Profil #169531

I min lange tid som sekretær, har jeg tilegnet mig gode kommunikationsevner ikke kun mellem diverse faggrupper, men også blandt kunderne, og her gælder det både de glade og de sure gravide. Dette spiller igen i de 2 år, som rundviser på Skovlyst, hvor jeg har også har lært at en god øl, er ikke bare en god øl, og at kvaliteten, og her ibl

Opdateret 28. maj 2022
Min uddannelse
2015 - 2018

Diplomingeniør

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Diplomingeniør i Fødevaresikkerhed og kvalitet.
- Har samarbejdet med firmaet Beyond Coffee, under kurset innovationspilot, her samarbejdede jeg i en gruppe på tværs af studie (elektro-, samt software studerende). Her fandt vi på en løsning til firmaet, hvor de kunne beholde deres kaffegrums i længere tid uden at det blev muggent.
- Afgangsprojekt ”Identifikation af beta-lactam resistente bakterier, ved brug af MALDI-TOF”, projektet er udført i samarbejde med NFA.
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2015 - august 2018
Min erhvervserfaring
2016 - nu

Assisterende brygger/rundviser

Hareskovens Bryggeri Skovlyst

Har tilegnet mig erfaring i ølbrygning fra både studie og arbejde, samt laver ugentlige rundvisninger til restaurantens gæster.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2016 - nu
2010 - nu

Sekretær/laborant

Gynækologisk klinik i Hvidovre & Lille Liv

Har fra 2010-2014 arbejdet fast på klinikken i Hvidovre, som sekretær samt laborant, her har jeg bl.a. taget blodprøver, samt assisteret under diverse gynækologiske indgreb. Her har jeg også erhvervet mig erfaring indenfor klinisk mikrobiologi da jeg har lavet analyser på urin/vaginale prøver. Fra 2013 er jeg blevet overført til afdelingen i København, som sekretær.
”Rose Marie er lærenem, og sætter sig hurtigt ind i klinikkens daglige arbejde. Hun er loyal over sin arbejdsplads, udviser stort samarbejdsevne og fungerer godt med andre faggrupper af sosuassistenter, sekretærer, jordemødre, sygeplejersker, medicinsk studerende og læger.”
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: juli 2010 - nu
2017 - 2018

Praktikant

Chr. Hansen A/S

Jeg har under mit praktikforløb, erhvervet mig erfaring indenfor fødevaremikrobiologi, både som bl.a. drikkeyoghurt og som kontamination. Her har jeg været med til at prøve køre et nyt produkt, samt undersøge deres Applications Tekniske Center for kontamination i deres tanke. Her har jeg også fået et kursus i sensorik.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: august 2017 - januar 2018
2013 - 2014

Rusvejleder

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

I min korte periode, som rusvejleder er jeg blevet oplært i kommunikation og konflikthåndtering. Jeg har haft 6 studerende, som jeg har været med til at guide igennem deres 1. semester.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: marts 2013 - oktober 2014
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Naturvidenskab Produktion Projektledelse
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Kontakt mig!