Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en velkonsolideret entreprenør, der siden juli 2021 har været en del af CG Jensen Holding. Vi er specialister i styring af komplekse byggesager og har en bred portefølje af opgaver fordelt på fire overordnede kompetenceområder:

  • Energirenovering i hovedentreprise
  • Nybyggeri i hoved- og totalentreprise
  • CLT-byggeri
  • Større tømrerentrepriser

I Adserballe & Knudsen er vi særdeles bevidste om vores samfundsansvar som entreprenør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2.

Vi arbejder derfor indgående med bæredygtighed som strategisk udviklingsområde, hvilket blandt andet har udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri, der indtil videre har kastet mere end 300 nybyggede træboliger og en tilbygning til os selv af sig.

Vi deltager desuden med et projekt i den frivillige bæredygtighedsklasse, vi har opført flere DGNB-byggerier, og vi har indført en række specifikke tiltag for at sikre bæredygtig byggepladsdrift i form af blandt andet varmepumper, solceller, regnvandsopsamling og upcycling-principper på vores byggesager.




Adserballe & Knudsen

Ryttermarken 6, 3220 Farum

Adserballe & Knudsen er en byggeentreprenør med en grøn profil. Bæredygtighed er et strategisk udviklingsområde, da vi er særdeles bevidste om vores samfundsansvar som aktør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2. Dette har blandt andet udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri - en innovativ byggemetode, der muliggør store CO2-besparelser ved bl.a. at erstatte beton med træ i større byggerier.

Arbejdspladsen har lige nu 50 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 5 færdiguddannede samt 5 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job