  

Opdateret 23. januar 2020
Jeg er en energisk person, der altid tænker i forbedringer og løsninger - især når det kommer til digitale medier og branding. Det er mit ønske, at jeg fremover skal hjælpe virksomheder med deres tilstedeværelse på og udbytte af sociale medier. Mine kernekompetencer er social mediestrategi, community management og trafikoptimering.

sociale medier SoMe markedsføring annoncering paid social content kommunikation digitale medier branding reklame  

Opdateret 16. januar 2020
Forandringsagent/rekrutteringskonsulent søger studiejob!!!

Struktureret og kreativ personlighedstype med hang til at fordybe sig i projekter og mennesker, og få nye ideer til hvordan forretningens vante gange kan ændres til fordel for alle parter, med samtidig bevarelse af kerneværdierne.

kommunikation human resources organisation videndeling rekruttering  

Opdateret 22. januar 2020
Nytænkende og initiativrig medarbejder som:
• Er Cand.scient.soc. i Psykologi og Virksomhedsstudier med speciale i forandringsledelse
• Kan arbejde på tværs og i samarbejde med ledelse, medarbejdere, samt eksterne aktører
• Er selvstændig, struktureret og engageret
• Er en teamplaye

innovativ RUC alumne Struktureret fleksibel humoristisk  

Opdateret 24. januar 2020
Jeg er en rolig, eftertænksom og lidt af et ordensmenneske, som fungere godt sammen med andre mennesker. Jeg har over fem års erfaring, med frivilligt arbejde, så jeg er van til at arbejde sammen med andre på små og store projekter, samt at indgå i et fællesskab med en masse forskellige mennesker.

Geologi Eftretænksom Rolig Ordensmenneske Sammarbejde  

Opdateret 23. januar 2020
Jeg blev Cand. Merc. Economics and Business Administration i sommeren 2018.
Endvidere har jeg to marketing bachelorgrader fra Copenhagen Business Academy. Under mit studie oparbejdede jeg to års studierelevant arbejdserfaring hos henholdsvis Jebsen & Jessen i Thailand, Leo Pharma i Ballerup og Grundfos i Singapore. Jeg er ambitiøs og kreativ.

Cand. Merc. Economics and Business Administration. Marketing. Sales. Business Development. Project Managment  

Opdateret 07. januar 2020
I am a higly motivated and open-minded engineer, interested in everything new and learning very fast. Currently I wrote my Bachelor Project at Siemens Wind Power, and graduated january 2018, in Software development. I am seeking a job within IT any time soon in order to enhance my professional experience and to self-actualize.

Opdateret 22. januar 2020
AP Graduate in IT with 14 months of Experience as an IT Supporter in Both Windows and Mac Environment. Currently in second semester of Top Up Bachelor's degree in Web Development.

IT student helper Student Assistant Part Time English Speaking IT Support IT Assistant HTML CSS CMS  

Opdateret 18. januar 2020
Som cand. merc. i International Business har jeg udviklet en stærk forretningsforståelse, analytiske kompetencer og metodiske redskaber for at forstå de muligheder og udfordringer nationale og internationale virksomheder møder, samt at forstå det miljø de arbejder i. Jeg har den nyeste teori o

Opdateret 23. januar 2020
My unique background and competences: combination of financial risk orientation and commercial diplomacy, have assisted various technology driven companies to develop, commercialize and achieve growth in emerging and developing markets.

Business Exellence Market entry and research partnership formation Risk analysis Business case  

Opdateret 10. januar 2020
I have also Masters in Computer Applications from India. I am super user of MS- Office (Word, Excel, PowerPoint), Data Management and 7 years relevant experience. I want to begin my carrier in Denmark so i am interested in a practice job.

Administartion Human resources Purchasing Department  

Opdateret 17. januar 2020
Jeg er uddannet cand.mag. i Pædagogik & Uddannelsesstudier og Psykologi fra Roskilde
Universitet med en humanistisk bachelor, så jeg har en stor teoretisk viden i uddannelsers
betydning for deltageres læreprocesser og social forandring. Jeg har især opnået kompetencer til at fremme pædagogiske, uddannelsesmæssige og psykologiske forståels

Opdateret 15. januar 2020
Dedikeret, struktureret og pålidelig er de tre ord der beskriver mig bedst - jeg løser mine arbejdsopgaver med præcision og omhu.Jeg sætter pris på en professionel og seriøs arbejdsplads med en uformel omgangstone. I vil opleve mig med et smil på læben og et glimt i øjet.

Opdateret 21. januar 2020
Jeg har gået 3 år på uddannelse i england, hvor jeg har erhvervet mig min Bachelor grad i sociologi, med et meget højt karakter gennemsnit. Jeg er glad for at arbejde med mennesker, og trives bedst når jeg har mulighed for at kommunikere med andre. Er også stærk i specielt det engelske spro

Innovativ creativ progressiv pligtopfyldende dedikeret  

Opdateret 09. januar 2020
Kreativ kulturhistorisk fortæller, underviser & forfatter og arkæolog, der fomidler med kritisk sans og humor. Jeg skriver og fortæller levende og med et glimt i øjet for både børn og voksne.
Websider: www.tyra.dk
www.tidsdetektiverne.dk
www.forlagettyra.dk

Tyra byvandringer foredrag tekstforfatter TV  

Opdateret 10. januar 2020
I ende af januar bliver jeg færdiguddannet diplomingeniør med speciale og stor interesse i konstruktioner. Som medarbejder er jeg ansvarlig og serviceminded. Jeg arbejder altid grundigt og struktureret, og holde øje med detaljer. Jeg har gåpåmod og lyst til at lære nyt og udvikle mig.

Opdateret 14. januar 2020
Ambitiøs, udadvendt og organiseret cand.mag. med koordinator- og kommunikationserfaring fra museumsverdenen samt byggebranchen. Min arbejdsform er struktureret og omhyggelig, og jeg tager ansvar for, at mine opgaver altid når godt i mål. Jeg er analytisk stærk og sprogligt velfunderet med gode tekniske færdigheder.

Kultur Kommunikation Medier Formidling  

Opdateret 03. januar 2020
Jeg er imødekommende og social, og trives både som en engageret del af teamworks og med selvstændige opgaver. Jeg er pligtopfyldende og loyal, jeg klør på for at løse de opgaver jeg skal, jeg forholder mig positivt til hverdagen og jeg lader mig ikke slå ud af modgang.

AU alumne imødekommende positiv ansvarsbevidst overblik  

Opdateret 04. januar 2020
BA i Tysk Sprog, Kultur og Litteratur
KA i European Studies
Speciale i
- ideologiske definitioner af konceptet bæredygtig udvikling
- aktører indenfor 'grøn'omstilling
- aktørernes motiver og engagement

Grøn vækst Regeneration Praksisfællesskaber Bæredygtig udvikling Borgerinnovation  

Opdateret 04. januar 2020
Jeg er som medarbejder struktureret, systematisk og har et stort overblik. Jeg har store kompetencer indenfor kulturarbejde, kommunikation, koordination, formidling, undervisning, arbejde på og i spændings feltet mellem dansk og engelsk, servicearbejde, samt de klassiske akademiske dyder, såsom analytisk arbejde, dataindsamling mv.

kommunikation formidling undervisning administrativt arbejde engelsk kultur koordination koordinering service skriftlig struktur systematik overblik analyse akademiker dataindsamling  

Opdateret 04. december 2019
Jeg er samfundsvidenskablig kandidat (Cand.Soc) i Offentlig Administration og Performance Design.

Jeg arbejder bedst projekt- eller resultatorienteret og har ofte det gode overblik. Jeg har gode analytiske kompetencer og kan formidle store mængder af materiale til alle målgrupper.

Kunst og Kultur Politik og Samfund Databehandling Analyse Kommunal erfaring Politik og Administration Offentlig administration cand.soc Kvantitativ metode  

Opdateret 10. december 2019
Engageret og ambitiøs!
Smilende, energisk og med en stærk drive.
Nøgleord: udfordringer, bedst med opgaver, der bidrager til udvikling.
Uddannelsen har desuden udstyret mig med evnen til at se IT som et strategisk værktøj, til at optimere nuværende processer og opgaver, og som et innovativt værktøj til at indføre nye løsninger til vi

Opdateret 02. januar 2020
Ergoterapeut og Cand. Scient i idræt og sundhed med bred erfaring inden for arbejde med menneskers sundhed. Særligt opgaver og projekter inden for sundhedsfremme og forebyggelse interesserer mig.
Som person er jeg åben og interesseret med en stærk analytisk og praktisk sans. Jeg er hurtigt opfattende og god til at samarbejde.

sundhedsaccelerator sundhed ergoterapeut idræt motion sundhedsfremme forebyggelse analyse projektarbejde projektstyring mennesker  

Opdateret 09. december 2019
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT