Profil #278909

Bachelor i historie fra Københavns Universitet med ekspertise i forskning, skriftlig og mundtlig kommunikation samt projektledelse. Stærk analytisk sans og kompetent til at håndtere komplekse opgaver og træffe hurtige, beslutningsdygtige beslutninger

Opdateret 14. februar 2024
Min uddannelse
8
2022 - 2025

BA i Historie

Københavns Universitet

Forskningskompetencer: Evnen til at analysere og tolke historiske kilder, udføre forskning, og formulere originale argumenter og teorier baseret på historisk evidens.
Skriftlig kommunikation: Evnen til at skrive klart, præcist og sammenhængende, både i form af akademiske essays, forskningsrapporter og andre former for skriftlig kommunikation.
Mundtlig kommunikation: Evnen til at præsentere komplekse ideer og koncepter mundtligt, både i form af forelæsninger, seminarer og andre offentlige fora.
Analytiske færdigheder: Evnen til at analysere og vurdere komplekse historiske begivenheder, udviklinger og sammenhænge, og trække relevante konklusioner og perspektiver ud af dem.
Forskningsmetoder: Kendskab til forskellige forskningsmetoder inden for historie, herunder arkivundersøgelser, kildekritik, kvantitative metoder og kvalitative undersøgelser.
Kritisk tænkning: Evnen til at tænke kritisk og reflekterende over historiske begivenheder, ideer og narrativer, og at vurdere deres relevans og validitet.
Projektledelse: Evnen til at planlægge, organisere og gennemføre større forskningsprojekter eller opgaver, herunder tidsstyring, ressourceallokering og problemløsning.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2022 - juni 2025
Mine kompetencer
Evner
arkivering formidling kritisk tænkning litteratursøgning samarbejdsdygtig strukturering transskribering
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk spansk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
130 DKK / måned
Kontakt mig!