2.251 talentprofiler

Jeg er en passioneret og nyuddannet cand.mag. med baggrund fra Københavns Universitet, hvor jeg har specialiseret mig i kommunikation og sprog. Gennem flere års erhvervserfaring har jeg opnået skarpe kompetencer indenfor intern og ekstern kommunikation. Jeg er selvkørende og ambitiøs, og jeg leverer skriftligt materiale af høj kvalitet.

Intern kommunikation Ekstern kommunikation Webredaktør Kommunikationskonsulent Kommunikationsmedarbejder Journalist Digitale medier Marketing E-mail marketing Sprogekspert  

Opdateret 15. januar 2021
Kommunikation, struktur og kundeservice er mine stærke side. Jeg er god til formulering og kommunikationsopgave, både mundligt og skriftligt- på engelsk. Jeg har afsluttet Markedsføringsøkonom (Marketing Management).Jeg er loyal kollega og god til at samarbejde.

Loyal kollega professionel kendskab til digital marketing Kendskab til IT system stærk i engelsk struktureret ansvarlige koordinator/leder evner til kommunikation fleksibel  

Opdateret 13. januar 2021
Kandidat i Turisme, med en passion for håndtering af udviklingsprojekter indenfor turismesektoren, organisering og promovering af rejser / ture samt kundehåndtering og kundeservice. Besidder også stor erfaring inden for frivilligområdet, hvor jeg kan bidrage med frivilligkoordinering og frivilligledelse.

turisme projektudvikling projektledelse kommunikation destinationsudvikling kundehåndtering frivilligkoordinering rejser frivilligledelse salg kundeservice projekthåndtering  

Opdateret 08. januar 2021
Jeg er uddannet geograf med kandidat i by-, energi- og miljøplanlægning med specialisering i byer og bæredygtighed med fokus på bæredygtig byudvikling og -planlægning. Desuden er min passionen for "liveability", bilfrie midtbyer og bæredygtig mobilitet med til at præge mit faglige interesse.

Byplanlægger Geograf Byudvikling Bæredygtig mobilitet Liveability Bæredygtighedskonsulent Bilfrie midtbyer Borgercentreret tilgang samskabelse  

Opdateret 11. januar 2021
Stud.cand.soc i Socialvidenskab og Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier på Roskilde Universitet. Min uddannelse afspejler både det samfundsvidenskabelige og humanistiske felt, hvilket styrker mine evner til at tænke på kryds og tværs, analysere, tænke kritisk over forskellige problemstillinger og formidle komplekse tekster på dansk/eng.

Analyse Data Politik Sociologi Projektledelse Metode Ulighed Sundhed Konsulent Praktik Samarbejde  

Opdateret 15. januar 2021
Jeg er god til at holde fokus og fordybe mig i nye emner. Jeg overholder altid deadlines og afleverer opgaver til tiden og i aftalte kvalitet. Derudover er jeg god til at tilbyde mine kolleger en hjælpende hånd. Jeg evner at arbejde på tværs af fagområder og lære nye ting derigennem.

Statistiker Biostatistiker Data Science Machine Learning Overlevelsesanalyse Statistisk analyse Data mining  

Opdateret 14. januar 2021
Jeg er en engageret og analytisk stærk person, der går struktureret og går systematisk til opgaver. Derfor er jeg god til at danne overblik og løser selvstændigt problemstillinger knyttet til især kommunikation, læring, dannelse og vejledning.

Filosofi Analytisk Formidling Problemløsning Kritisk Systematisk Struktureret Godhjertet Engageret Nysgerrig Tænksom vejledning  

Opdateret 14. januar 2021
Jeg er en ambitiøs og hårdtarbejdende ung mand, som i øjeblikket læser Erhvervsøkonomi på 5. Semester på Aarhus Universitet.
Ved siden af studiet bestyrer jeg Cocktailbaren Piano Bar i Herning.
Jeg erhvervet mig egenskaber som ansvarsbevidsthed, ledelse, drift, god økonomisk forståelse, mm.
Jeg er vokset op med at hårdt arbejde betal

Ambitiøs Effektiv Efficient Arbejdssom Motiveret Godt overblik Ansvarsbevidsthed Målrettet Pligtopfyldende  

Opdateret 07. januar 2021
Cand.mag. i historie med speciale i dansk miljøpolitik. Erfaring fra museer og arkiver, drift-, formidling- service- support- og salgsarbejde.

digitalisering administration projektarbejde projektmedarbejder generalist Arkiv Drift Leder Formidler Museer Formidling kommunikation Koordinering Koordinator historiker historie miljøpolitik natursyn It kulturhistorie Museum  

Opdateret 03. januar 2021
Færdiguddannet i Internationale studier og Miljøplanlægning til sommer, med en stor interesse for bæredygtig omstilling og klima og Internationale konflikt områder. Jeg er engageret og selvstændig i mit arbejde og arbejder godt i grupper såvel som at jeg er god til at skabe mine egne opgaver.

Selvstændig samvittighedsfuld Engageret Serviceminded  

Opdateret 16. januar 2021
Jeg er en livsglad og motiverende sundhedsmedarbejder, der elsker at arbejde og hjælpe mine medmennesker med alt indenfor sundhed og livsstilsændringer. Jeg har en personlig og empatisk tilgang som vejleder og jeg tror fast på at en balance med både plads til træning og massere af chokolade er vejen frem til den bedste livskvalitet.

Positiv målrettet ansvarsfuld empatisk  

Opdateret 14. januar 2021
Som person kan jeg godt lide at skabe resultater gennem struktur, orden, samarbejde, og altid forsøge at motivere medarbejdere og kolleger gennem information og rådgivning.
Det er vigtig for mig at jeg sammen med mine samarbejdspartnere effektivt sikrer et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.
Jeg er ligetil og præcis

Analytisk Imødekommende Løsningsorienteret Organiseret Ambitiøs Kreativ Ansvarsfuld Systematisk Entusiastisk Beslutsom  

Opdateret 30. december 2020
Jeg besidder et nysgerrigt, løsnings- og optimerende mindset, hvor jeg sætter stor pris på at samarbejde med andre,. Jeg har en stejl indlæringskurve na°r, det kommer til IT-systemer, og så har videreformidling af relativ kompleks information i plenum været en stor del af mine tidligere og nuværende erhvervserfaringer.

løsningsorienteret optimering ekstrovert videreformidling samarbejde proaktiv  

Opdateret 06. januar 2021
My interest generally lie within the fields of immunology, medical device and documentation/quality and regulatory aspects. Having just finished my education in pharmaceutical design and engineering I will bring a fresh, observatory and optimising mindset to the work that I do. I am an open, very structured and passionate worker.

Passionate Motivated Fast learner Open Dedicated medical device immunology quality minded  

Opdateret 02. januar 2021
Jeg har stor erfaring med kommunikation, branding og designprocesser. Jeg har arbejdet meget med UX og konceptudvikling.
Jeg er ikke bange for udfordringer eller at tage ansvar. Jeg holder meget af at arbejde i tværfaglige teams, men finder også individuelt arbejde tiltrækkende.

Oplevelsesøkonomi konceptudvikling user experience kommunikation marketing og branding  

Opdateret 05. januar 2021
MSc Eng in biotechnology with 3 years of experience from the pharmaceutical industry. As a colleague, I am a positive team player with a sense of humour. I thrive with independent work, where I manage all the planning and am sure to always meet deadlines - even under pressure.

Bioteknologi biokemi fermentering molekylærbiologi forskning laboratoriearbejde LEAN  

Opdateret 05. januar 2021
Fuld af energi, et imødekommende smil og et stålsat blik. Sådan vil jeres første oplevelse af mig være. Jeres næste oplevelse vil være, at jeg har styr på tingene. Om det er et seminar, der skal planlægges, en tekst, der skal skrives eller en rejse, der skal koordineres, så er jeg klar.

Planlægning Formidling Spansk Imødekommende  

Opdateret 09. januar 2021
Positive young computer science Masters student in Copenhagen with an interest in UX/UI Design and experience with Front-end and Web development using React JS looking for a part-time position in frontend development or UX/UI design.

Frontend Web design student programming UI/UX React  

Opdateret 14. januar 2021
As a person I am vigorous and quality-oriented in my work. I respond well to deadlines and appreciate a busy yet structured work environment. Furthermore, I have the ability to engage constructively with people from different cultural and professional backgrounds to achieve the best possible results

innovativ kinesisk business development strategi struktureret  

Opdateret 05. januar 2021
Jeg har en kandidatuddannelse i matematik-teknologi og brænder for at behandle og analysere data. Jeg har erfaring
med at programmere i blandt andet Python, R, STATA, SAS og SQL, har stærke formidlingsevner og søger konstant at dygtiggøre mig. Jeg arbejder analytisk og struktureret, og jeg er både god til at samarbejde og arbejde selvstændig

data analyser statistik databehandling programmering selvstændig teamplayer struktureret analytisk  

Opdateret 23. december 2020
Ung og motiveret med bred erfaring inden for diverse studiejobs. Nyuddannet bachelor i HA erhvervsøkonomi med international business. Søger erhvervserfaring indenfor tal, analyse, regnskab, økonomi og investering. Jeg er drevet af personlig og faglig udvikling, og det er vigtigt for mig, at komme ud at prøve mig selv af.

ambitiøs motiveret klar på udfordringer social  

Opdateret 03. januar 2021
Hej, jeg er Sandra, jeg har passion for innovation, digital design og it. Jeg er imødekommende, selvstændig og idérig for at løse problemer. Jeg arbejder selvstændigt, effektivt og med et øje for detaljer. Samtidig arbejder jeg i teams for at få ideer, ny viden og løse problemer. I min fritid er jeg kreativ med at male og photografering.

detaljeorienteret selvstændig teamplayer struktureret idérig konkurrenceminded effektiv arbejdssom designprocesser informationsstrategi globaltnetværk  

Opdateret 08. december 2020
Have a masters in Public Health Science, with a focus on Global Health: Have lived overseas for many years, and am fluent in both English and Danish. Am a down to earth guy, who is good at multitasking, and working as part of a team, as well as working independently. Am hard working, and loyal.

SDU Masters in Public Health Bachelors in Medicine Global Health Hardworking  

Opdateret 28. december 2020
Jeg har et akademisk udgangspunkt og flere års erfaring med arbejdet som korrekturlæser og med at arbejde med det danske sprog generelt. Jeg er meget entusiastisk omkring sprog og lægger stor vægt på korrekt retskrivning og proper kommatering. Jeg er struktureret, detaljeorienteret og ansvarsbevidst – og altid i godt humør.

Opdateret 07. januar 2021
Jeg har gennem arbejde og uddannelse fået et grundigt indblik i faglige, formidlingsmæssige og administrative opgaver, hvor krav til kvalitet og omhyggelighed stilles. Jeg har et godt overblik og let ved at sætte sig ind i nye opgaver både af faglig og teknisk art.

Opdateret 13. januar 2021
HPT