Vores samarbejdspartnere

Bliv partner med os og kom i godt selskab! Vi samarbejder med flere offentlige og private virksomheder og organisationer om at levere det bedste indhold til vores brugere: Praktiske ansøgningsværktøjer, inspirationsartikler og karrieretilbud for Graduates og Young Professionals fra landets videregående uddannelser.

Frivilligjob.dk

Frivilligjob.dk

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 9.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger og organisationer.

læs mere

Google

Google

Googles jobsøgningsværktøj med job fra vores karriereportaler gør det ekstra nemt for jobsøgere og vores kundevirksomheder at finde hinanden.

læs mere

Career Denmark

Career Denmark

Guidance for internationals on how to find a job in Denmark: motivational talks, network recruiting events, courses, workshops and mentorship days.

read more

BookBeat

BookBeat

BookBeat er en streamingtjeneste med over 500.000 lydbøger og e-bøger. Fyld dit liv med historier!

læs mere

Legatbogen.dk

Legatbogen.dk

Legatbogen er en gratis søgemaskine for fonde og legater. Vi hjælper ansøgere med at finde midler og fonde & legater til at få de rigtige ansøgere.

læs mere

Openli

Openli

Legal Monster is a Legal Tech company, working with an international customer base to solve GDPR, ePrivacy, and compliance needs and requirements with tech solutions.

read more

FraUddannelseTilJob.dk

Fra Uddannelse Til Job

Fra Uddannelse Til Job hjælper dig, der som studerende eller nyuddannet gerne vil øge dine chancer for at lande dit første job - baseret på eget efaring med ledelse og jobformidling.

læs mere

Det Gode Job

Det Gode Job tilbyder sparring og personlig rådgivning til dig, som ønsker et nyt job eller at sparke mere liv i det arbejde, du allerede har.

læs mere

Jooble

Jooble

Jooble er en job-agreggator, der samler og viser jobannoncer fra jobdatabaser, virksomheder og rekrutteringssider.

læs mere

Skatteguiden.dk

Skatteguiden

Skatteguiden er et demokratisk produkt, der med teknologi åbner skatterådgivning op for alle os uden en personlig revisor - et gratis bindeled til Skat. Det er nemt, sikkert og automatisk.

læs mere

Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

Akademikernes a-kasse er primært for uddannelser inden for jura, økonomi, samfundsfag, psykologi samt teknik og naturvidenskab.

læs mere

Magistrenes A-kasse

Magistrenes a-kasse

Hos Magistrenes a-kasse varetager man primært humanistiske, samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige uddannelser.

læs mere

3F a-kasse

3F a-kasse

3F organiserer medlemmer inden for byggeri, skov og landbrug, det offentlige, industrien, service, hotel og restauration samt transport.

læs mere

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er både en a-kasse og en fagforening, der betjener alle grupper af lønmodtagere og selvstændige.

læs mere

Vil du være med?

Tilbyder du en tjeneste eller services relevant for vores brugere: Graduates og Young Professionals fra landets videregående uddannelser? Vil du gerne være med? Så skriv til eller ring 38 38 10 10 og lad os tage en snak!