Profil #154999


"Initiativrig"  

Opdateret 06. juni 2016
Min uddannelse
6
2013 - 2016

Cand.mag. i Visuel Kultur

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2013 - januar 2016
8
2009 - 2013

Professionsbachelor, Tekstildesign, -håndværk og formidling

Håndarbejdets Fremme - UCC

Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: august 2009 - januar 2013
Min erhvervserfaring
2016 - nu

Marketing Manager

Jeg arbejder på nuværende tidspunkt, som Marketing Manager for PlusRen, som er et rengøringsfirma til erhverv, der arbejder med at rengøre og optimere arbejdsmiljøer for kunder som Mercedes-Benz Denmark, Eric Bagger og Restaurant 1. TH. Som Marekting Manager i PlusRen har jeg været med til at opsætte PR- & marketingsafdelingen for firmaet og skulle skabe nye strategier, til at re-brande firmaet, skabe kontakt til presse og skabe en digital presence.
Derudover konsultere jeg også for rengøringsfirmaets søsterselskab,Your True Potentiel, som er en business coaching service, der henvender sig til ambitiøse iværksættere.
Mit arbejde for PlusRen har primært bestået af at sammensætte pressemeddelelser &
nyhedsbreve, skabe kontakt med medier, general kommunikation og PR, samt udvikle & udføre strategisk Social Media management.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: juni 2016 - nu
2014 - 2016

Chefredaktør for Ugly Fat Magazine

Jeg har udviklet og lanceret et digitalt modemagasin, med navnet Ugly Fat Magazine. Magasinet blev udviklet med tanke om at være mere åben, multifaceteret og inklusiv, end de klassiske modemagasiner.
Under min ledelse har magasinet opnået en stor international læserskare, hvor de primære læsere er 20-35-årige mænd og kvinder, der arbejder i kreative erhverv, ofte med relation til modebranchen.
I min stilling som både chefredaktør og grundlægger af Ugly Fat Magazine, har jeg arbejdet over forskellige spektre som brand development, markedsføring, social media management, PR, layout design, og ledelse.
For at se mere, gå til; http://uglyfat.dk/
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: januar 2014 - februar 2016
2010 - 2014

Freelance chefkostumier

Jeg har arbejdet som chefkostumier på forskellige kortfilm i samarbejde med blandt andet Nordisk Film og Filmværkstedet m.fl. Derudover har jeg også arbejdet som chefkostumier på pick-up scener på en tv-serie til DR, som hed 'Robin Färdig' og blev instrueret af Daniel Kragh-Jacobsen.
Som chefkostumier har jeg udvalgt kostumer, ud fra samtaler med instruktøren, koordineret kostumer til forskellige scener og karakterer, ledt de andre kostumierer på produktionerne og arbejdet med budgetlægning.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: marts 2010 - juni 2014
2012 - 2014

Kostumedesigner for Miss Mia's Hula Hoop

I mit arbejde for Miss Mia's Hula Hoop har jeg designet og produceret kostumer til hula hoop danseren Mia Panduro. Disse kostumer har ofte været designet til bestemte temaer eller danserutiner og indenfor fastlagte budgetter og deadlines.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: januar 2012 - januar 2014
2010 - 2014

Freelance tøjstylist

Som freelance tøjstylist har jeg haft selvstændige projekter, f.eks. i en kampagne for tøjfirmaet Redson by Easterfarm, samt projekter med fotografen Diana Lovring. Derudover har jeg også assisteret stylisten Alexandra Carl på Ecco's SS14 kampagne og editorials til blandt andet DANSK, Elle og Fat magazine.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: marts 2010 - januar 2014
2012 - 2013

Journalist for online modemagasin

Jeg har arbejdet som journalist for det online magasin 'So Long As It Is Black'. Her bidrog jeg med artikler, ud fra emner valgt med chefredaktøren Majbrit Weidemann.
For at se mere, gå til; http://solongasitisblack.com
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: november 2012 - december 2013
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
alle
Geografi
alle
Kontakt mig!