Profil #252395

Jeg er en kreativ journalist, der elsker at formidle og fortælle historier, og mine evner spænder bredt fra hurtige nyheder og grammatik til dybdegående fortællinger og medrivende reportager.
Derudover er jeg god til at møde mennesker og få dem til at dele det, de har på hjerte. Jeg har også gode sprog-, SoMe- og Adobe-kundskaber.

Journalist Kommunikation Sociale Medier Fotografering Korrektur Tekstforfatning Multimedie  

Opdateret 12. april 2022
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.public.

Syddansk Universitet (SDU)

Jeg tog cand.public, der er kandidatuddannelsen for journalistuddannede. Mit fokus var fortsat på skrevne medier, men også på innovation og kreativitet, idet jeg lavede både newsgames og gamificerede artikler.
Derudover var jeg på udveksling i New Zealand på Auckland University of Technology i et semester, hvilket gjorde mig endnu bedre til engelsk samt gav mig nogle nye journalistiske værktøjer at arbejde med.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: februar 2018 - maj 2020
2013 - 2017

Professionsbachelor, Journalistik

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - DMJX

Jeg fokuserede specifikt på de skrevne medier i min uddannelse som journalist. Men jeg opbyggede også gode evner indenfor fotografering. Derudover var jeg i praktik på to lokale medier i sammenlagt halvandet år.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2013 - juni 2017
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Journalist

Ungdomsøen

Jeg arbejder for tiden frivilligt med at skrive artikler for Ungdomsøen.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2019 - nu
2020 - 2020

Interviewer

Epinion

Jeg arbejdede om interviewer ansigt til ansigt med mennesker. Jeg indsamlede data fra buspassagerer. Jeg skulle egentligt have arbejdet der længere, men corona afbrød det projekt, jeg var ansat til at varetage.
Jeg nåede dog i løbet af den lille måneds arbejde at få stor ros for antallet af interviews, jeg gennemførte.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2020 - juli 2020
2018 - 2018

Interviewer

Wilke A/S

Jeg arbejdede som interviewer både med fysisk kontakt og via telefon. Derudover hvervede jeg personer og virksomheder via telefon til at deltage i længere interviews. Sidstnævnte tjans fik jeg, fordi jeg blev anset som værende ekstra dygtig til mit job.
Jeg stoppede her, fordi jeg flyttede til New Zealand et halvt år pga. udveksling.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2018 - december 2018
2016 - 2016

Journalist

Jysk Fynske Medier

Jeg arbejdede som praktikant på Sønderborg-redaktionen.
Jeg skrev alt fra nyheder og reportager til temaer. Jeg blev specielt rost for mit arbejde med 112-stoffet, at jeg var god til at finde historier og til at formidle dem, og at jeg var god til at fotografere. Jeg var desuden med til at motivere JV til at få startet lokale Facebooksider op samt til at få Sønderborgredaktionens i gang.

Generelt for min praktiktid:
Under praktikken blev jeg især rost for mine evner til at finde historier og formidle dem, og at jeg var god til at fotografere. Jeg var desuden med til at administrere redaktionernes Facebook-sider.

Gennem praktiktiden blev jeg endnu bedre til at få fremmede mennesker til at åbne op og dele ud af deres liv. Til at føle sig komfortable og hørte, når de taler med mig.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2016 - august 2016
2015 - 2016

Journalist

Jysk Fynske Medier

Praktikant på dagbladets Ringkøbing-redaktion.
Jeg skrev nyheder, reportager, portrætter og 112-stof. Jeg blev specielt rost for mine reportager, mine gode interviews med børn og min fotografering.

Generelt for min praktiktid:
Under praktikken blev jeg især rost for mine evner til at finde historier og formidle dem, og at jeg var god til at
fotografere. Jeg var desuden med til at administrere redaktionernes Facebook-sider.

Gennem min praktiktid blev jeg endnu bedre til at få fremmede mennesker til at åbne op og dele ud af deres liv. Til at føle sig komfortable og hørte, når de taler med mig.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2015 - januar 2016
Mine kompetencer
Evner
adobe-pakkerne billedredigering engelsk formidling fotografering grafik idegenerering illustration interview journalistik kommunikation korrektur layout multimedieproduktion nyhedsformidling oversættelse reportage research sociale medier story telling tekstforfatning vinkling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Bornholm Fyn Grønland & Færøerne Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Kontakt mig!