Profil #280349

Skarp analytisk profil med en kandidatuddannelse i pædagogisk antropologi, en pædagoguddannelse og HR-konsulent, der gør mig til både akademiker og praktiker. Jeg har stærke kompetencer til at analysere sociale processer og kulturelle forhold inden for pædagogiske relationer, forhold og institutioner.

antropologi pædagogik HR udviklingsarbejde frivillighed onboarding rådgivning børneområde social- og kulturområde  

Opdateret 03. oktober 2023
Min uddannelse
10
2020 - 2022

Cand.pæd. i pædagogisk antropologi

Danmarks Pædagogiske Universitet - DPU

Uddannelsen har givet mig et stort kendskab, viden og kompetencer til at analysere sociale processer og kulturelle forhold, i pædagogiske relationer, forhold og institutioner. Jeg har gennem uddannelsen opnået en nysgerrig og undersøgende tilgang til andre menneskers perspektiver, betydningsdannelse, forståelser, relationer, vilkår mm., gennem brug af kvalitative metoder (interviews/observationer) til indsamling, analysering og evaluering af datamateriale.

Afsluttende speciale: "Det sociale højskoleliv på en tropisk ø". Baseret på tre måneders etnografisk feltarbejde undersøgte jeg det sociale højskoleliv på tre niveauer: elevniveau, lærerniveau & højskolens relation til 'den lokale kultur'. Specialet berører tematikker såsom forpligtende fællesskab, inklusion/eksklusionsprocesser, kulturmøde, stereotypificeringer og og fordomme om 'Afrika', turisme, arbejdsmiljø/privatliv, lærer-elev relation, kollektiv ledelse, alkoholkultur blandt unge mm.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2020 - oktober 2022
10
2017 - 2020

Pædagog

Københavns Professionshøjskole

Viden og færdigheder i at kunne understøtte og fremme børns trivsel, udvikling, læring og dannelse, gennem teorier og metoder for pædagogisk praksis - bl.a. inden for organisatoriske og professionelle rammer for pædagogisk praksis, etnicitet, kulturforståelse, digital kultur samt køn, seksualitet og mangfoldighed.

Afsluttende bachelor: "Køn i dagtilbud". Undersøgelse af forskellige kønsforståelser og måder at praktiksere køn på. Bachelorprojektet berørte tematikker såsom sproglige kategoriseringer, opretholdelse af stereotype normer til børns køn, køn i globalt perspektiv, køn i fysiske rammer, køn i historisk perspektiv, køn i personalegruppe.

Praktik: to danske vuggestuer, og en pre-school i Filippinerne i seks måneder. Sidstnævnte undersøgte jeg praksis i en anden kontekst, på tværs af samfund, kulturelle og sociale forhold. Jeg undersøgte vilkår, handlinger, værdier, perspektiver og relationer, samtidig med at jeg satte forskellige projekter og forandringsprocesser i gang.
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: februar 2017 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2020 - 2023

Pædagog (vikar)

Burlunden vuggestue

Arbejdet har været i en vuggestue, som jeg har haft sideløbende med mit kandidatstudie. Her har jeg bl.a. været med til at understøtte og fremme børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse, og har bl.a. planlagt, udført og evalueret pædagogiske aktiviteter og didaktiske forløb.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: juli 2020 - august 2023
2023 - 2023

HR-praktik (projektarbejde)

Danske Hospitalsklovne

  • Selvstændigt kvalitativt onboarding projekt med fokus på at skabe en god start for nye medarbejdere på sekretariatet
  • Fokus på medarbejdernes perspektiver, forståelser og behov for god pre- og onboarding: Interviews som metode
  • - Jeg udviklede et katalog til videre brug hos Danske Hospitalsklovne, med fokus på nuværende gode onboarding processer, mangler/udfordringer samt mulige nye onboarding aktiviteter og tiltag
    Arbejdsområde: Human Resources
    Periode: maj 2023 - juni 2023
    2021 - 2023

    Brevkasserådgiver

    Børns Vilkår

    Mit arbejde består i at give skriftlig rådgivning til sårbare og udsatte børn og unge der skriver breve med forskellige problemstillinger i deres liv. Her giver jeg dem overblik over deres ressourcer, egne rettigheder og handlemuligheder, og komme med løsningsforslag, støtte, henvisninger og styrker deres handleparathed og motivation.

    Derudover giver jeg rådgiverfeedback på kollegaers svar til børn og unge, for at kvalitetssikre svarene.
    Arbejdsområde: Rådgivning & Support
    Periode: maj 2021 - juni 2023
    2022 - 2022

    Projektkoordinator

    AXIS

    Projektet er et pædagogisk skoleprojekt, der har til formål at styrke kvalitetsuddannelse i Ghana, herunder inklusion og lige rettigheder for alle. Derudover bliver der arbejdet for at fremme brugen af participatorisk undervisning og læringsmetoder i basis skoler. Mit arbejde som projektkoordinator består i, at monitorere og evaluere projektets udvikling, herunder fremskridt der skaber resultater, udfordringer og muligheder for fremadrettede tiltag og aktiviteter. Dette sker gennem projekt og program møder, projektbesøg som jeg var i september 2022, rapportering - herunder narrative og finansielle rapporter og opfølgning. Derudover samarbejder jeg med to andre koordinatorer, hvor vi løbende er i dialog med vores samarbejdspartner i Ghana omkring projektets udvikling.
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: april 2022 - november 2022
    2022 - 2022

    Styregruppefrivillig

    Red Barnet Ungdom

    Arbejdet bestod i at evaluere på indsatser i Red Barnets cafeer, og facilitere udviklingsprocesser. Her skulle jeg kvalitetssikre arbejdet med fagligt og socialt udsatte børn i læringscafferne, ved at indsamle spørgeskemaer fra børnene. I forlængelse heraf skulle jeg facilitere projektmøde i hver læringscafe, hvor jeg sammen med frivilliggruppen der arbejdede i den enkelte læringscafe skulle aftale justeringer og forbedringer af cafeen.
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: februar 2022 - april 2022
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Organisation & Forening
    Geografi
    Storkøbenhavn
    Kontakt mig!