Profil #275377

Baggrund som Automekaniker og Industritekniker (Speciale i Cad/Cam). Suppleret med en akademiuddannelse (AU) i automation og drift. Med 17 års erfaring indenfor mekanik, vedligeholdelse/drift, fejlfinding, optimering, komponentfremstilling og automatisering har jeg en bred viden, der gør mig i stand til at løse opgaver på tværs af fagområder.

Automatisering Inventor Tegningsforståelse Optimering af processer Planlægning og koordinering Ledelseserfaring Service og vedligeholdelse af anlæg med automatik og elektrokomponenter Lean AutoCAD Serviceminded og ansvarsbevidst  

Opdateret 03. februar 2023
Min uddannelse
2023 - 2025

Produktionsteknolog

VIA University College

Uddannelsesområde: Produktion, Logistik & Transport
Periode: august 2023 - juni 2025
2017 - 2020

Anden kort videregående udd.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Akademiuddannelse i automation og drift

  • Udvikling af automatiske styringer
  • Regulering af procesanlæg
  • Maskinteknologi, industri
  • Drift og vedligehold
  • SCADA, netværk og databaser
  • Positiv psykologi i ledelse
  • - Afgangsprojekt (Karakter: 10)
    Uddannelsesområde: Maskin & Design
    Periode: marts 2017 - juni 2020
    2011 - 2014

    Anden erhvervsuddannelse

    Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle, Boulevarden 36

    Automekanikerlærling, Toyota Horsens.
    Karakter: 10
    Uddannelsesområde: Produktion, Logistik & Transport
    Periode: februar 2011 - december 2014
    2004 - 2008

    Anden erhvervsuddannelse

    VIA University College

    Industriteknikerlærling, Schur Packaging Systems A/S
    Karakter: 10
    Uddannelsesområde: Produktion, Logistik & Transport
    Periode: februar 2004 - maj 2008
    Min erhvervserfaring
    2022 - 2023

    Mechanical technician

    Semco Maritime A/S

    Lige nu er jeg en del af Tyra II projektet på Nordsøen. Jeg er en del af commissioning teamet hvor vi klargøre, preservere og idriftsætter systemer på de nye gas produktionsplatforme.
    Arbejdsområde: Produktion
    Periode: april 2022 - februar 2023
    2015 - 2022

    Mekanisk tekniker / Mestersvend

    Danish Crown

    I min ansættelse hos Danish Crowns tekniske afdeling har jeg beskæftiget mig med vedligehold, fejlfinding/reparationer, optimering, planlægning, automation, ledelse og projekter.

    Efter 5 års ansættelse fik jeg ansvaret for afdelingen weekendhold med titlen som mestersvend. Her havde jeg ansvaret for teknikere i forbindelse med fabrikken stilstand og weekendens aktiviteter.

    I min ansættelse var jeg involveret i flere forskellige optimerings projekter, Vedligeholds projekter og implementeringen af nyt maskineri i produktionen. I forbindelse med det har jeg haft tæt kontakt med ledelsen for produktionen, produktionsmedarbejdere og producenterne af produktionsudstyr.

    Sideløbende med mit job som tekniker/mestersvend har jeg suppleret op med en akademiuddannelse i automation og drift. Her fik jeg en dybere forståelse for den store produktion hvor meget af produktionsudstyret er fuldt automatiseret. Jeg lavede i flere af modulerne på uddannelsen opgaver der tog udgangspunkt i igangværende Lean optimering- og effektiviseringsprojekter i produktionen. Ligesom jeg også har skrevet opgave i ledelse om medarbejderne i teknisk afdeling.
    Arbejdsområde: Produktion
    Periode: januar 2015 - april 2022
    2011 - 2014

    Automekanikerlærling

    Toyota Danmark

    Under uddannelsen som automekaniker fik jeg et grundigt indblik i mekaniske funktionsprincipper og den eltekniske del på diesel- og benzinbiler.

    Specielt den eltekniske del af uddannelsen havde min store interesse. Vi havde gode undervisere der gav os grundig vejledning i brugen af scope til diagnosticering af fejl på elektriske komponenter på forbrændingsmotorer. Det gør at min grundlæggende eltekniske forståelse og interesse, ikke kun på biler, men i alle aspekter er blevet udvidet meget. Det har gjort fejlfinding på elektriske komponenter i efterfølgende job betydeligt lettere.

    Derudover havde jeg store glæde ved kundekontakten der var igennem jobbet, da jeg sætter en ære i at levere varen og at kunden føler sig godt behandlet og hjulpet.
    Arbejdsområde: Transport & Logistik
    Periode: januar 2011 - november 2014
    2008 - 2010

    Mekanisk tekniker

    Danish Crown

    Vedligehold, fejlfinding/reparationer, optimering, planlægning, automation og projekter.
    Arbejdsområde: Produktion
    Periode: januar 2008 - juli 2010
    2004 - 2008

    Industriteknikerlærling

    Schur Packaging Systems A/S

    I min læretid som industritekniker var jeg vidt omkring i virksomheden. Jeg fik indblik i opgaven som helhed hos en maskinfabrikant. Jeg fik et godt indblik i og forståelse af tegningsudførsel i Cad/cam programmer. Vi arbejdede i AutoCAD og Inventor hvilket havde min store interesse. Derfor valgte jeg også at specialisere mig i Cad/cam retningen. Uddannelsen gav også et godt indblik i måleteknik og tegningsforståelse/udførsel.

    Jeg fik en solid oplæring i industrimaskiner fra konventionelle fræsere, drejebænke og planslibere til de helt avancerede fleraksede fræse og drejebænke. Jeg lærte også at overfladebehandle og svejse.

    Den sidste del af min læretid foregik i monteringsafdelingen. Her fik jeg et godt indblik i hvordan de dele jeg konstruerede i maskinværkstedet blev brugt. Jeg var også deltagende i forskellige rejsemontør opgaver i Sverige og Tyskland.
    Arbejdsområde: Produktion
    Periode: februar 2004 - maj 2008
    Mine kompetencer
    Evner
    5s autocad automatisering cad-anvendelse cnc-betjening cnc-programmering drejning elektriske systemer fejlfinding og reparation fræsning indkøb inventor lean ledelseserfaring microsoft navision optimering af processer planlægning og koordinering plc programming sap-bruger scada service og vedligeholdelse af anlæg med automatik og elektrokomponenter serviceminded og ansvarsbevidst tegningsforståelse vedligeholdelse og drift
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob Graduate/trainee Praktikplads
    Arbejdsområde
    Arkitektur & Design Produktion Projektledelse Teknik
    Geografi
    Østjylland (Aarhus)
    Kontakt mig!