Profil #283774

Jeg er en kreativ og videbegærlig person, der trives med at arbejde hos interesseorganisationer, kulturinstitutioner og forlag.

Opdateret 18. februar 2024
Min uddannelse
8
2021 - 2023

Cand.mag. i Litteraturvidenskab

Københavns Universitet

Mit faglige udbytte fra litteraturvidenskab spænder bredt, lige fra redaktionelt arbejde med skøn- og faglitteratur, til tekstproduktion og sproglig vejledning. Jeg formidler klart og præcist, både som tekstforfatter og i formidlingssammenhænge.

Min evne til at analysere og tolke tekster på flere sprog, dansk og engelsk, giver mig en international tilgang til kommunikation og litteratur. Jeg er dygtig til at formidle komplekse faglige problemstillinger til både specialister og ikke-specialister og kan agere som rådgiver i forskellige organisationer.

Min passion for litteratur og mennesker afspejles i min tilgang som redaktør, hvor jeg søger at udvikle potentialet i enhver tekst og forfatter. Min baggrund inden for litteratur- og kulturteori, kombineret med mine kompetencer inden for projektarbejde og skriftlig formidling, gør mig særligt egnet til at arbejde inden for redaktionelle og kulturelle miljøer. Kort sagt åbner litteraturvidenskab op for at arbejde med projekter om kultur, kommunikation, markedsføring og formidling på tværs af forskellige medieplatforme og organisationer.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: januar 2021 - oktober 2023
Mine kompetencer
Evner
fundraising korrekturlæsning oversættelse pressearbejde projektledelse tekstredigering
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Projektledelse
Geografi
Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!