Netcompany A/S

I Netcompany tager vi ansvar for vores kunder, medarbejdere og samfund. Vi udvikler og vedligeholder digitale løsninger i komplekse forretningsmæssige sammenhænge - med en ambitiøs vækststrategi.

Det er store, betydningsfulde opgaver, der ligger foran os i Netcompany. Derfor søger vi nyuddannede kandidater og civilingeniører med mod og evner til at skabe enestående løsninger, der gør en forskel for vores mange kunder.

Netcompany er gået fra start up i 1999 til sværvægter i den danske IT-branche. Selvom vi snart runder 1000 medarbejdere i Danmark, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Vi har mange forskellige kunder – fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige – uanset projektets størrelse, så kommer du som IT-konsulent til at gøre en mærkbar forskel sammen med de skarpeste kolleger i branchen.

Ansvar udvikler
Vi tror på, at ansvar udvikler. Det er ikke en tilfældighed, at du fra starten af din karriere i Netcompany får tildelt et stort ansvar. Dette uanset om du er nyuddannet eller har mange års erfaring. Vi kan nemlig tydeligt se, at når vi stoler på vores medarbejdere fra første dag, så vokser de med opgaven og udvikler sig personligt og fagligt på rekordtid. Det giver en stejl læringskurve, men du har altid din projektleder, mentor og dit team i ryggen, så du er aldrig overladt til dig selv.

Udvikling er omdrejningspunktet i dit arbejde
Udvikling ligger i vores DNA. Det gælder både på vores projekter, men også for vores medarbejdere, hvor vi konstant søger at gøre vores konsulenter dygtigere. Som IT-konsulent, vil du derfor stifte bekendtskab med mange forskellige typer løsninger og teknologier, for ikke to kunder er ens. Det vil variere, hvilken teknologi du kommer til arbejde på, da det afhænger af projektet og kunden. Det vigtigste for Netcompany er at tage det rigtig teknologivalg for den enkelte kunde. En stor del af vores projekter tager udgangspunkt i webbaserede teknologier som f.eks. AngularJS, gulp, Sass, React og node.js på Java og .NET. Derudover arbejder vi blandt andet med SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer, Oracle og Weblogic Server for blot at nævne nogle få eksempler. Vi tilpasser projektet efter kunden, så nogle gange giver det mening at arbejde agilt, mens vi andre gange arbejder mere traditionel projektmetode. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i alle sprog og teknologier, men vi leder efter ansatte, der har lyst til at blive det.

Ingen standardformel
Der er ingen standardformel på de IT-konsulenter, som vi ansætter! Vi er på udkig efter engagement og et drive udover det sædvanlige kombineret med en stærk faglighed, som vi anser som en selvfølgelighed. Størstedelen af vores IT-konsulenter har en IT-teknisk baggrund, og vi ser gerne, at du er:

  • Kandidat i datalogi, software, it, matematik, fysik, nanoteknologi, biologi eller lignende, nyuddannet, med pæne karakterer, eller med et par års erfaring
  • Flydende i dansk – både skriftligt og mundtligt

Vi tager ansvar for din udvikling og karriere
Når du starter hos os indleder du et forløb på Netcompany Academy. Vi tror nemlig på, at løbende uddannelse gennem hele din karriere er central for at sikre optimal udvikling og læring. Netcompany Academy er således langt mere vidtrækkende end et traditionelt uddannelse- eller graduateforløb. Og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen. I tæt samarbejde med din personlige mentor får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver, roller og kunder, så du selv kan præge din karriere i Netcompany.

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gamingnights, wake board og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.


Manager i Netcompany


Billede

Der er fokus på den faglige udvikling og muligheden for at prøve sine evner af. Derfor valgte Rasmus Hagemann Netcompany, hvor han efter tre år stadig bliver udfordret af de komplekse IT-projekter,


Læs mereNetcompany A/S

Grønningen 17, 1270 København K

Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job