ACCURA

Accura rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt succesrige mellemstore private selskaber, deres ejere og visse personer med stor nettoformue.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Hellerup
Advokat & Revision

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en byggeentreprenør med en grøn profil. Bæredygtighed er et strategisk udviklingsområde, da vi er særdeles bevidste om vores samfundsansvar som aktør i en sektor, der bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2. Dette har blandt andet udmøntet sig i en massiv investering i CLT-byggeri - en innovativ byggemetode, der muliggør store CO2-besparelser ved bl.a. at erstatte beton med træ i større byggerier.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Farum
Byggeri & Anlæg

Advokatpartnerselskab Kirk Larsen & Ascanius

Kirk Larsen & Ascanius er en forretningsorienteret og moderne advokatvirksomhed, der blev etableret i 1973 og udelukkende er udviklet gennem organisk vækst. Den daglige ledelse varetages af den administrerende direktør. Den korte beslutningsproces sikrer, at vi hurtigt kan tilpasse mål og strategier til de omgivne forhold, der er under konstant forandring. På den måde lægger vi os tæt op af de principper, der gælder for drift af de erhvervsvirksomheder, vi betjener som kunder.


søg uopfordret
Esbjerg
Advokat & Revision

Andel Holding

Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber. Andel går til markedet i eget navn og gennem datterselskaber i forskellige segmenter inden for energisektoren – herunder Cerius og Radius elnet, Clever, Energi Danmark, Fibia og Andel Energi. Andel er ejet af ca. 400.000 sjællandske andelshavere og har 2,8 millioner kundeforhold fordelt over hele landet.


søg uopfordret
Svinninge
Klima, Energi & Forsyning

Ankestyrelsen

Ankestyrelsen behandler blandt andet klager på social- og beskæftigelsesområdet. Vi behandler cirka 55.000 sager hvert år. Vi laver også undersøgelser og statistikker og er med til at sikre en ensartet sagsbehandling over hele landet.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
Stat, Politik & Samfund

Asgaard Recruitment

Hos Asgaard Recruitment hjælper vi virksomheder med at rekruttere medarbejdere med de rette faglige og personlige kvalifikationer.


søg uopfordret
Aalborg
Vikar & Rekruttering

BAT - British American Tobacco Denmark

We are a global tobacco company with more than 200 brands sold in over 200 markets.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København V
Fødevarer & Dagligvarer

Bech-Bruun

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed. Vi servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser.


søg uopfordret
København Ø
Advokat & Revision

Berlitz Language Services

Berlitz er verdens førende udbyder af sprogkurser og tværkulturelle services med fodaftryk i mere end 70 lande. I mere end et århundrede har vores drive for innovation resulteret i en bred portefølje, som har gjort det muligt for vores internationale klienter at tale med selvtillid og være succesrige i en global omverden.


søg uopfordret
København K
Forskning & Uddannelse

BetterDevelopers ApS

Vi redefinerer det traditionelle it-konsulenthus i Danmark ved at have fokus på udviklerne helt fra vores ejerskabstruktur, til hvordan vi arbejder med vores kunder.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aarhus C
IT & Tele

Blue Power Partners A/S

Blue Power Partners is supporting worldwide leading developers, asset owners and technology companies within development, construction, technology and asset management of onshore/offshore wind and solar projects. Would you like to join our team of professional colleagues?


søg uopfordret
Aalborg Øst
Klima, Energi & Forsyning

Brødrene A. & O. Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet koncern, som blev grundlagt i 1914, og børsnoteret i 1963. AO er som grossist en af de førende videns- it- og logistikvirksomheder inden for byggebranchen med ca. 750 medarbejdere på hovedsædet i Albertslund samt i filialerne i Danmark, Sverige og Norge. Med sortimenter inden for VVS, EL, VA og Værktøj henvender koncernen sig til det professionelle marked via AO og til det private marked via BilligVVS, LavprisVVS og Greenline.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Albertslund
Handel & Service

COWI A/S

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360°-tilgang. Med eksperter i verdensklasse inden for ingeniørkunst, miljø og samfundsøkonomi angriber vi udfordringerne fra mange forskellige vinkler for at skabe mere sammenhængende løsninger for vores kunder.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Kgs. Lyngby
Rådgivning & Konsulentservice

Capgemini Denmark

Hos Capgemini søger vi talenter, der drømmer om at arbejde med IT i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø. Vi udvikler og kvalitetssikrer komplekse, udfordrende og interessante løsninger på de mest innovative platforme på markedet.


søg uopfordret
Vallensbæk
IT & Tele

ChemoMetec A/S

Chemometec blev grundlagt i 1997 og er specialiseret i udvikling, produktion og salg af højkvalitets analytiske instrumenter og teknikker til kompleks celletælling og analyse.


søg uopfordret
Allerød
Medicinal, Biotek & Kemi

Citona ApS

Citona er et resultatorienteret markedsføringsbureau i Aarhus, der har mere end 15 års resultater fra såvel små som store kunder, både i og udenfor Danmark. Vores primære mål er at hjælpe kunderne til større synlighed i søgemaskinerne med digital vækst. De kaneler vi blandt andet arbejder med inkluderer SEO og PPC med medier så som Google Adwords, Bing Ads, Facebook, LinkedIn med flere. Du kan læse mere om os på www.citona.dk.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Hinnerup
Handel & Service

Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) er en årlig festival med underafdelinger i Århus, Aalborg og Odense, som hvert år inviterer branche og publikum til en diskussion om hvordan arkitekturen og mennesket påvirker hinanden. Festivalen løber for 6. gang af stablen den 4.-14. april 2019.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København k
Kultur, Medier & Underholdning

CostBits ApS

A powerful analytics solution built by professionals to bring transparency to your costs. We are laser focused on actionable insights and as a result our clients typically enable 4-11% year on year 3rd party supplier cost reductions.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
IT & Tele

Curida AS

Curida er en internasjonal farmasøytisk bedrift i hjertet av Elverum. Vi utfører produksjon og -utvikling av legemidler og næringsmidler på vegne av våre kunder. Vår tradisjonsrike fabrikk i Elverum er spesialisert på flytende produkter, og vi har avansert teknologi for produksjon av en rekke produkttyper.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Oslo
Medicinal, Biotek & Kemi

DANFYSIK A/S

Danfysik provides high performance particle accelerators and related equipment for research, health care and industry globally. Danfysik’s success is based on the strong combination of our dedicated employees, our high quality products and technology, and on the trust we meet from our customers all over the world.


søg uopfordret
Taastrup
Elektronik & Maskin

Danfoss A/S

If you want to create powerful engineering solutions, drive a sustainable future across infrastructure, food, climate and energy, Danfoss is where you’ll make a real impact.


søg uopfordret
Nordborg
Elektronik & Maskin

Dansk Produktions Univers A/S

Dansk Produktions Univers F.M.B.A. er et non profit kompetencehus som er skabt til at udvikle og hjælpe SMV produktionsvirksomheder


ingen jobopslag
søg uopfordret
Hedensted
Rådgivning & Konsulentservice

Deloitte

Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus. Vi betjener et bredt udsnit af Danmarks erhvervsliv og skræddersyr løsninger på tværs af fagområder lokalt og globalt.


søg uopfordret
København C
Advokat & Revision

Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp er en gratis landsdækkende retshjælp, stiftet i 2007, der rådgiver og yder aktiv sagsbehandling til tidligere og nuværende kriminelle samt hjemløse og andre udsatte borgere.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aarhus C
Rådgivning & Konsulentservice

EY - Ernst & Young

EY leverer globale serviceydelser inden for fire forretningsområder: Assurance, Tax & Law, Advisory og Transaction Advisory Services. Gennem disse serviceydelser kan vi hjælpe virksomheder med at fastholde interessenters og investorers tillid, styre risici, styrke kontroller og derved realisere virksomhedernes fulde potentiale.


søg uopfordret
Frederiksberg
Advokat & Revision

ElevAkademiet ApS

ElevAkademiet er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling med kontor i Aarhus. Vi brænder for at give børn i folkeskolen læringsoplevelser for livet og tilbyder privatundervisning, tech-hold og sommercamps. I vores innovative læringsunivers udforsker og udfordrer vi de nyeste tendenser inden for læring og udvikler børn og unges kompetencer inden for de nyeste teknologier.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aarhus C
Forskning & Uddannelse

Enhance Systems A/S

Enhance Systems is the new name for Capernow. We have been in the telecom business since 1995, and we delivered our product iTMS to one of the first MVNO´s in the world.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
IT & Tele

FORS A/S

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Holbæk
Klima, Energi & Forsyning

Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer.


søg uopfordret
Odense C
Forskning & Uddannelse

Foss Analytical A/S

FOSS develops rapid, reliable and dedicated analytical solutions for routine testing to allow for fast decisions on how to maximise value of production of agricultural food products.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Hillerød
Elektronik & Maskin

GAME Denmark

GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og streetkultur. Vi uddanner unge til at drive træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance i boligområder over hele Danmark, og i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Viborg og Aalborg. Vi arbejder også i Norge, Grønland, Ghana, Jordan, Libanon, Tunesien og Somaliland.


søg uopfordret
København SV
Stat, Politik & Samfund

Green Power Denmark

Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation og fungerer som talerør for den danske energisektor. Sammen med vores medlemmer arbejder vi for, at Danmark hurtigst muligt elektrificeres med grøn strøm.


søg uopfordret
Frederiksberg C
Klima, Energi & Forsyning

IT-Branchen

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse. Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske. Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K.
Stat, Politik & Samfund

Itch Marketing

Itch Marketing er et digital marketing bureau. Vi hjælper virksomheder med at opnå vækst og resultater. Vi tager udgangspunkt i inbound marketing, og arbejder med at binde alt marketing sammen i en stor strategi.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Risskov
Rådgivning & Konsulentservice

Job Squad

We are a Multi-Lingual recruitment company based in Copenhagen, Denmark and Sliema, Malta. We are specialised in recruiting Scandinavians, Dutch, German and French to various positions around Europe.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
Vikar & Rekruttering

JumpStory ApS

Hos JumpStory gentænker vi digital kommunikation og markedsføring..Vi hjælper små og store organisationer med at skrive alt fra blogindlæg til SEO-artikler, nyhedsbreve, SoMe opslag m.m. Hvor denne kommunikation og markedsføring normalt produceres 100% manuelt, så har vi forsynet vores team af erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens-værktøjer.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Højbjerg
IT & Tele

Jyske Bank

Jyske Bank er en anderledes og uhøjtidelig arbejdsplads - du får kompetente kolleger, stort ansvar og muligheden for at skabe en spændende karriere


søg uopfordret
Silkeborg
Finans, Forsikring & Pension

KCC - KBH Commerce & Culture

KBH – Commerce & Culture (KCC i daglig tale) er handelsstandsforeningen i Indre By, med over 45 års erfaring. Vores medlemmer tæller detailhandlere, stormagasiner, hoteller, kulturinstitutioner, restaurationer og caféer, liberale erhverv som advokater, ejendomsudviklere og –ejere og mange flere.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
Handel & Service

KMD A/S

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.


søg uopfordret
Ballerup
IT & Tele

Kammeradvokaten

Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København V
Advokat & Revision

Keylane

Keylane er en af Danmarks førende IT-virksomheder inden for udvikling og implementering af integrerede standardsystemer til den finansielle sektor.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
IT & Tele

Kraftvaerk A/S

Kraftvaerk er et IT-udviklingshus og en forretningspartner. Vi skaber værdi for vores kunder. Værdiskabelse handler i vores optik om sammenhængskraft. Sammenhæng mellem data. Mellem forretningsprocesser på tværs af systemer. Vi benytter teknologiske muligheder til at forløse det forretningsmæssige potentiale for vores kunder. Rådgivningen og udvikling tager afsæt i teknologisk know-how, forretningsforståelse, passion, menneskelighed og ordentlighed.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
IT & Tele

Kromann Reumert

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og London.


søg uopfordret
København Ø
Advokat & Revision

Lidl Danmark

Vi er en succesfuld kæde af dagligvarebutikker, som ekspanderer kraftigt både inden for og uden for Europas grænser. I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aarhus
Fødevarer & Dagligvarer

Lovecast

Lovecast er Danmarks absolut førende platform for parterapi. I løbet af de sidste 6 år har vi hjulpet hundredevis af par med at finde en dygtig og kompetent parterapeut, når deres parforhold har været i krise. På vores hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af dygtige parterapeuter overalt i Danmark og de kan let sammenligne kompetencer og priser. Du kan også finde inspiration til dit parforhold i vores store artikelarkiv og vi har også et godt udvalg af online parkurser for par.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Frederiksberg
Regioner, Sundhed- & Socialvæsen

Lykke by Lykke

Lykke by Lykke er en webshop med en stor inspirationsprofil inden for spændende modetøj fra primært danske designere til kvinder i alle aldre.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Nørresundby
Handel & Service

MARCOD - Maritimt Center for Optimering og Drift

MARCOD er et maritimt center, der styrker og faciliterer de maritime virksomheder, netværk og kompetencer i et internationalt anerkendt maritimt miljø. Vores mål er at skabe vækst i Det Blå Nordjylland samt formidle viden om den maritime branche. Vi agerer klyngesekretariat og udviklingsressource for de maritime virksomheder og netværk i regionen. MARCOD tilbyder forskellige services såsom maritim sparring, forskning og branding.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Frederikshavn
Rådgivning & Konsulentservice

Medicolink

Medicolink og Kube&Co er to integrerede, dansk-ungarske virksomheder med base i Budapest, Ungarn. Vi arbejder hhv. med at finde og forberede højt kvalificeret sundhedspersonale til en ny tilværelse i Danmark, og derudover tager vi os af drift af tandklinikker fordelt rundt omkring i Danmark.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Ry
Rådgivning & Konsulentservice

Moot

MOOT er din nye streaming-kanal med historier om det og dem, der går imod strømmen inden for udvikling, iværksætteri, teknologi og innovation. MOOT giver dig aktuelle nyhedshistorier i øjenhøjde og med kant. Vi stiller skarpt på det, der kan gøres bedre. Det der trænger til en opdatering. Det vanvittigt inkompetente. Og så hylder vi de mennesker, der rent faktisk rykker på det. Dem der går imod strømmen. Dem der skaber nyt. Dem der viser vejen frem. Dem der inspirerer os.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Taastrup
Kultur, Medier & Underholdning

Move On Career ApS

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Solrød Strand
Rådgivning & Konsulentservice

NIRAS A/S

NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.


søg uopfordret
Allerød
Rådgivning & Konsulentservice

NetNordic Communication A/S

NetNordic er førende systemintegrator i Norden med fokus på innovative løsninger og services indefor netværk, kommunikation og sikkerhed. Vi er specialister i at skræddersy løsninger efter kundernes behov gennem nye og smartere anvendelse af standardkomponenter. NetNordic blev stiftet i 2001, og har gennom årene vokset organisk og gennem opkøb. NetNordic samarbejder med markedsledende producenter og tilbyder løsninger og tjenester baseret på kundernes behov. NetNordic har mere end 1000 kunder.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Herlev
IT & Tele

Netcompany A/S

Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.


søg uopfordret
København K
IT & Tele

Læs om hverdagen i Netcompany A/S som...

Novataris A/S

Novataris er et IT-konsulentfirma, som leverer løsninger, der muliggør kundens strategi, er baseret på den rette arkitektur, og som er skræddersyet til deres specifikke behov.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
IT & Tele

Openli

Previously known as LegalMonster, we are a Danish Legal Tech company focused on helping businesses become better data citizens by making marketing and privacy compliance simple.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
IT & Tele

Oticon A/S

Oticon is one of the largest companies in the hearing healthcare industry worldwide. In Denmark alone more than 1,300 employees develop some of the most innovative and technically advanced hearing aids in the world. We are part of the William Demant Group with more than 11.000 employees and various companies within hearing healthcare.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Smørum
Elektronik & Maskin

PwC - Revision | Rådgivning | Skat

Vil du skabe succes sammen med andre og gøre en forskel? Er du erfaren eller studerende? Bliv skarpere på, om du er PwC. Klik videre og gå på opdagelse i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse.


søg uopfordret
Hellerup
Advokat & Revision

R&R Consult

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor termo- og fluiddynamik, blandt andet med avancerede numeriske beregningsmetoder som Computational Fluid Dynamics (CFD)


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aalborg
Klima, Energi & Forsyning

ROI ONLINE ApS

Hele vores DNA er Return On Investment, hvorfor vores fornemmeste opgave er at sikre at dine markedsførings omkostninger gennemgår en kontinuerlig optimering. Gennem kontinuerlig effektmåling af de forskellige markedsførings aktiviteter, udnyttes de markedsføringsmuligheder der giver virksomheder optimal værdi.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Odense S
Rådgivning & Konsulentservice

Red Barnet

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København V
Stat, Politik & Samfund

SciEngines ApS

SciEngines ApS is a subsidiary of SciEngines GmbH. The company was established in 2007 with the vision of improving the efficiency of High-Performance Computing (HPC) by orders of magnitude. The mission to make supercomputing-performance levels accessible to a broad user-group is achieved by developing application-specific computing systems based on Field-Programmable Gate Arrays (FPGAs), which also retain flexibility to address changing user-requirements and future developments.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
IT & Tele

Scott Nordic Consulting Aps

Scottnordic er en konsulentvirksomhed, der er specialiseret indenfor Supply Chain optimering.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Aalborg Ø
Rådgivning & Konsulentservice

Sentia

Vi tilbyder managed services og fokuserer på håndteringen af kontinuitet, performance og innovation i alle aspekter af vores kunders organisation.


søg uopfordret
Glostrup
IT & Tele

Skatteguiden

Vi er et demokratisk produkt, der med teknologi åbner skatterådgivning op for alle os uden en personlig revisor.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
IT & Tele

Stena Line Travel Group Denmark A/S

Vi formidler rejser, arbejder med markedsføring, IT og salg. Vores kunder er primært fra Skandinavien, men vi udvider hele tiden til nye lande. I dag opererer vi på 17 forskellige markeder, hvor vi sælger overnatninger, rutefly og pakkerejser til destinationer i hele Verden.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Frederikshavn
Handel & Service

Superprof

Vi er en gruppe unge og internationale videns-entusiaster samlet i Paris for at hjælpe dig med at dele din viden i hele verden. Vores team består af folk fra over 28 lande, som snakker over 14 forskellige sprog.


søg uopfordret
Paris
Forskning & Uddannelse

Sydbank A/S

Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.


søg uopfordret
Aabenraa
Finans, Forsikring & Pension

TDC NET

TDC NET skaber fremtidens digitale infrastruktur, så Danmark også fremover kan være på forkant med udviklingen. Vi vil levere de hurtigste faste forbindelser og det bedste mobilnet og gøre det enkelt for alle at bruge dem. Så vi kan hænge godt sammen.


søg uopfordret
København C
IT & Tele

Teach First Danmark

"Teach First Danmark er en non-profit organisation og en karriere for bachelorer og kandidater på tværs af videregående uddannelser, som vil undervise i folkeskolen og være med til at styrke fremtidsmulighederne for alle børn i Danmark. Vi søger både for dig, som er nyuddannet og som har mange års erfaring.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København V
Forskning & Uddannelse

Tetra Pak

Tetra Pak is the world's leading company for food processing and packaging solutions. We provide safe, innovative and environmentally sound products that meet the needs of hundreds of millions of people in more than 170 countries around the world.


søg uopfordret
Højbjerg
Papir, Møbel & Materialer

The Animation Workshop

The Animation Workshop er Danmarks ledende institution for animation med mere end 30 års erfaring i talent- og idéudvikling for den internationale animationsindustri.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Viborg
Kultur, Medier & Underholdning

True Energy ApS

True Energy er et el-selskab, der arbejder for at fremme den grønne omstilling af Danmarks energiforbrug ved at gøre det nemt for vores kunder automatisk at bruge strøm, når den er billigst og mest klimavenlig.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Hørsholm
Klima, Energi & Forsyning

Trustworks

TrustWorks is a consultancy focusing on bridging the gap between business and IT to help clients realize measurable business value from their IT-enabled investments. We help our customers succeed with their IT transformation projects from inception to transition.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
Rådgivning & Konsulentservice

Unity Technologies ApS

We are the world’s leading platform for creating and operating interactive, real-time 3D (RT3D) content. We empower creators. Across industries and around the world.


søg uopfordret
København K
IT & Tele

VR Racing Denmark ApS

VR Racing Denmark er Danmarks første virtual reality racing center. Med virtual reality og noget af markedets bedste simulatorudstyr giver vi mænd og kvinder i alle aldre muligheden for at opleve glæden af at køre en racerbil med 300 km/t!


ingen jobopslag
søg uopfordret
København S
Kultur, Medier & Underholdning

Vikingeskibsmuseet

På Vikingeskibsmuseet kan I opleve historien med alle sanser. I Vikingeskibshallen er de fem originale vikingeskibe udstillet med udsigt til Roskilde Fjord. Se museets store samling af vikingeskibe og traditionelle, nordiske træbåde i Museumshavnen. Gennem hele sommeren er der skibe, man må gå ombord i, mærke duften af tjære og drømme sig ud på vikingetogt.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Roskilde
Kultur, Medier & Underholdning

Visma Consulting A/S

I Visma Consulting arbejder vi året rundt med at digitalisere Danmark. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Lyngby
IT & Tele

WALTER GROUP

Die WALTER GROUP ist ein international agierender Familienkonzern, der sich als europäischer Marktführer auf klar definierte Kerngeschäfte spezialisiert. Zu den wichtigsten Geschäftsaktivitäten der WALTER GROUP zählen die europaweite Abwicklung von Komplettladungs-Transporten auf der Straße und im Kombinierten Verkehr durch LKW WALTER sowie der europaweite Handel und die Vermietung von Büro-, Lager- und Sanitärcontainer durch CONTAINEX.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Kufstein
Transport

World Translation A/S

Så enkelt kan og skal det siges: Vi udarbejder oversættelser til eksportvirksomheder, der skal bruge sprogeksperter, der kender markederne, forstår de tekniske termer og kan deres kram.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Tilst
Kultur, Medier & Underholdning

YouGov A/S

We don’t just collect data, we connect data. YouGov is an international data and analytics group with the ambition to become a unique part of the global internet infrastructure - like Google for search, Facebook for social, Amazon for retail, we want it to be YouGov for opinion.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København Ø
Rådgivning & Konsulentservice

futu

futu designs outstanding products, services and concepts with high-impact on humans and businesses. We dive deep into experiences and cultures of contemporary life and constantly seek to catch the everchanging trends of tomorrow. Our work covers a broad design field, from graphic design, business design and brand identity to relation and space design.


ingen jobopslag
søg uopfordret
København K
Rådgivning & Konsulentservice

work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark er en forening, der har til formål at bidrage til at skabe bedre vækstbetingelser i Syddanmark. Det vil vi gøre ved at forbedre de syddanske virksomheders muligheder for at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificerede medarbejdere fra ind- og udland.


ingen jobopslag
søg uopfordret
Vejle
Rådgivning & Konsulentservice

Kræftens Bekæmpelse


søg uopfordret
Regioner, Sundhed- & Socialvæsen
København Ø

Skov Systems


søg uopfordret
IT & Tele
Brønshøj

Epinion


We empower companies and institutions to improve today and see tomorrow

søg uopfordret
Rådgivning & Konsulentservice
København N

swush.com


søg uopfordret
Kultur, Medier & Underholdning
København V

Fanø Kommune


1 relevant jobopslag
søg uopfordret
Kommuner
Fanø

NCC Danmark A/S


søg uopfordret
Byggeri & Anlæg
Hellerup

Forlaget Superlux ApS


Forlag med bred udgivesesprofil

søg uopfordret
Kultur, Medier & Underholdning
Odense C

Skandium DK ApS


Retailer specialiseret i salg af Skandinavisk design i UK.

søg uopfordret
Papir, Møbel & Materialer
København K

Humanity in Action Danmark


søg uopfordret
Forskning & Uddannelse
København K

Good Taste ApS


søg uopfordret
Handel & Service
København N

Food Festival


søg uopfordret
Kultur, Medier & Underholdning
Aarhus C


Mangler din virksomhed på listen?

Bliv en del af Jobbank-netværket! Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi tilbyder rekruttering og corporate branding via sociale medier, vores jobbankunivers og direkte kontakt til jobsøgende.

Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi leverer målrettede løsninger, der skaber det perfekte match mellem jer og jeres kommende talenter.

Ret eller opret din profil

Har du benyttet vores tjenester før? Du kan opdatere jeres virksomhedsinformationer i jobbanknetværket gennem vores virksomhedsportal, Move On Recruiter.

Move On Recruiter giver dig mulighed for at oprette og redigere jobopslag i alle vores jobbanker, følge jeres rekrutteringsprocess, brande jeres virksomhed over for højtuddannede via virksomhedsprofil og direkte opslag samt rekruttere kandidater fra hele jobbanknetværket. Log ind og udforsk vores karriereunivers med det samme!