Profil #57653

Erfaren administrator af organisationer, virksomheder og halv-offentlige institutioner. Har erfaring med research samt organisations udvikling, Jeg er en erfaren projektleder med mere end 30 projekter fra forskellige og dertil deltagelse i et utal af projekter som projektmedarbejder

Projektledelse Kommunikation Økonomi Empatisk teamplayer Erfaring med research Erfaring med udarbejdelse af procedurer Erfaring med jura bla. GDPR  

Opdateret 08. august 2023
Min uddannelse
7
2012 - 2016

Cand.scient.soc.

Aalborg Universitet

Fik min Bachelor i Politik og administration i 2012 fra AAU.

Startede på den engelsksprogede; Master of development and international relation.
Med 175 udenlandske studerende fra hele verden, på et hold af 200, har jeg fået et stort internationalt netværk og internationalt udsyn. Uddannelsen fokuserede på internationale relationer, økonomi, projektledelse, organisations- og samfundsudvikling.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2012 - september 2016
Min erhvervserfaring
2019 - 2021

Kontoransat

Debito inkasso ApS

SAAS virksomhed der ud over almindelig inddrivelse, udviklede software der kunne give virksomhedsejere bedre oversigt over kunder inklusiv kreditvurdering, økonomi for at virksomhedsejere kunne gøre det de var bedst til og så overlade økonomistyringen til vores software.

Ud over almindelig administration var der også udviklingsopgaver og havde derfor tæt samarbejde med udviklerne, for at optimere og forbedre softwaren.

Desværre løb virksomheden tør for penge og er nu er under konkurs.
Arbejdsområde: Administration
Periode: april 2019 - april 2021
2019 - 2020

CEO

Fundlay

Bistod virksomheder med at opnå fundraising enten gennem de danske muligheder for erhvervsstøtte eller fra EU's Horizon program.

Kundekontakt og konsulentservices
Lavede budgetter for projekter af mere en ti millioner.
Ledte et team af freelancere der bistod med skrivningen af ansøgningerne.
Oprettede virksomheden i EU's systemer og afleverede ansøgningerne.

Forskelle i hvordan virksomheden skulle udvikle sig gjorde at jeg og min kompagnon gik hvert til sit.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: december 2019 - december 2020
2017 - 2019

Souschef

Søhavegaard Krisecenter ApS

Blev ansat på Søhavegaard som den første med en simpel men svær opgave; At åbne et krisecenter der levede op til alle standarder og krav indenfor branchen. Min personlige ansvar var at oprette den socialfaglige del, og med det helt store mål om at blive optaget i brancheforeningen LOKK, da de så henviser kvinder til krisecentret. Jura, pædagogik, Koordinerende funktion overfor kommuner, projektledelse, indkøb af it og telefoni, rådgivning af kvinderne, deltagelse ved afhøringer. Opsætning af krisecentret på tilbudsportalen som er en side med offentlige tilbud, med økonomi, pædagogisk udgangspunkt for bare at nævne nogle få.

Krisecentret blev optaget i Lokk indenfor 6 måneder af åbning og krisecentret have en uhørt belægningsprocent på 84 hvilket var højere end et konkurrerende krisecenter i kommunen med 30 år på bagen.
Arbejdsområde: Administration
Periode: september 2017 - januar 2019
2017 - 2017

Researcher og forfatter

Better Finanse (Financiel NGO i Bruxelles)

Better Finance blev af Kommissionen betalt for en rapport om pensionsselskaberne i EU's evne til at forrente borgernes penge, så Kommissionen kunne få et reelt billede af situationen nu og i fremtiden.

Opgaven bestod derfor af finansiel research i samarbejde med aktører fra branchen, primært ATP og derefter skrive dette ind i rapporten. Desværre var det kun i mit kapitel at pensionskasserne genererede overskud for borgernes pension. Godt for Danmark, men betyder dog desværre at EU kan stå overfor en kæmpe udfordring.

Rapporten blev præsenteret på et pressemøde i Bruxelles oktober 2017.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: maj 2017 - september 2017
1995 - 2016

Altmuligmand og fixer

Henrik Calum

Blev som11-iårig ansat ved Henrik Calum til at varetage opgaver i hans private hjem, og har fra tid til anden hjulpet når der har været travlt.

Startede med ansvar for at vaske han flere hundrede veteranbiler, men over årene gik fik jeg mere ansvar og opgaver og var med til at renovere en længe på Krastrup Herregård hvor han boede på daværende tidspunkt. Længen blev totalrenoveret for omkring 10 millioner.

Har efter de flyttede til Hals også hjulpet fra tid til anden.
Arbejdsområde: Administration
Periode: august 1995 - oktober 2016
2013 - 2014

Project Manager

InterCollege ApS

Var ansvarlig for som konsulent at rådgive virksomheder og NGO'er i organisationsudvikling gennem deltagelse i internationale projekter, samt sælge konsulentopgaver.

InterCollege ApS var et konsulentvirksomhed der primært anvendte Youth in action og senere Erasmus+, men også Grundtvig Civilsamfundsouljen.

Var ansvarlig for projekter fra ide til udarbejdning af ansøgning til implementering af projektet og endelig afrapporteringen til donoren.

Var projektleder på 20 projekter, ofte kurser, hvor al kursusmateriale skal udarbejdes og kurset skal planlægges og implementeres sammen med et team af praktikanter fra hele verden der skal forberede kursus for seks nationaliteter, mindst.

Var projektleder på FN-Forbundet, og landede aftale med AGRI Nord om projekter for millioner.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: august 2013 - juli 2014
1993 - 2013

Fritids og skolejobs

25 forskellige arbejdsgivere

Har arbejdet siden jeg var 9 og fik min første avisrute. Siden har jeg arbejdet som: Bud - transskriber af interviews for universitetsprofessorer - Kok Tømrer, - Kloak arbejdere - Jord og betonarbejder - Stålfabrik - to år ved Telenor erhvervskundeservice hvor jeg efter 3 måneder fik ansvar for svære sager, hjælp til chefer om komplicerede sager, hjalp kollegaer og stod for deres oplæring.

Sagde stillingen op inden universitetet.

Er aldrig sagt op på nogle af disse stillinger, men har ofte fået tillidserhverv eller forfremmelser.
Arbejdsområde: Administration
Periode: marts 1993 - juli 2013
Mine kompetencer
Evner
administration branche research kommunikation projektledelse økonomi
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Vikariat
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Undervisning Økonomi & Forvaltning
Geografi
Grønland & Færøerne Nordjylland Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (øvrige)
Lønønske
30.000 DKK / måned
Kontakt mig!