Profil #43827

Jeg er nyuddannet medicoingeniør, med specialisering i biomaterialer og biomekanik. Jeg har bygget mine akademiske ingeniørerfaringer fra flere forskellige projekter, studieophold i USA og virksomhedsprojekter.

Opdateret 25. august 2016
Min uddannelse
2014 - 2016

Cand.polyt. i Medicin og teknologi

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Uddannelsesområde: Medicinal & Sundhed
Periode: juni 2014 - juli 2016
Min erhvervserfaring
2016 - 2016

Projektstuderende hos William Cook Europe ApS

Ansættelsen var med henblik på at udarbejde mit MSc-projekt, "Tidsafhængige egenskaber for medicinske implantater fremstillet af polylactic acid", indenfor Medicin og Teknologi. Mine hovedopgaver bestod af karakterisering af polylactic acid via mekaniske test så som træk test, kompression cyklisk test, og udmattelsestest. Disse opgaver blev for det meste udført selvstændigt med grundigt analytisk og struktureret tilgang, hvor slut resultaterne viste sig at have en høj kvalitet. Under min ansættelsesperiode hos William Cook Europe var jeg ikke alene i kontakt med mit team i research afdeling, men jeg samarbejdede også med kollegaer som hørte til værkstedsafdelingen og produktionsafdelingen. Jeg formodede at styrke min samarbejdsevner, hvorfor mine arbejdsopgaver blev udført med fuld tilfredshed.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: januar 2016 - juni 2016
2012 - 2015

Ufaglært Afløser hos Lyngby Taarbæk kommune

Jeg har arbejdet som ufaglært afløser på Bredebro Plejehjem, dement afsnit i flere år. Mine primære arbejdsopgaver gik ud på at hjælpe beboerne med bl.a. personlige pleje samt at give fysisk og psykisk støtte. Det som jeg kunne tage med mig herfra var evnen til at samarbejde med mine kollega i stressede og alvorlige situationer. Jeg var bl.a. tvunget til at tage rigtige beslutninger i kritiske og pressede situationer. Dette har haft en medvirkende betydning for viderebygning af min karakter i form af egenskaber som: tålmodighed, samarbejdsvilje og det at være til rådighed ved behov.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: juni 2012 - januar 2015
2011 - 2014

Frivillig arbejde, SEHAT Organization, Panum Insti

Udover at være foreningens kasserer, var jeg også en del af projektet: "Den troende patient". Som en del af dette projekt var jeg med til at arrangere store events, som husede op til 200 gæster. Her fik jeg styrket min kompetencer i at være teamplayer, og det at være i stand til at have mange bolde i luften, tidlig med at levere et godt stykke arbejde før deadline.
Arbejdsområde: Medicinal & Sundhed
Periode: februar 2011 - februar 2014
Mine præferencer
Jobtype
Graduate/trainee
Arbejdsområde
Medicinal & Sundhed
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland
Kontakt mig!