Profil #166159

Passion for IT og teknologi samt en veludbygget forretningsforståelse kombineret med et selvstæn-digt drive til at eksekvere, er mit fokus i et brancheskift til IT-sektoren.

statskundskab teknologi konsulent  

Opdateret 29. august 2016
Min uddannelse
2008 - 2015

Cand.scient.pol.

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Administration
Periode: januar 2008 - januar 2015
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Konsulent ved Teknologisk Institut

Arbejdsopgaver – Udfærdigelse af en lang række rapporter, projektledelse af mindre projekter, kvalitativ og kvantitativ databehandling, tilbudsskrivning og personligt salg.

Udbytte – Stor ydmyghed over for konsulentrollen i mit første job, hvor jeg har lært at lære af sparring med mine kollegaer. Lært at prioritere min egen og andres tid, og hvor lang tid opgaver tager. Viden om og praktisk erfaring løsninger af opgaver omhandlende de nyeste teknologisk trends. Motivation til at lykkedes i det personlige salg gennem kurser og vellyk-kede kundemøder. Indgående kendskab til danske virksomheders produktion og brug af di-gitale trends – både droner, robotter, IT-systemer og IT-sikkerhed.

Resultater – Rapporter under projektet ”Produktion i Danmark”. Herunder analysen ”Førende fremstillingsvirksomheder satser på digitalisering” som viser, at kun én ud af tyve virksomheder har effektive digitale forbindelser mellem lager, produktion, salg og det solgte produkt. Skrev et større EU-projekt om ungdomsarbejde på 1,5 millioner kr. hjem, hvor mit kvalitetssikringsafsnit scorede topkarakter hos EU Kommissionen. Udført tilfredsstillende opgaver, inden for budget, på både EU og nationalt niveau.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: april 2015 - nu
2013 - 2015

Juniorkonsulent, LB Analyse

Arbejdsopgaver – Rapportskrivning, databehandling samt research.

Udbytte – Stor viden om erhvervspolitiske analyser og evalueringer samt forståelse for igangsætning af regionale satsninger. Viden om konsulentbranchen og rollen som evaluator.

Resultater – Bl.a. rapporter omkring ”Fremtidsperspektiv for fødevareerhvervet i Region Sjælland”, ”Copenhagen Capacity” og ”Evaluering af Grønt Byggeri”.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: september 2013 - april 2015
2008 - 2012

Distributionsmedarbejder ved Carlsberg

Ansvar – Teamleder i ”Team Pluk”. Eneste afløser valgt til denne stilling.

Udbytte – Generelle arbejdskompetencer i en stor virksomhed samt håndtering af personel. Basal brug af SAP, samt introduktion af Carlsbergs nyeste ERP satsning. Rotation i forskel-lige stillinger. Organisationsindsigt.
Arbejdsområde: Transport & Logistik
Periode: juli 2008 - september 2012
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Internet & Multimedia IT - Software Politik & Samfund Projektledelse Salg
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!