Profil #229787

Et skarpt analytisk blik og evnen til at strukturere og formidle komplekst stof enkelt og præcist er blandt mine største styrker. Jeg går nysgerrigt og helhedsorienteret til værks i løsningen af nye udfordringer, er ivrig efter at lære nyt og løse problemer på meningsfulde måder med afsæt i menneskers konkrete hverdagsliv og behov.

Antropolog Projektledelse Offentlig innovation Brugercentreret design Analyse Organisationsudvikling Facilitering Servicedesign Strategiudvikling Kvalitative metoder  

Opdateret 03. august 2021
Min uddannelse
11
2012 - 2019

Cand.scient.anth.

Københavns Universitet

Udløste min passion for antropologi og lagde et solidt fundament for studiet af mennesker og kultur med nye vinkler gennem kvalitative og kvantitative metoder. Specifikke interessefelter omfatter medicinsk antropologi, økonomisk antropologi og organisationsstudier.

Speciale baseret på tre måneders feltarbejde i Storbritanniens tredje sektor, der udforsker medarbejdernes pragmatiske forhandling af time banking som idé og praksis og forsøg på at dokumentere og oversætte arbejdets værdi i jagten på fondsstøtte.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2012 - januar 2019
2018 - 2018

Udvekslingsophold

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Udvekslingsophold ved Wien Universität med kurser i bysociologi og det offentlige rum, antropologi om turisme og rekreation, samt den kulturelle betydning af videnskab og teknologi i samfundet.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: februar 2018 - juli 2018
Min erhvervserfaring
2020 - nu

Udviklingskonsulent

Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen

Som antropolog og udviklingskonsulent hos Hovedbiblioteket og Biblioteksudvikling arbejder jeg især med data og analyse og understøtter udviklingsprojekter på biblioteksområdet, bl.a. i forhold til projektledelse, evaluering, brugerinddragelse og målgruppeanalyse samt anvendelsen af design- og innovationsmetoder.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: august 2020 - nu
2019 - 2020

Antropolog / innovationskonsulent

Københavns Kommune, Kultur- & Fritidsforvaltningen

I Kreativ Vækst arbejder vi på at skabe en inspirerende hovedstad, hvor byens kultur og kreativitet er tilgængelig for alle københavnere. Som antropolog og projektleder har jeg fokus på at udvikle byens kultur- og fritidstilbud til det endnu bedre i samspil med medarbejdere, borgere og lokale aktører, bl.a. med fokus på tryghed. Jeg har desuden gennemført et kursus i projektledelse hos Implement.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: maj 2019 - maj 2020
2017 - 2018

Freelance konsulent, Innovationshuset

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

I Innovationshuset i Københavns Kommune arbejdede vi for at skabe bedre og mere effektive services for Københavns borgere og virksomheder gennem brugercentreret design og forretningsudvikling på tværs af kommunens syv forvaltninger. Som konsulent stod jeg for udviklingen og produktionen af vores kommunikationsmateriale baseret på interview med vores partnere, inkl. et dialogværktøj og cases fra tidligere projekter.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: december 2017 - februar 2018
2015 - 2017

Projektmedarbejder, Innovationshuset

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Som antropolog i tværfaglige teams indebar mine arbejdsopgaver både observation og interview af borgere og medarbejdere, udvikling og facilitering af workshops, opsamling og analyse af data, idéudvikling og test af løsninger, samt formidling af vores indsigter i film, rapporter og præsentationer. Projekterne omhandlede bl.a. læreres arbejdsmiljø og digital borgerkontakt. Jeg havde desuden ansvar for at udvikle et evalueringskoncept og planlagde og afholdte regelmæssige netværksmøder for vores tværgående Innovationsnetværk.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: oktober 2015 - juni 2017
2015 - 2015

Qualitative Trainee

I den kvalitative afdeling beskæftigede vi os især med markedsanalyse og sociale projekter for offentlige og private kunder, bl.a. med analyser af børns medievaner og test af nye koncepter. Vores metoder omfattede fokusgrupper, observationer og dybdegående interview i hele Danmark, og jeg havde ofte selvstændigt ansvar for analyse og rapportskrivning.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: februar 2015 - oktober 2015
2014 - 2015

Research Praktikant, Analyse & Strategi

NIRAS Konsulenterne

Som fuldtidspraktikant i et lille antropologisk og sociologisk konsulentteam bestod mine arbejdsopgaver i desk-research og feltarbejde med kvalitative og kvantitative interviews, samt databehandling, analyse og rapportskrivning. Projekterne var primært undersøgelser og evalueringer for offentlige og private kunder, bl.a. sundhedsforebyggelse i udsatte boligområder og udvikling af en bosætningsstrategi for Sønderborg Kommune.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: august 2014 - januar 2015
Mine kompetencer
Evner
dataindsamling design thinking evaluering facilitering feltarbejde innovation interview klar kommunikation kortlægning af arbejdsgange kulturanalyse produktudvikling projektarbejde research strategiudvikling tværfagligt samarbejde visuel formidling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Graduate/trainee Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Data & Analyse Forskning & Udvikling Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!