ACCURA

Siden starten i 1999 har Accura oplevet en betydelig vækst, og vi har på ganske kort tid etableret os som en stor og markant aktør i den danske advokatbranche. Vi er i dag 175 medarbejdere, hvoraf cirka 100 er jurister.

Vi er ikke et traditionelt advokatfirma – vi tænker forretning

Vores kunders forretningsmæssige resultater er afgørende for Accuras juridiske rådgivning. Derfor leverer vi effektive og værdiskabende løsninger, som matcher vores kunders udfordringer og ambitioner og sikrer dem en større del af fremtiden. Forretningsfokus er en essentiel del af vores DNA, og juraen er vores værktøj.

Organisationsstrukturen hos Accura er flad og ung med fleksible arbejdsforhold, overtidsbetaling fra første overarbejdstime, attraktiv pensions- og sundhedsordning, en fantastisk personalerestaurant, mange medarbejderordninger og topmoderne faciliteter. Vi tilbyder kompetencegivende og lærerige stillinger i en ung, spændende og dynamisk virksomhed, hvor vi har det sjovt sammen og prioriterer at skabe et unikt og tæt sammenhold.

Medarbejderudvikling

Vi har fokus på, at vores medarbejdere udvikler sig både fagligt og personligt, og at de samtidig er med til at sætte tydelige aftryk på de opgaver, som de arbejder med. Derfor er et arbejde hos Accura ensbetydende med et betydeligt ansvar, mange spændende opgaver og et markedsledende efteruddannelsesprogram Accura Academy, som vores fuldmægtige naturligvis kan deltage på. Se vores uddannelsestilbud til fuldmægtige her.

Kontakt til studerende

Hos Accura har vi knap 20 studerende ansat, der ligesom vores fuldmægtige, har mulighed for at deltage på Accura Academy. Vi ansætter desuden sommerfuldmægtige for en 3-ugers periode i august, som får mulighed for at se hvem vi er og få en smagsprøve på livet som advokatfuldmægtig.

I 2014 fortsætter vi desuden sidste års succes med Accuras Mentorprogram, hvor 15 dygtige studerende fra hele landet får mulighed for at skabe et unikt netværk hos Accura og samtidig blive klogere på deres karrierevalg og blive udviklet og udfordret fagligt såvel som personligt.
Vi har gennem en årrække afholdt Champagnefesten for KUs tutorer, som en afslutning på studiestartsforløbet, da vi ønsker en tæt relation til de studerende. Vi forsøger også hvert år at finde på noget originalt at komme i de såkaldte muleposer til nye studerende.

Læs mere om dine karrieremuligheder hos Accura på www.accura.dk/karriere – vi glæder os til at lære dig at kende.ACCURA - hurtig overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


ACCURA
ACCURA
Accura rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige mellemstore private selskaber, deres ejere og visse personer med stor nettoformue.

Placering
Tuborg Boulevard 1
2900 Hellerup
Storkøbenhavn
Branche

Advokat & Revision

Advokat & Revision rummer udelukkende advokat og revisionsfirmaer. Der er mange hundrede små og store firmaer i branchen.

Logo: ACCURA
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:
www.accura.dk

ACCURA i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.


Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT