Profil #178064

Jeg trives i fællesskaber og har erfaring med i samarbejde at udvikle nye idéer, der kan forbedre eksisterende projekter. Faglige kompetencer og passioneret engagement inden for normkritik og nationale og globale udviklingsproblematikker relateret til minoriteter, særligt etnicitet og køn. I min fritid er jeg blandt andet frivillig Bydelsmor.

#normkritik #minoritetsarbejde #politik #organisation #socialtarbejde #samfund #kritik  

Opdateret 06. september 2021
Min uddannelse
2016 - 2019

Cand.mag. i Kultur- og sprogmødestudier

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Kandidatuddannelsen Kultur- og Sprogmødestudier og Socialvidenskab kvalificerer mig til at arbejde med sociale, politiske og juridiske problemstillinger i flersprogede og –kulturelle kontekster.

Gennem min uddannelse har jeg fået viden om problemstillinger, der vedrører flersprogede og –kulturelle kontekster, samt hvordan disse problemstillinger håndteres af forskellige relevante aktører. Jeg har fået indsigt i dynamikker, dilemmaer og sociale kampe omkring sociale og samfundsmæssige forandringsprocesser. Derudover har jeg lært om uretfærdigheder og magtforhold mellem forskellige sociale og samfundsgrupper herunder grupper baseret på køn, klasse og etnicitet. Gennem mit projektarbejde har jeg beskæftiget mig med sociale og samfundsmæssige mekanismer, der skaber social stratificering, marginalisering og stigmatisering. Dette gøre mig i stand til at have en normkritisk tilgang.

Uddannelsen har givet mig kompetencer i at udvikle, igangsætte, facilitere, varetage og gennemføre opgaver hvor kulturelle, sociale og/eller sproglige forskelle og fællesskabskategorier gør sig gældende, på tværs af sprogskellet dansk/engelsk.

Arbejdsmuligheder: NGO'er, Politiske organisationer, Kommuner og ministerier, Analyse- og rådgivningsvirksomheder, Voksenundervisning, Højskoler, Muséer
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - januar 2019
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Frivillig Bydelsmor

Bydelsmødrene

Med en uddannelse som Bydelsmor hjælper jeg minoritetskvinder i mit lokalområde med problematikker særligt relateret til etniske minoriteter. En bydelsmor agerer broen mellem kvinden og samfundet, blandt andet ved at vejlede og henvise til den rette hjælp, heriblandt tilbud fra kommunen.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: september 2018 - april 2019
2017 - 2017

Politik- og kampagne praktikant

Global Aktion

Assisterede frivillige aktivister i Afrika Kontakts store efterårs kampagne 2017, blandt andet gennem organisering og research. Mine arbejdsopgaver bestod i diverse kommunikationsopgaver, blandt andet udarbejdelse af artikler, opslag på sociale medier og udarbejdelsen af nyhedbreve. Derudover arbejdede jeg sammen med sekretariat og frivillige om research til kampagnen, og analyser af det politiske arbejde med den danske udviklingsstrategi.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: august 2017 - december 2017
2014 - 2014

Fundraiser

Ungdommens Røde Kors

Forskellige typer af telemarketingsopgaver. Min opgave bestod i at kontakte personer uden tilknytning til organisationen med henblik på at hverve nye bidragsydere og kontakte eksisterende medlemmer med tilbud om forhøjelse af støtte.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2014 - december 2014
Mine kompetencer
Evner
facilitere formidling kommunikation normkritik projektarbejde socialt arbejde tværfaglig
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen Undervisning
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!