Profil #241699

Jeg er en energisk person, der altid tænker i forbedringer og løsninger - især når det kommer til digitale medier og branding. Det er mit ønske, at jeg fremover skal hjælpe virksomheder med deres tilstedeværelse på og udbytte af sociale medier. Mine kernekompetencer er social mediestrategi, community management og trafikoptimering.

sociale medier SoMe markedsføring annoncering paid social content kommunikation digitale medier branding reklame  

Opdateret 16. januar 2020
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.it. Digital design og kommunikation

IT-Universitetet, København

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: oktober 2016 - oktober 2018
2014 - 2016

E-concept Development

Københavns Erhvervsakademi, Design/business

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: september 2014 - januar 2016
2012 - 2014

AP Multimedia Design and Communication

Københavns Erhvervsakademi, Design/business

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2012 - juni 2014
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Digital Marketingkonsulent

LIFTED A/S

Mit arbejde bestod i at opsætte og optimere kampagner på Facebook og Instagram samt i Adform. Jeg udvalgte og tilpassede målgrupper, kørte annoncetests, justerede medieindkøb og analyserede performance i Facebook Business Manager, Google Analytics og Adform. Ligeledes bidrog jeg til afrapportering i Data Studio og rådgav kunder om strategiske tiltag.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: april 2019 - august 2019
2018 - 2018

Nordic Social Media Coordinator

Freeminds ApS

Jeg havde ansvaret for at sikre en strømlignet udvikling af vores sociale medier, målrettet frisører på tværs af de nordiske lande.

Som led i den opgave producerede jeg tekstmateriale, indholdsidéer og kampagnetiltag i samarbejde med vores grafiker team. Jeg monitorerede 15 kanaler fordelt på Facebook, Instagram og Pinterest og stod for koordineringen af studentermedhjælpere, som eksekverede på andre sprog. For at skabe overblik og fremdrift indførte jeg kreative møder, udarbejdede indholdskalendere og hjalp med virksomhedens mediekit.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: april 2018 - juli 2018
2017 - 2018

Project Coordinator

Freeminds ApS

Jeg havde daglig kontakt med 20 af vores annoncører (såsom L'oréal Professional, IdHAIR og KAO), for hvem jeg koordinerede produktnyheder, virksomhedsportrætter, web- og printannoncer. Det var min opgave at vejlede om annonceringsmuligheder og formater samt bidrage til korrekturlæsning, opsætning og oversættelser af artikler. Jeg var tovholder på processen fra produktionen af annoncemateriale til eksekveringen via CMS. Derudover var jeg udsendt som presse til PR-arrangementer og shows.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: juni 2017 - marts 2018
2016 - 2016

Social Media Manager

For Nordic Race udviklede og implementerede en sociale mediestrategi med målet om øget virksomhedens billetsalg. Gennem daglig drift og monitorering fik jeg erfaring med community management på Facebook, Instagram og Snapchat. Jeg udarbejde contentplaner, besvarede henvendelser, skrev tekster og producerede grafisk materiale. På eventdage live-rapporterede jeg om vindere og præmieoverrækkelse på vores SoMe-kanaler. Ligelides hjalp jeg med produktionen af nyhedsbreve og tog del i eventplanlægning.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: juni 2016 - september 2016
2015 - 2015

Junior Project Manager (Praktik)

ZUPA A/S

Under uddannelsen Digital Concept Development var jeg i praktik hos reklamebureauet Zupa. Jeg fungerede primært som Junior Projektleder, men bidrog også på det kreative team med kampagne- og konceptudvikling.

På kundemøder og workshops assisterede jeg vores seniorer. Dagligt tog jeg mig af ekstern koordinering, kundekommunikation, tilrettelægning og budgettering. Jeg arbejdede på forskelligartede projekter for DSB, Sennheiser, H.W. Larsen, Novo Nordisk og Codan. Vedhæftet er et uddrag af resultaterne samt min anbefaling.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: august 2015 - november 2015
Mine kompetencer
Evner
annoncering community management content strategi contentudvikling digital markedsføring facebook instagram koordinering kunderådgivning rtb social media marketing social mediestrategi sociale medier tekstforfatning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Marketing & Reklame
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!