Profil #159963

Med flere års erfaring inden politik, projektarbejde og partnerskaber kan jeg bidrage med en bred vifte af praktiske og teoretiske erfaringer. Med disse erfaringer er jeg rustet til at løse både teoretiske og praktiske arbejdsopgaver indenfor blandt andet netværksarbejde, projektledelse, kommunikation formidling, og koordinering.

fødevare ernæring FMCG kvalitetsarbejde projektledelse koordinering kommunikation partnerskaber samarbejde HACCP  

Opdateret 27. juni 2024
Min uddannelse
2015 - 2017

Cand.scient. Human Ernæring

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Naturvidenskab
Periode: januar 2015 - januar 2017
Min erhvervserfaring
2022 - 2024

CES-specialist og Market nutritionist nordics

Nestlé Denmark A/S

• Ernæringsrådgivning for alle Nestlé brands og Nestlés repræsentant i Fuldkornspartnerskabet.
• Ansvarlig for health claims og mærkeordninger på produkter; Fuldkorsnmærket, Nutriscore, Nøglehullet, og Finnish Heart symbol, samt eksterne samarbejder som Fuldkornspartnerskabet og Fødevarepartnerskabet.
• Compliance og revision af næringsindholdet af nye og eksisterende produkter fra udviklingsfasen til færdigt produkt. Har revideret omkring 100 produkter og dermed bidraget til lanceringer og relanceringer af produkter til det nordiske markedet.
• Styre knapt 150 kanaler i sociale medier for alle Nestlés brands, inkluderet social listening og social engagement.
• Markedskontakt og engagement services specialist på Nescafé og Nestlé Health Science. Tæt samarbejde med brands og kvalitetsafdeling vedrørende forbrugerklager. Har bidraget til at besvare ca 100 forbrugere dagligt.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: januar 2022 - januar 2024
2021 - 2021

Projektleder

Rådet for sund mad

• Projektleder på vidensprojekt om vægtstatus, mad- og måltidsvaner. Bidraget til udførelse af projektet og dets planlægning, samt udførelse af vidensrapport.
• Kommunikation og SoMe. Opbygning og vedligeholdelse af Rådets sociale medier. Bidraget med at øge rådets følgere fra 0-1500 følgere.
• Rådets repræsentant i ”Det Nordiske Civilsamfundsnetværk” hos Nordisk Ministerråd.
• Planlægning og gennemførelse af online og offline arrangementer (f.eks. bælgfrugternes dag), workshops og netværksarrangementer.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: januar 2021 - december 2021
2017 - 2019

Projektmedarbejder/projektleder

Nordisk Ministerråds Sekretariat

• Hovedopgaver og ledelse inden Bioøkonomisatsningen, EU-projekt BSR-Bioeconomy som resulterede i den nordiske bioøkonomi strategien.Koordinering og udførelse af netværksaktiviteter; udbud, publikationer, ekspertpanel, arrangementer, og konferenser, samt budgethåndtering og rapportering.
• Planlægning og gennemførelse af workshops og oplæg, samt speaker på ”Nordic Bioeconomy Day”, Nordic Pavillon UN COP23 i Bonn og speaker på European Bioeconomy Workshop, Paris 2019.
• Bidragsyder på en af afdelingens mest populære publikationer ”Nordic Bioeconomy – 25 cases for sustainable change”
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: marts 2017 - december 2019
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk norsk bokmål
Mine præferencer
Jobtype
alle
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Eksport Forskning & Udvikling Indkøb Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!