Profil #268987

Bachelor of Emergency and Risk Management with a deep understanding of Corporate Social Responsibility and Business Continuity Management.
Experienced user of different project management systems, including but not limited to PRINCE2.
Seasoned communicator and public speaker.

Opdateret 17. marts 2022
Min uddannelse
2021 - 2023

Master

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Det er ikke muligt for mig at vælge den relevante uddannelse men jeg læser en master i Risk Analysis med speciale i Governance ved Universitetet i Stavanger i Norge.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2021 - juni 2023
7
2016 - 2020

Professionsbachelor, Katastrofe- & Risikomanagement

Professionshøjskolen Metropol, University College

Danmark og resten af verden er i hastig forandring. Som følge af klimaforandringerne, det ændrede trusselsbillede og øget fokus på sikkerhed, er der brug for kompetente mennesker, der ved noget om forebyggelse, beredskab, sikkerhed, sikring og risikomanagement – både nationalt og globalt. På katastrofe- og risikomanageruddannelsen er omdrejningspunktet før, under og efter en ulykke.
På uddannelsen har jeg lært:

FØR: Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre for at undgå en ulykke. Nøgleordene er bl.a. beredskab, risikoanalyse, risikohåndtering, forebyggelse, humanitær indsats, sikkerhed og sikring.

UNDER: Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre for at afhjælpe en igangværende ulykke. Nøgleordene er bl.a. afhjælpende indsats, operativ og taktisk ledelse, krisestabsarbejde, krisehåndtering og kommunikation.

EFTER: Hvad en katastrofe- og risikomanager kan gøre, for at vi hurtigt kommer tilbage til en normal situation efter en ulykke. Nøgleordene er bl.a. business continuity management, fortsat drift, evaluering og risikoledelse.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2016 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2019 - 2019

Safety & Security Consultant

General Department of Civil Aviation of Armenia

I perioden fungerede jeg som Safety & Security Consultant i et team hvis arbejdsopgave var, i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartmerer, at evaluerer sikkerheden for ansatte, kunder, gæster, og besøgende i bygninger og arealer som ligger under Zvartnots Internationale Lufthavns administration. Opgaverne var primært forankret i en Safety & Security kontekst men vi samarbejde også med lufthavnens eget beredskab, det lokale beredskab, og det nationale rednings beredskab i forbindelse med forskellige typer af øvelser og evalueringer, her var der specielt fokus på brandsikkerhed og andre hændelser der kunne påvirke deres evne til fortsat drift.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: april 2019 - juni 2019
2017 - 2017

Beredskabs analytiker

Hovedstadens Beredskab I/S

Jeg arbejdede med beredskabsplaner og i samarbejde med mine kollegaer sikrede at de indsendte planer levede op til gældende lovgivning. Derudover havde jeg almindeligt forefaldende kontorarbejde.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: maj 2017 - juni 2017
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Praktikplads Studiejob Studieprojekt/speciale Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Kommunikation, Media & SoMe Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Bornholm Fyn Grønland & Færøerne Nordsjælland Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (øvrige) Vestsjælland Østsjælland
Lønønske
45.000 DKK / måned
Kontakt mig!