Mine faglige kompetencer er især fødevareproduktion, produktudvikling og kvalitetssikring. Som person er jeg imødekommende, initiativrig og løsningsorienteret. Jeg arbejder selvstændigt og brænder for faglige udfordringer. Jeg og er god til at skabe netværk og oplever en stor styrke i teamar

Opdateret 08. juni 2016
Min uddannelse
9
2008 - 2011

Cand.scient. i Gastronomi og Sundhed

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2008 - april 2011
7
2001 - 2007

Levnedsmiddelingeniør

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2001 - februar 2007
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Produktion Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!