Vores samarbejdspartnere

Bliv partner med os og kom i godt selskab! Vi samarbejder med flere offentlige og private virksomheder og organisationer om at levere det bedste indhold til vores brugere: Praktiske ansøgningsværktøjer, inspirationsartikler og karrieretilbud for Graduates og Young Professionals fra landets videregående uddannelser.

Frivilligjob.dk

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 9.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger og organisationer.

læs mere

Legatbogen.dk

Legatbogen er en gratis søgemaskine for fonde og legater. Vi hjælper ansøgere med at finde midler og fonde & legater til at få de rigtige ansøgere.

læs mere

Career Denmark

Guidance for internationals on how to find a job in Denmark: motivational talks, network recruiting events, courses, workshops and mentorship days.

read more

Det Gode Job

Det Gode Job tilbyder sparring og personlig rådgivning til dig, som ønsker et nyt job eller at sparke mere liv i det arbejde, du allerede har.

læs mere

Jooble

Jooble er en job-agreggator, der samler og viser jobannoncer fra jobdatabaser, virksomheder og rekrutteringssider.

læs mere

Akademikernes A-kasse

Akademikernes a-kasse er primært for uddannelser inden for jura, økonomi, samfundsfag, psykologi samt teknik og naturvidenskab.

læs mere

Magistrenes a-kasse

Hos Magistrenes a-kasse varetager man primært humanistiske, samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige uddannelser.

læs mere

3F a-kasse

3F organiserer medlemmer inden for byggeri, skov og landbrug, det offentlige, industrien, service, hotel og restauration samt transport.

læs mere

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er både en a-kasse og en fagforening, der betjener alle grupper af lønmodtagere og selvstændige.

læs mere

Vil du være med?

Tilbyder du en tjeneste eller services relevant for vores brugere: Graduates og Young Professionals fra landets videregående uddannelser? Vil du gerne være med? Så skriv til eller ring 38 38 10 10 og lad os tage en snak!

Vi benytter cookies til bedre brugeroplevelse, statistik, sociale medier og markedsføring via tredjepart. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

accepter

HPT